2017 Şubat Anneleri

Bugün sol kasigimdan vajina ya doğru farklı bi ağrı giriyo iğne batması gibi daimi devam etmiyor ara ara giriyo sabahtan vardı ama sanki sıklaşmaya başladı gibi o_Oo_O
o bende de sağ tarafta oluyor canım sanırım rahim hazırlıyor kendini , bebeğin başıda aşağıda olunca baskı yapabiliyormuş çok uzun süre ayakta durmamaya çalış benim durunca artıyor ..

Şişeyle lastik meme nin arasına mama çantada akmasın diye aparat olması gerekmiyo mu?dışındaki kapağı demiyorum içind e olması lazım degilmjo_O
sanırım o biberonlardan çıkmıyor ayrı satıldığını görmüştüm emzik altına takılan kapak gibi birşeydi gördüğüm ..

o bende de sağ tarafta oluyor canım sanırım rahim hazırlıyor kendini , bebeğin başıda aşağıda olunca baskı yapabiliyormuş çok uzun süre ayakta durmamaya çalış benim durunca artıyor ..

sanırım o biberonlardan çıkmıyor ayrı satıldığını görmüştüm emzik altına takılan kapak gibi birşeydi gördüğüm ..
Böylesi ilk oluyo böyle inceden girip cikiyo ama doğum sancısı değildir herhalde bu kadar basit olacağını sanmiyom kontrol de cumaya bakalım o_Oo_O

Ya kızlar ben çok çabuk yoruluyorum kısa süreli iş yapabiliyorum ayakta çok duramıyorum bi ben miyim böyle

Kızlar bişey sorcam ama bunu nasıl anlatsam ki bilemedim bi kaç gündür karnimdan böyle bi anda bi çıt sesi gibi bi ses geliyor şimdi yine oldu 2 kez hatta birini eşim de duydu ne ki bu anlayamadım ben çıt ediyo sanki ses te duyuluyo yani o_O:KK64:
Canım bende de oluyor o hatta videoya bile aldım sanki kuluç gibi bi ses

Böylesi ilk oluyo böyle inceden girip cikiyo ama doğum sancısı değildir herhalde bu kadar basit olacağını sanmiyom kontrol de cumaya bakalım o_Oo_O
inceden sızlıyor gibi oluyor ama anlık di mi kalıcı değil .. doğum sancısı için derler ya hep kesinlikle farklı anlarsınız diye bende ona güveniyorum anlarım diye düşünüyorum :)

Ya kızlar ben çok çabuk yoruluyorum kısa süreli iş yapabiliyorum ayakta çok duramıyorum bi ben miyim böyle
10 gündür bende öyleyim yere birşey düştüğünde bile almak için düşünüyorum , haftalarımızın getirdiği birşey gibi artık.. herşey de vardır bir hayır dinlenmemiz gerekiyor herhalde sonraki uzun yorgunluklar için :)

inceden sızlıyor gibi oluyor ama anlık di mi kalıcı değil .. doğum sancısı için derler ya hep kesinlikle farklı anlarsınız diye bende ona güveniyorum anlarım diye düşünüyorum :)
Anlık ama sık girip cikiyo evet bende öyle dedikleri için öyle olacak diye bekliyom :) ne zormuş bilememek ya o_O

Anlık ama sık girip cikiyo evet bende öyle dedikleri için öyle olacak diye bekliyom :) ne zormuş bilememek ya o_O
hep 40. haftaya odaklamışım sanki kendimi böyle son zamanlara yaklaştıkça 40ı beklemicekmiş gibi geliyor , ayy ben daha hazır değilim sanırım tuhaf duygular içine giriyorum böyle ağrı sızı hissedince :KK17:

hep 40. haftaya odaklamışım sanki kendimi böyle son zamanlara yaklaştıkça 40ı beklemicekmiş gibi geliyor , ayy ben daha hazır değilim sanırım tuhaf duygular içine giriyorum böyle ağrı sızı hissedince :KK17:
Bende öyleyim canım ya tuhaf duygulardayim bide 30-31-32 fln dedik su 34 bitip 35+0 olamadım sanki haftalardır böyle gibi geliyo son zamanlar sıkıntı arttıkça sanki zaman da gecmiyo bi diyorum hayırlısıyla zamanı gelsin bi an önce bide sanki doğum sonrası için hazır değilim gibi fln garip duygular gerçekten :110::110:

Yalnız olmadığıma sevindim insan bu saatten sonra her an birşey olacağını düşündüğünden korkuyor :) bir de oğlum çok hareketli maşallah canımı okuyor :)

Oğlumda gece ölçülenden ertesi gün Bebek 550 Gr fazla 5 cm uzun doğmuştu Can'ım bir gece de hemde. Bol muz yanında süt iç... Mandalina ye ve bol dinlenmeye çalış bana çok yaradı son 10 gündür

Canını sıkma olcumler oynuyor.benımkıde zayıf toplu olsa nereme sıgacak heryerımızı catlatacak.35.hafta gel 2500 gr. Olmalı dedı yanı senın bebegının kılosu ıyı boyuda benınkı şuan bugün olculdm 2000gr.43 cm bol bol muz cevız sut fındık yoğurt tuket dedı günde ıkı muz ye dedı bakalım uygulucam balık yağı hapıda gelışımde çok faydalı dr.na bı sor istersen canm

canım inşallah takmamaya çalışıyorum. benim 19. haftalarda zaten bebeği besleyen damarlarda çift taraflı direnç vardı ondan en başından beri yememe çok dikkat ediyordum aslında, 2 hafta dikkat etmedim hemen geriye düştü bebeğim. perşembeye kadar yememe içmeme dikkat edeceğim perşembeye fark eder inşalllah.
fark 3 hafta olunca tedirgin oluyor insan.
sağlıklı olsun da boyu kilosu önemli değil.
balığı haftada bir tüketiyorum ama hapının boya iyi geldiğini ben de duymuştum son haftalar da olsa içeyim bari.

Bende öyleyim canım ya tuhaf duygulardayim bide 30-31-32 fln dedik su 34 bitip 35+0 olamadım sanki haftalardır böyle gibi geliyo son zamanlar sıkıntı arttıkça sanki zaman da gecmiyo bi diyorum hayırlısıyla zamanı gelsin bi an önce bide sanki doğum sonrası için hazır değilim gibi fln garip duygular gerçekten :110::110:
ara ara dürtüp bizi hazırlıyor yaramazlar hey ordakiler ben geliyorum hazırlanın diye :halay::KK37:

yok canım ben de öyleyim bazen nefesim bile kesiliyor.
evde son işler yapılacak beni bekliyor ama azıcık bir şey yapsam nefessiz kalıyorum.

Yalnız olmadığıma sevindim insan bu saatten sonra her an birşey olacağını düşündüğünden korkuyor :) bir de oğlum çok hareketli maşallah canımı okuyor :)
Benim de çok canımı acıtıyor artık resmen kaburga kemigime değdiğini hissediyom bazen gümbür gümbür geziyo :confused:

Back
X