2017 Şubat Anneleri

kızlar sizle önemli bişey paylaşıcam biliyorsunuz bebeğim ac ölçümü iki hafta geriden takip ediyor ve suyunda azalma var bir süredir bu sebeple doktorum ciğer geliştirici iğne önermişti kararsızdim ama iki doktorun daha fikrini aldıktan sonra yaptırma kararı aldım ve erken doğumlar da bebek ciğer gelişiminde gerçekten çok önemli oldugnu öğrendim...nitekim dün yaptırdım iki doz ve 24 saat sonra 2 doz daha ama yan etkileri beni mahvetti iki gündür hiç mi hiç uyumadım ama hiç ve aşırı çarpıntı terleme ateş basması oldu hepsini geçtim de bebeğimin hareketleri yok denecek kadar azaldı bunlar olabiliyormuş. yapacak ya da doktor yaptırılmasıni tavsiye eden arkadaşlara duyurulur bunları bilin 2 gün berbat geçiyor bebek hareket etmedikçe uyuyamadıkca delirecek oldum eve sigamadim duvarlar üstüme üstüme geldi ...bunları bilerek yaptırın derim

Dr mu ararım ama tipi var resmen hayırlısı ama bu hava da gelmesin :KK43:

Can'ım olmadı öyle akıntım yumurtlama dönemi akıntısının sarımtırağı.. Enfeksiyon için dün zaten tek kullanım toz kullandım... Ama benim akıntım yoktu idrarda çıktıydı
canım tipi de olsa gitmeye çalış derim en azından doktoruna ulaşabilsen o da çok muhim.neyse uyumaya çalış ve duş alacak olursan asla sıcak su ve oturarak yapma ılık ayakta ve kısa bir dus al

Herkese merhaba. Epeydir giremiyorum. Doğum yapmış olanlara sağlıkla evladını büyütmesini Rabbimden dikiyorum. Hala ekleyenlere de sağlıkla doğum nasip etsin Allah.
Ben geçtiğimiz hafta perşembe günü çalışabilir raporu için Dr a gittim. Karnımın sertleşme sıklığından daha önce de bahsetmiştim Dr sıklığını öğrenince çalışabilir raporu vermedi. Erken doğum yaparsan hiç bir önemikalmaz doğru evine dedi. Ben de ısrar etmedim. İzne ayrıldım. Ssvd için üç hafta sonra çağırdı. Aşağıdan muayene edicem duruma göre hareket edicez dedi. 36.haftanın içinde olucam gittiğimde sona mı geldik ne? :)
Evdeyim diye ben de haIrlıklara başladım. Doğum çantası diğer hazırlıklar. Size atabilirsem yaptığım hazırlıklardan birkaç resim yükleyeceğim. Hepsini kendi başıma ve el emeğimle yaptım. İnşaallah yükleyebilirim

Aaa sende de mi var bende bı kaç gündür farkediyorum böyle bi anda çıt ediyo sanki bişey gaz guruldamasi fln değil tuhaf bisey diyorum ya eşim de farketti duydu onemsemedim ilk bi iki kez olduğunda ama şimdi iki kez oldu tuhafima gitti nedir bende çözemedim o_O
yaa ben de duyuyorum onu. 6-7 kez oldu 2 haftadır pıt gibi sesler geliyor ama çok nadir oluyor. hareket ederken. doktora soracağım haftaya:KK45:

Dr mu ararım ama tipi var resmen hayırlısı ama bu hava da gelmesin :KK43:

Can'ım olmadı öyle akıntım yumurtlama dönemi akıntısının sarımtırağı.. Enfeksiyon için dün zaten tek kullanım toz kullandım... Ama benim akıntım yoktu idrarda çıktıydı
benim bildiğim pıhtı şeklinde oluyormuş canım. inşallah sorun yoktur

Canım daha iyi olum inşallah bir an önce toparlasın miniş de evinize gidin inşallah..

Çok sevindim toparladıpına hemen hemen her Bebek doğduktan sonra 200/300 gr verir sonra toparlar. Prensesde en yakın Zaman'da toparlayacaktır, bağırsaklarının kabul etmesi çok önemli. Daha da iyiye gidecektir.

çok sevindim canım ben de iyi haberlerini bekliyordum hayirlisiyla bu günler geride kalacak yavrunu kucağına alıp yuvana götüreceksin Rabbim yavrunun canına can katsın evladınızi sizlere bagislasin en kısa zamanda da sıcak yuvasına gelmesini nasip etsin inşallah inşallah
Çok sağolun kızlar. Şimdi tek dileğim fındık kızım sağlıklıca büyüsün. Evimize gelip herşeyi güzelce yaşamak istiyorum

günaydın arkadaşlar uyuyamıyan arkadaşlara Allah sabır versin ya. çok kötü bişi uykusuzluk ben hamileliğimin ilk zamanlarında neredeyse 3 haftaya kadar uyuyamadım düzgün. ruh gibi geziyordum.. bişide içemiyor insan.

kızlar alt açmamızda son durum bu :) yaptıkça paylaşırım yenilerini

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 156
kızlar ben cok duygusal birisiyim heleki cocuklar benim en zayıf yanım.. herhangi bir anne cocuğuna kızsa bile ben dayanamıyorum heleki evimde hiçkimseye izin vermem elimde değil üzülüyorum. Ben asla kızamam diyorum anne olunca sende kızarsın disiplinli olsun öğrensin diye cezalar verirsin diyorlar. Ama ben hiç yapamam gibime geliyor . Bu huyumdan dolayı ya cocuğum beni hiç dinlemezse diye düşünüyorum Allahım doğurmadan nasıl büyütürüm derdi sardı beni. Varmı bnm gibi anneler .. ne yapmam lazım önereceğiniz cocuk yetiştirme kitapları vs varmı?

Bende öyleyim yaa.. uzun süre kalınca dışarda burnumdan geliyo gezdiğim de .. artık hamile pantolonum da olmuyor nerdeyse eve geliyorum karnım sivriliyor taş gibi olup acayip ağırlaşıyor. Kasılmalar da cabası.. Normal halimi unuttum valla, eskiden şikayetsiz nasıldım ne hissederdim unuttum.. :KK43:
Evet çıkmak hava almak ta istiyorum ama az dolasinca böyle oluyo :( neyse ki az kaldı çok şükür halimize diyelim yine :)

yaa ben de duyuyorum onu. 6-7 kez oldu 2 haftadır pıt gibi sesler geliyor ama çok nadir oluyor. hareket ederken. doktora soracağım haftaya:KK45:

benim bildiğim pıhtı şeklinde oluyormuş canım. inşallah sorun yoktur
Evet canım benimde nadir oluyo öyle rutin surekli değil yani 4-5 gündür var 3-4 kez olmuştur bende merak ettim nedir acaba

kızlar ya bulantim çok arttı git gide dayanılmayacak şekle geliyor napsam ki

Back
X