2017 Şubat Anneleri

Kızlar saldım kendimi ya dikkat ettikçe kilo alıyorum hiç zararlı seyler yemiyordum aman bir daha bu günleri göremem diye yedikçe yedim bugun cipsler kola çikolata ne bulduysam yedim ohh sefam olsun Doğumdan sonra zaman geçtikten sınra vermeye çalışacağım bakayım başaracak mıuım
Hamileliğin tadını çıkarayım ?? Zaten sürekli ağlıyorum Morekim bozuk her yerim agrıyor nefes bike alamıyorum oğlumla doğru düzgün ilgilenemiyorum bide üstüne kiloyu takmayacağım diyorum da bakalım becerecem mi

Ya kızlar ben çok çabuk yoruluyorum kısa süreli iş yapabiliyorum ayakta çok duramıyorum bi ben miyim böyle

ben de aynı durumdayım sırtım çok ağrıyor.. bütün gün otursam bile ayağa kalktığım anda kilometrelerce yürümüşüm gibi ayaklarım ağrıyor.. eller ayaklar şiş.. uyku desen 2-3 saat ancak..

Kızlar saldım kendimi ya dikkat ettikçe kilo alıyorum hiç zararlı seyler yemiyordum aman bir daha bu günleri göremem diye yedikçe yedim bugun cipsler kola çikolata ne bulduysam yedim ohh sefam olsun Doğumdan sonra zaman geçtikten sınra vermeye çalışacağım bakayım başaracak mıuım
Hamileliğin tadını çıkarayım ?? Zaten sürekli ağlıyorum Morekim bozuk her yerim agrıyor nefes bike alamıyorum oğlumla doğru düzgün ilgilenemiyorum bide üstüne kiloyu takmayacağım diyorum da bakalım becerecem mi
Kola içmeyeydin iyiydi

Bende öyleyim hiç kasmadim kendimi canım ne istiyo yedim de içtim de :) abartmadan tabi 17 kilo aldım galiba şuana kadar :kk77::kk77:

34 haftam yarın kismetse bitiyor ve minik kızım hala donmemis:KK12:Doner mi acaba aklıma takiliyor:işsiz:

İyi geceler herkese...36+2 oluyoruz ve artık her şey çok zor gelmeye başladı...ödemim şişliğim yok diye sevinirken bu sabah ayaklarımı yere basamadim şişlikten..öğlen de ellerimin ve yüzümün şiştigini fark ettim..Çok tuzlu yemiyorum ama sıfıra indirmem lazım sanırim...Gece uykum gelmiyor ama gunduz resmen sızıp kaliyorum .bir de benim bebegim en başından beri baş aşağı pozisyondaydi ama 2 gündür alt tarafta çok ağrım oluyor doğum kanalına mi geçiyor acaba?

Selam kızlar :hasta: mide yanmasından muzdaripler burda mı :bicak: birde bir anda tansiyonum düşüyor benim galiba. Gözüm kararıyor soğuk soğuk ter atıyorum ayaklarıma ateş basıyor ama . Daha yeni sandalyede otururken başıma geldi bu . Eşim kaldırdı yatırdı . :110:

Selam kızlar :hasta: mide yanmasından muzdaripler burda mı :bicak: birde bir anda tansiyonum düşüyor benim galiba. Gözüm kararıyor soğuk soğuk ter atıyorum ayaklarıma ateş basıyor ama . Daha yeni sandalyede otururken başıma geldi bu . Eşim kaldırdı yatırdı . :110:
Mide yanması deme bana berbatim şuan bile oyleyim :kusmuk:

Benim 32 hafta da doğum pozisyonundaydi kolay kolay dönmez artık dedi Dr um inş hala aynıdır ama aynı galiba

Bana da öyle demişti canım . Daha kontrole gitmedim ama şu an eminim yan duruyor sıpa . İnşallah ben yanlış anlamışımdir . Ama belli yani tekme atarken diğer tarafa itiyor kendini .

Back
X