2017 Şubat Anneleri

Günaydın canım. Ben dün gece eşime sen bundan sonra içerde yat dedim ama kabul etmedi. O an kabul etseydi daha da duygusala bağlayabilirdim iyi ki saçmalama falan dedi:KK48: şimdi de sağlık ocağına son kontrole gideceğim. Öyle ya da böyle sabah oluyor işte 2.5 saatlik uykuylayım. Gece boyu hastanede sabahlayanları kötü durumda olanları düşündüm ya onlar napsın:KK43:
geçmiş olsun canım tez zamanda iyi olursun inşallah. eşle yatakları ayırmak çok kötü bi duygu horlasa da yatağın 3/2 sini kaplasa da sen uyumaya çalışırken onun poposunda pireler uçuşsa da eşimle uyumayı seviyorum kendimi güvende hissediyorum :KK60::rolleyes:

Ne kdr gec okdr iyi ozmn:) peki hangi hastanede dogum yapacaginiza nezmn karar verdiniz? Bnm doktorum iki opsiyon sundu ya egepol yada kent hastanesi ama ben daha gidip bakmadim bile hastanelere..
Daha karar vermedim :) doktor değişimi düşünüyorum bakalım net değil kafam
Bahsettiğiniz hastaneleri bilmiyorum

Günaydın uyuyamayanlar..:KK51:ben de boğaz ağrısıyla uyandım..:KK43:bu arada şaka maka 37.hafta içindesin yazıyor:skandal: ..36 doldu bugün çok şükür ..
Toz zencefil ve bal karışımı Boğaz ağrısına öksürüğe iyi geliyor :super:

Bak burdan bi arkadaş bana doğal antibiyotik tarifi vermişti çok şükür bana şifa oldu sana da yazayım;1adet soğanı ince ince kesiyoruz içerisine 1 tane limon sıkıp 1 yemek kaşığı da bal ekliyoruz sonra balkonda 2 saate yakın bekletip 1 yemek kaşığı kadar suyundan içiyoruz (balkonda beklediği zaman içerisinde suyunu salıyor) Allah şifa versin canım

Günaydın canım. Ben dün gece eşime sen bundan sonra içerde yat dedim ama kabul etmedi. O an kabul etseydi daha da duygusala bağlayabilirdim iyi ki saçmalama falan dedi:KK48: şimdi de sağlık ocağına son kontrole gideceğim. Öyle ya da böyle sabah oluyor işte 2.5 saatlik uykuylayım. Gece boyu hastanede sabahlayanları kötü durumda olanları düşündüm ya onlar napsın:KK43:

çalışıyomuydun sen? çok azmış 2.5 saatlik uyku.. çok şükür benim uykumda sorun yok.. wc lerde bölünmesi dışında tabi.. benim son bir haftam işyeri çok şükür.. eşimde uykuya düşkün.. sürekli üzerimi örtmekten uyuyamıyor zavallı... bende sakın gitme sen gidersen karnımı açarım ve oğlun üşür diyorum :) eeee ben 24 saat çekiyorum oda geceleri biraz hissetsin baba olduğunu...

çalışıyomuydun sen? çok azmış 2.5 saatlik uyku.. çok şükür benim uykumda sorun yok.. wc lerde bölünmesi dışında tabi.. benim son bir haftam işyeri çok şükür.. eşimde uykuya düşkün.. sürekli üzerimi örtmekten uyuyamıyor zavallı... bende sakın gitme sen gidersen karnımı açarım ve oğlun üşür diyorum :) eeee ben 24 saat çekiyorum oda geceleri biraz hissetsin baba olduğunu...

Hahahah çok tatlı bi tehditmiş gidersen karnımı açarım oğlun üşür:))))

Yok canım ilk 34. Haftamdanyapıldı enfeksiyon vardı tahlil alırken onada baktı açıklık vardı 4 cm salı günüde daha fazla açılma varmı diye kontrol amaçlı yaptı ve 7 8 cm açılman var dedi
Normalde belli bir açılmadan sonra hastanede tutuyorlar ama

Günaydınlarrr...
Hayırlı ve güzel bir gün diliyorum herkese...

Kızlar eşlerinize yatak ayırmayı teklif etmeyin ki sorumluluklarını unutmasınlar.
Özellikle bebek doğduktan sonra yanınızda olsunlar.
Siz emzirin o gaz'ını çıkarsın filan..
Evet iş'e gidiyorlar ,uykusuz kalacaklar biraz ama annenin emeklerinin ve uykusuzluğunun yanında onların ki ne ki ?..
Çocuğun gece sorumluluğunu da tek başına yüklenirseniz bir müddet sonra patlamalar yaşanabiliyor.
O yüzden hiç acıyıp ,üzülmeyin...
Öğrensinler...

Günaydınlarrr...

Kızlar eşlerinize yatak ayırmayı teklif etmeyin ki sorumluluklarını unutmasınlar.
Evet iş'e gidiyorlar ,uykusuz kalacaklar biraz ama annenin emeklerinin ve uykusuzluğunun yanında onların ki ne ki ?..
Çocuğun gece sorumluluğunu da tek başına yüklenirseniz bir müddet sonra patlamalar yaşanabiliyor.
Öğrensinler...

Kesinlikle katılıyorum canım. Her ne sebeple olursa olsun kesinlikle yatak ayırma olayına karşıyım. Eş dediğin aynı yatağı paylaşır. Ne olursa olsun..

Sizden cesaretle ip eşime açtık konuyu kızlar :-) sağolsun kendisi hiç ikiletmedi ve de beni haklı bularak kabul etti . Son zamanlara kadar evimdeyum . :halay: valla haklısın canım o gaz problemi bende 4. Aydan beri var . Birde ben saat 1 e kadar uyuyorum doyamıyorum uyumaya :dondurma:
Enn iyisini yapti n ohhh artık rahat et .rahat rahat gazını çıkar wc ye git at koştur insanının kendi evi gibi yok.:KK14:

Günaydınlarrr...

Öğrensinler...
Ben iki aylik hamileyken ayırdım yatakları . çünkü uyku sersemine kiciyla geri atti kendini eeee geride de ben varım belime vurdu yani.tabi bilerek yapmadı uyuyordu uyku sersemine vurdu o gundur bu gündür ben yanında yatmiyim diye kendi korkuyo.
Bebek doğunca da ayrı yatcam sabaha kadar onu dinleyemem senfoni orkestrası bu muberek:KK75::rolleyes:

Oh ne güzel :KK66: ben bugün malzeme aldım haftaya kız kardeşim gelecek beraber yapacağız :) bence tam zamanı sonra sabrımız gelmez falan da :KK45:

Şansımıza artık bakalım o zaman :)

Güle güle kullanın canım

Çok güzel olmuş. Ben de kavanoz mu Gülsuyu şişesi mi karar verememiştim bugün gidip aldım şişelerimi uğraşması bile ne kadar zevkli :)

Üzülme canım yaaa ben de yıllardır 5taş al diyorum sahte de olsa al artık diyorum ben al dedikçe adam inadına almıyor ben al deyince alası gelmiyormuş beyefendinin :63::KK12: erkekler işte :işsiz:

Hayırlısıbakalım şimdi de diyor kı alırım istediğinden ama sanki içimden gitti gibi ya

Puhahahha güzeeeeeeell tehdit kullanabilirim bunu.gitme bak :KK8:gidersen karnımi acarım kızın üşür :KK62:

Ben iki aylik hamileyken ayırdım yatakları . çünkü uyku sersemine kiciyla geri atti kendini eeee geride de ben varım belime vurdu yani.tabi bilerek yapmadı uyuyordu uyku sersemine vurdu o gundur bu gündür ben yanında yatmiyim diye kendi korkuyo.
Bebek doğunca da ayrı yatcam sabaha kadar onu dinleyemem senfoni orkestrası bu muberek:KK75::rolleyes:
Bende ayırdım ya sığamıyorum yatağa sanki şimdi dön dön yatıyorum ya oda kıyamadı bana ricamı kırmadı bide ben sese karşı çok hassasım burun nefes sesinden bike rahatsız oluyorum oda çok üzülüyor ... dün diyor ki ayrılığımıza az kaldı kızım doğsun beraber uyuruz öle diyince çok üzüldüm adam üzülmüş demek ki ayrı yatmaktan ama inş Doğumdan sonra hiç ayrılmayız

Hiç bu gece kadar zorlanmamıştım ben kızlar:KK43: gerçekten söylenmek istemiyorum ama ne kendim uyuyabildim ne eşimi uyutuyorum. Soğuk algınlığı var burun tıkalı nefes alamıyorum. Boğazlar çöl gibi. Sinirlerim bozuldu şu saatte oturdum ağlıyorum. Eklem ağrısı bir yandan, bebek fıkır fıkır şu saatte hiç durmuyor, o kadar uykum vardı ki uyuyamamak artık sinirlerimi bozuyor. Nolcaz böyle doğum yapınca daha da mı kötü oluyor:KK43:
Allah yardımcın oldun Can'ım çoğumuzun günü böyle geçiyor artık sabretmek sabretmek gerek

Merak eden duasini esirgemeyen tum arkadaslarimdan Allah razi olsun. Ben iyiyim cok sukur ama bebegimin solunumunda sikintisi varmis. Yogun bakimda suan. Hepinizin duasini bekliyorum. Rabbim hepinizi tek sancida kurtarsin.
Rabbim şifa versin inşaallah sağlıcakla çıkar annesi duamız seninle :dua:

Kızlar kusura bakmasanız özel bir soru soracağım. Ben vajinismus hastasıydım. Yeneli çok kısa zaman olmuştu. Hamilelik nasip oldu çok şükür. 33. Hafta bitti. Cinsel beraberlik haliyle benim için hassas bir konu olduğundan haftada bir de olsa olsun istiyorum. İsteğimden değil ama vicdanım rahat ediyor huzurlu oluyorum eşime karşı çünkü 3yıl yaşamıştık.
Sizler kaçıncı haftaya kadar beraberlik yaşıyordunuz veya yaşıyorsunuz?

Su iç demişti 15 gün önce tahlil vermiştim ilaç gerek görmemişti bol su iç demişti cumartesi tekrar gidecem 15 güne bire düştü kontroller olmadı yarın devam ederse sabah ararım
Enfeksiyon olabilir ama çok endişe edilecek gibi değil bence yarın gidersin çünkü doktorum ciddi bişeyde vücut belli eder diyor herşeye endişe etme rahat ol diyor

Kızlar kusura bakmasanız özel bir soru soracağım. Ben vajinismus hastasıydım. Yeneli çok kısa zaman olmuştu. Hamilelik nasip oldu çok şükür. 33. Hafta bitti. Cinsel beraberlik haliyle benim için hassas bir konu olduğundan haftada bir de olsa olsun istiyorum. İsteğimden değil ama vicdanım rahat ediyor huzurlu oluyorum eşime karşı çünkü 3yıl yaşamıştık.
Sizler kaçıncı haftaya kadar beraberlik yaşıyordunuz veya yaşıyorsunuz?
Karnım a baskı olmaya başlayınca bir aydır kestik ilişkiyi biz çünkü zorlanmaya başladım

Bende ayırdım ya sığamıyorum yatağa sanki şimdi dön dön yatıyorum ya oda kıyamadı bana ricamı kırmadı bide ben sese karşı çok hassasım burun nefes sesinden bike rahatsız oluyorum oda çok üzülüyor ... dün diyor ki ayrılığımıza az kaldı kızım doğsun beraber uyuruz öle diyince çok üzüldüm adam üzülmüş demek ki ayrı yatmaktan ama inş Doğumdan sonra hiç ayrılmayız
Ayyy inanır misin doğumdan sonra beraber yatacaz mi diye esim bana sordu.uzuldum ama ne yapayım arada yanıma gelip gelip 5 dk uzantıyo . içim acıyo. cok deli yatiyo ne yapım horlama da yapiyo zaten uyuyamiorm o zmn sabaha kadar hic dalamıyorum.kulagima pamuk tıkıyordum daha önce de kulağım aciyodu ama idare ediyorduk . şimdi hamilelikten dolayı ne yapım . salonda yatıyordu belim ağrıyo diyodu baza alivadim çocuk odasına koyduk onu kizim büyüyünce kizim yatar diye aldık şimdilik babası yatiyo.beli de agrimio

Back
X