2017 Şubat Anneleri

Kızlar iyi geceler ben bugün kayınvalideme gittim ordan görümcemle avm ye geçdik ee haliyle 2-3 saat ayakda kaldım eve geldik 1saat önce kayınvalidemle ev 40 dk kdr sürüyo arabada rahat gelmedim hiç otururken kalçalrım ağrıdı hep eve geldiğimizden beri bi ağırlık var belimde yük taşımışım gibi tuvaletde gittiğimde zaman daha çok ağırlık hissediyorum iyice aşağıda sanki hala geçmedi ve bebekde çok hareketli ve sürekli kasılma geliyo sancı yok ama terreddütte kaldım ya sizce yorgunlukdan mı :KK57:
canım çok uzun ayakta kalmışsın bası olmuştur haliyle yoruldun da ılık süt ic yat sabaha bişey kalmaz insallah

Hiç bu gece kadar zorlanmamıştım ben kızlar:KK43: gerçekten söylenmek istemiyorum ama ne kendim uyuyabildim ne eşimi uyutuyorum. Soğuk algınlığı var burun tıkalı nefes alamıyorum. Boğazlar çöl gibi. Sinirlerim bozuldu şu saatte oturdum ağlıyorum. Eklem ağrısı bir yandan, bebek fıkır fıkır şu saatte hiç durmuyor, o kadar uykum vardı ki uyuyamamak artık sinirlerimi bozuyor. Nolcaz böyle doğum yapınca daha da mı kötü oluyor:KK43:

Bende uyuyamıyorum fena mide yanması var :( azcik dalar gibi olmusum hooppp tuvalet için yine kalktım ve şuan yine uyuyamiyom uyumak istiyom ben yaaaaaaa :mad::mad:

Loveali Loveali aynen cnm yorgunluğa gelemiyorum artık inanırmısın hala bacaklarım ağrıyo en kötü yanı dinlenememek çünkü rahat yatamıyorum rahat dönemiyorum daha doğuma kdr bi yere çıkmayı düşünmüyorum artık :KK43:

Bende uyuyamıyorum fena mide yanması var :KK43: azcik dalar gibi olmusum hooppp tuvalet için yine kalktım ve şuan yine uyuyamiyom uyumak istiyom ben yaaaaaaa :mad::mad:
O mide yanması yok mu yatarken iki kagına çıkıyo resmen oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum geçmiyo naapsam :KK35:

Bende uyuyamıyorum fena mide yanması var :KK43: azcik dalar gibi olmusum hooppp tuvalet için yine kalktım ve şuan yine uyuyamiyom uyumak istiyom ben yaaaaaaa :mad::mad:
O mide yanması yok mu yatarken iki kagına çıkıyo resmen oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum geçmiyo naapsam :KK35:

Loveali Loveali aynen cnm yorgunluğa gelemiyorum artık inanırmısın hala bacaklarım ağrıyo en kötü yanı dinlenememek çünkü rahat yatamıyorum rahat dönemiyorum daha doğuma kdr bi yere çıkmayı düşünmüyorum artık :KK43:
Bende öyleyim dışarı çıkasim oluyo bunalıyorum ama çıkınca da hemen eve gelmek istiyorum nerdeyse enerji sıfır :(

evet canım bebeğin göbek bağı iltihap kapmasın diye bebek 40'ı çıkana kadar yıkanmaz derler ki babannem ilk çocuğunu göbek bağı düşmeden yıkamaya kalktığı için kaybetmiş.İltihap kapmış orası,ateşlenmiş sonra da bebeği ölmüş. Ben yıkamayı düşünmüyorum şahsen,hergün ıslak bezle silerim o ayrı.:KK66:
Canım 40 gün çok uzun bir süre biz hastalarımıza da göbek düşüp o bölge kuruduktan sonra ki bu göbek düştükten 2gün sonra falan oluyor yıkamayı öneriyoruz için rahat etmiyorsa yinede doktora danış ☺

Hiç bu gece kadar zorlanmamıştım ben kızlar:KK43: gerçekten söylenmek istemiyorum ama ne kendim uyuyabildim ne eşimi uyutuyorum. Soğuk algınlığı var burun tıkalı nefes alamıyorum. Boğazlar çöl gibi. Sinirlerim bozuldu şu saatte oturdum ağlıyorum. Eklem ağrısı bir yandan, bebek fıkır fıkır şu saatte hiç durmuyor, o kadar uykum vardı ki uyuyamamak artık sinirlerimi bozuyor. Nolcaz böyle doğum yapınca daha da mı kötü oluyor:KK43:
Cnm günaydın . Bende Senin gibiyim. Eşim yatakları ayıralım diyo. Haftada bir muhakkak genital ağrılardan sızlanıyorum. Ve ikimizinde üzerini açıyorum :(

Günaydın uyuyamayanlar..:KK51:ben de boğaz ağrısıyla uyandım..:KK43:bu arada şaka maka 37.hafta içindesin yazıyor:skandal: ..36 doldu bugün çok şükür ..
gözün aydın canım yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruz Rabbim vakti zamanında kolay doğum nasip etsin insallah

Cnm günaydın . Bende Senin gibiyim. Eşim yatakları ayıralım diyo. Haftada bir muhakkak genital ağrılardan sızlanıyorum. Ve ikimizinde üzerini açıyorum :KK43:
Günaydın canım. Ben dün gece eşime sen bundan sonra içerde yat dedim ama kabul etmedi. O an kabul etseydi daha da duygusala bağlayabilirdim iyi ki saçmalama falan dedi:KK48: şimdi de sağlık ocağına son kontrole gideceğim. Öyle ya da böyle sabah oluyor işte 2.5 saatlik uykuylayım. Gece boyu hastanede sabahlayanları kötü durumda olanları düşündüm ya onlar napsın:KK43:

Back
X