- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.203
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim akşam duyunca o sesi parmaklarıni fln citlatiyo heralde diyo![]()
Kızlar yaw bu avent biberonlarn içinden mama akmasın diye aparat çıkmadı.olamasi lazım değil mi .yoksa ayrı mi alıcaz onu anlamadım ben
merhaba bayanlar ,
bende 35+1 haftalık hamileyim nst ye girmeye başladınız mı ? ve sancılarınız oluyor mu sizinde
Merhabalar kızlar,ben de sessiz takipçilerdenim.minik oğlum ;35. haftada 2500 gr 46 cm di.biraz zayıfız,yediğim şeylere dikkat ediyorum, fakat doktorum kilo olayını genetik diye yorumladı.zaten kızım da 39+5 te 2730 gr doğmuştu.kızımda da beslenmeme dikkat ettm ama bendeki malzemeyle ancak bu kadarcık oluyor sanırım :) Kızımda hamileliğim çok evhamlı geçti ,rahimde perde var erken doğum olabilir demişti doktorum,hep tedirgindim.ama 40 haftayı bulmuştuk:)(kiloya çok takılmıyorum ben,ki evlendiğim ilk yıl korunma yöntemleri ve miyom için fikir almaya gittiğimiz doktor rahim küçük çocuğunuzun olmama ihtimali var deyip bizi şok etmişti,Rabbime hep şükrediyorum bana anneliği tattırdı diye..sağlık olsun)bu arada hala çalışıyorum,Allahtan 3 gün dersim var haftaya çarşamba çalışamaz raporu alıcam ve kontrol inşallah.38.haftada sezeryan olucam sanırım.
Hahahaha. He deseydin parmaklarını citlatiyo arada boynunu citlatiyo deseydin![]()
Sağolun ben aradım dr (bu havada arabayı çıkaramadık gidemedim) nişan olabilir ama senin yolundaydı herşey Ağrı'n ve kasılman yoksa yat bol bol dedi Dodex iğne vermişti belki yan etkisi de olabilirmiş kar azalıp yol açılınca gidicem en kısa zamanda... Yatıyorum mide yanmasından artık midem de birşey kalmadı çıkıyor herşey yine rahatlamıyor... Doğurursam söylerim ;(
canım kar yolları kapadı diyorsun neredesiniz ki sizSağolun ben aradım dr (bu havada arabayı çıkaramadık gidemedim) nişan olabilir ama senin yolundaydı herşey Ağrı'n ve kasılman yoksa yat bol bol dedi Dodex iğne vermişti belki yan etkisi de olabilirmiş kar azalıp yol açılınca gidicem en kısa zamanda... Yatıyorum mide yanmasından artık midem de birşey kalmadı çıkıyor herşey yine rahatlamıyor... Doğurursam söylerim ;(
Canım inşallah zamanından önce birşey olmaz.. endişe etme dinlen dr dediği gibi. Nişanın gelmesi demek hemen Doğum olacak demek değil biliyorsun. Bazen üstünden haftalar geçebiliyor ki daha emin değiliz nişan olduğundan da.. güzel düşünelim güzel olsun.
canım kar yolları kapadı diyorsun neredesiniz ki siz
Şişeyle lastik meme nin arasına mama çantada akmasın diye aparat olması gerekmiyo mu?dışındaki kapağı demiyorum içind e olması lazım degilmjHahahaha doğunca da anne şu belimi tepeler misin derler herhalde
Canım biberon kapağının arasında lastik gibi birşey vardı onu mu diyorsun yoksa emecek yerin dışındaki yuvarlak kapağı mı?
İlk defa 32 de girdim nst ye sancı yok bende hiç sadece kasıklarımda kafasının oynadığını hissediyorum
Ben agrı hissetmedim Can'ımArkadaşlar daha öncede sormuştum ama cevap gelmemişti.epidural sezeryanda uygulanan iğne sırasında çok ağrı oluyormuş.önceden epidural olmuş tecrübeli anneler varmı aramızda varsa biraz anlatabilirler mi.
Arkadaşlar daha öncede sormuştum ama cevap gelmemişti.epidural sezeryanda uygulanan iğne sırasında çok ağrı oluyormuş.önceden epidural olmuş tecrübeli anneler varmı aramızda varsa biraz anlatabilirler mi.
Yaşadığım şehri açıkça yazmıyorum canım Akdeniz bölgesindeyim diyeyim :)İzmirdeyim ben cnm sen nerdesin?