- 24 Ekim 2016
- 267
- 168
- 53
- 33
Enfeksiyon olabilir gecikme gitCumartesi randevum var gidecem gec mi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enfeksiyon olabilir gecikme gitCumartesi randevum var gidecem gec mi olur
Rabbim sifa versin tez zamanda kucagina alirsin insallah cnm..Merak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
Yorgunluk tur canım artık iyice agirlastik çünkü vücut taşımıyor kendini dün bende 2 saat misafirim gelecek diye biseyler yaptım bütün gece inledim durdum kalcalar belim sırtım berbattiKızlar iyi geceler ben bugün kayınvalideme gittim ordan görümcemle avm ye geçdik ee haliyle 2-3 saat ayakda kaldım eve geldik 1saat önce kayınvalidemle ev 40 dk kdr sürüyo arabada rahat gelmedim hiç otururken kalçalrım ağrıdı hep eve geldiğimizden beri bi ağırlık var belimde yük taşımışım gibi tuvaletde gittiğimde zaman daha çok ağırlık hissediyorum iyice aşağıda sanki hala geçmedi ve bebekde çok hareketli ve sürekli kasılma geliyo sancı yok ama terreddütte kaldım ya sizce yorgunlukdan mı![]()
Avm dolaşabılıosun ne güzel bence yat dinlen canım yorgunluktr o bebekte oynuosa sen dınlenmelısınKızlar iyi geceler ben bugün kayınvalideme gittim ordan görümcemle avm ye geçdik ee haliyle 2-3 saat ayakda kaldım eve geldik 1saat önce kayınvalidemle ev 40 dk kdr sürüyo arabada rahat gelmedim hiç otururken kalçalrım ağrıdı hep eve geldiğimizden beri bi ağırlık var belimde yük taşımışım gibi tuvaletde gittiğimde zaman daha çok ağırlık hissediyorum iyice aşağıda sanki hala geçmedi ve bebekde çok hareketli ve sürekli kasılma geliyo sancı yok ama terreddütte kaldım ya sizce yorgunlukdan mı![]()
Ay yorgunlukdan olsun razıyım dinlenirim geçrr gidrrde doğum falan hiç hazır hissetmedim kendimi aynen öle bende sürekli eşime hiç iyi değilim falan dedim bebiş çok hareketli geldiğimizden beri durmadı o beni terreddüte koyduYorgunluk tur canım artık iyice agirlastik çünkü vücut taşımıyor kendini dün bende 2 saat misafirim gelecek diye biseyler yaptım bütün gece inledim durdum kalcalar belim sırtım berbatti![]()
Cnm normalde dolaşmıyorum bi haftadır hep evdeydim gitmişkende biraz bakınmak istedim yattıyorum şimdi geçer inşallah çok sağol içim rahatladıAvm dolaşabılıosun ne güzel bence yat dinlen canım yorgunluktr o bebekte oynuosa sen dınlenmelısın
Ne demek bı faydamz olduysa ne güzel bebişe ve sana ;-)
Öyledir canım merak etme benim bebis te yerinden çıkacak gibi oluyo bazen az önce mesela yamulttu baya baya karnımı kiii senib hafta benden ilerde normaldir eşim de bana diyo hareket etse noluyo diyo etmese niye etmedi diyon diye :) hatta oğlum bak kadın milleti yaranamazsin diyoAy yorgunlukdan olsun razıyım dinlenirim geçrr gidrrde doğum falan hiç hazır hissetmedim kendimi aynen öle bende sürekli eşime hiç iyi değilim falan dedim bebiş çok hareketli geldiğimizden beri durmadı o beni terreddüte koydu
Ne demek canım içini ferah tut doğum sancısı vs sandığımız kadar kolay değil galiba o yüzden endiselenme :) yürüyüş fln artık bize göre değil galiba :)
Valla surekli rahat edemezsinki cnm.. Gece wc si var, gunduz uzanican tv izlicen fln bide mesela ben cok gazlandim son zmnlarda:) baskasinin yaninda sirf bu sebepten bile rahat edemem.. Bnce esin isten cikip eve gelene kadar sana gelsin kv.. Sen daha rahat edersin sonucta..
hayırlı olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir miniginde kavuşursunuz hemenMerak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
senin adına çok sevindim canım ben de sabah 10 gibi uyanırım sallana sallana kahvaltı yaparım sonra hemen uzqnirim en az 40 dk bi saat sonra mutfak bulaşık süpürge çamaşır derken 3 olur yine yatarım bi saat bi buçuk saat sonra bişeyler yer yemek yapar im eşim gelir yemek yer ve yine yatarım yani hep yatış hep yatış ohhhhh kv yanında yapamazsın ki böle uzanamazson wc rahat olmaz gaz vs biliyosun rahat edemezsin yani çok iyi bi karar aldın en rahat yer kendi evin home sweet homeSizden cesaretle ip eşime açtık konuyu kızlarsağolsun kendisi hiç ikiletmedi ve de beni haklı bularak kabul etti . Son zamanlara kadar evimdeyum .
valla haklısın canım o gaz problemi bende 4. Aydan beri var . Birde ben saat 1 e kadar uyuyorum doyamıyorum uyumaya
![]()
canım gözün aydın cookkkk geçmiş olsunMerak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
aynennuykusuz her gece nasil enerji topluycam ben ya
Bizde 2 numara aldık arkadasım yenı dogum yaptı 1 numara küçük paket al bebek 3 kg bile dogsa 2 numara buyuk geliyor o da moralini bozuyor dedı cantama 1 numaradan 3-4 tane 2 numaradan da bır o kadar koymayı dusunuyorumBugün gogus kalkanı ıle purelan gogus kremı alarak eksıklerımı tamamladm eldıven alayım dıorum bırtane var cnku yuzunu cızmesın zıllı.bez alan varmı arkadasm doğum yaptı ıkı no bez kullanıorm dedı 3 kılo dogurdu daha bır aylık.bır nomu alsam acaba?
Uykusuzluk benim içinde gecerli 3 te uyusam öpüp başıma koyacagımaynenn![]()