2017 Şubat Anneleri

Bana da öyle demişti canım . Daha kontrole gitmedim ama şu an eminim yan duruyor sıpa . İnşallah ben yanlış anlamışımdir . Ama belli yani tekme atarken diğer tarafa itiyor kendini .
Benimki o haftada kontroldeki gibi sanki popo göbeğin sağında ayaklar solda demişti oralarda çok kuvvetli :)

Ayy o imojiye bile dayanamıyorum şu an :hasta: yokmu bunun doğal yoldan çaresi yaa . Birde inat gibi hep akşam vakti oluyor bu zıkkım .. :işsiz:
Her kalktığımda gece şurup iciyorum ama bana misin demiyo şuan ateş topu yutmuş gibiyim :( ve gece bile uyandiriyo az kaldı inş geçecek bakalım

Benimki o haftada kontroldeki gibi sanki popo göbeğin sağında ayaklar solda demişti oralarda çok kuvvetli :)

İnşallah değiştirmemiştir pozisyonunu canım . Anneler hisseder bence ya sonuçta bizim içimiz de değil mı :KK76:

Her kalktığımda gece şurup iciyorum ama bana misin demiyo şuan ateş topu yutmuş gibiyim :KK43: ve gece bile uyandiriyo az kaldı inş geçecek bakalım

Valla aynı dediğin gibi yanıyor resmen içim kavruluyor :110:

İnşallah değiştirmemiştir pozisyonunu canım . Anneler hisseder bence ya sonuçta bizim içimiz de değil mı :KK76:

Valla aynı dediğin gibi yanıyor resmen içim kavruluyor :110:
İnş canım normal doğum olsun istiyorum çünkü bakalım artık nasipte ne var hayırlısı olsun hepimiz içinde yanma konusu valla öyle Rabbim yardımcımız olsun

Bende normal doğum olsun istiyorum ama çok kurcaliyorlar doğum sonuna kadar o bölgeyi çok kararsızım benimde bebeğimin kafası aşağıda drum Kolay Kolay dönmez bu saatten sonra dedi napcaz Bilmiyorum

Bende normal doğum olsun istiyorum ama çok kurcaliyorlar doğum sonuna kadar o bölgeyi çok kararsızım benimde bebeğimin kafası aşağıda drum Kolay Kolay dönmez bu saatten sonra dedi napcaz Bilmiyorum

Bir problem olmadıkça sezeryana olumlu bakıyorlar mı doktorlar ? Canım devlette mı özelde mı doğum yapacaksın. Ben mecburi olarak üniversitesi hastanesi nde yapicam . Enfeksiyon problemim var. :110: doktorum dahi dedi eğer toparlanmazsa sezeryana Alicaz seni diye . Bir ara o kadar beter olmuştu ki tamamen yara dolmuştu oram . Cok şükür toparladı yine ama bir türlü geçmiyor enfeksiyon. :hasta:

Ayy ayy valla bende normal doğum istiyorum ama kormuyorda değilim yani :bicak:
Düşünmemeye çalış :) ben nedense bu soğuk kanliyim sanki yada kendimi öyle mı kandiriyom bilmiyom :) ama şuan sadece vakti zamanında gelsin Rabbim bi şekilde yardım edecek elbet bi şekilde çıkacak o ordan diye düşünüyorum :) tedirginlik fln bende de var ama mümkün oldukça düşünmüyorum o an gelsin yaşayıp gorcem diyorum bakalım :)

Canım evde biraz sancı çekip gidersen eğer çok kurcalama olmuyomus sanırım ne kadar fazla açıklıkla gidersen hastane de o kadar kolay oluyomus Allah ım nasip ederse sancılar sıklaşinca giderim diyorum ama bilmiyorum nasıl bişey ki o sancı :)

Canım evde biraz sancı çekip gidersen eğer çok kurcalama olmuyomus sanırım ne kadar fazla açıklıkla gidersen hastane de o kadar kolay oluyomus Allah ım nasip ederse sancılar sıklaşinca giderim diyorum ama bilmiyorum nasıl bişey ki o sancı :)

Dayanılmayacak bir ağrı değil cnmm içinizi ferah tutun suni dayadıkları halde hiç sesim çıkmadı sancılarda bol ayetel kürsi okumuştum ben dayanılmayacak olsa zaten bir daha insan anne olamaz :) inş hayırlısıysa ben normal nasip olsun diye dua ediyorum

Bir problem olmadıkça sezeryana olumlu bakıyorlar mı doktorlar ? Canım devlette mı özelde mı doğum yapacaksın. Ben mecburi olarak üniversitesi hastanesi nde yapicam . Enfeksiyon problemim var. :110: doktorum dahi dedi eğer toparlanmazsa sezeryana Alicaz seni diye . Bir ara o kadar beter olmuştu ki tamamen yara dolmuştu oram . Cok şükür toparladı yine ama bir türlü geçmiyor enfeksiyon. :hasta:
Özel hastane mecburen sigortam yoktu benim devlette başlayamadım kontrollerime öyle de devam etti su an özel sigortam var ama doğumu kapsamiyor devam edeceğim kendi druma sezeryan olucam büyük ihtimal korkularım yüzünden şimdilik bi aksilik yok canım

Dayanılmayacak bir ağrı değil cnmm içinizi ferah tutun suni dayadıkları halde hiç sesim çıkmadı sancılarda bol ayetel kürsi okumuştum ben dayanılmayacak olsa zaten bir daha insan anne olamaz :) inş hayırlısıysa ben normal nasip olsun diye dua ediyorum
Aynen canım ya bende onu düşünüyorum dediğin gibi o kadar fena unutulmayan bişey olsaydı 2-3 çocuk yapılmazdı inş normal olur benimde nedense sezeryan a karşı bi antipatim var :)

Bende bilmiyorum ki nasıl birşey bu sancı olması gereken normal doğum zaten de işte benim gibi korkaklar için zor :(

Karnimdan yine iki kez o çıt sesi geldi o_O

Bende bilmiyorum ki nasıl birşey bu sancı olması gereken normal doğum zaten de işte benim gibi korkaklar için zor :KK43:
Korkma canım Rabbim bu duyguyu bize nasip etti inş kolaylığını da verecek bi Avaz da kurtulcaz hepimizde :) veeeee ilk doğum olup bizim gibi olanlara teselli vercez korkma hiç bişey olmuyor diye :KK9:

Aynen canım ya bende onu düşünüyorum dediğin gibi o kadar fena unutulmayan bişey olsaydı 2-3 çocuk yapılmazdı inş normal olur benimde nedense sezeryan a karşı bi antipatim var :)

Aynen Can'ım birse büyüklerimizi düşün peşpeşe ninelerimiz doğurmuş özel hastane yok ters mi düz mü derdi yok :) :) bende kendimi ilkinde öyle teselli etmiştim...
Rabbim gönlüne göre versin inş sezeryandan sonrası normal doğumun öncesinin kendine göre zorlukları var ama normal olunca bağımlı olmuyorsun kimseye Allah öyle cesaret veriyor ki acemi olsamda herşeyini kendim yapmıştım hastane de bile altını aldım emzirdim hiç zorluk olmadı gelenler sadece misafirlik yaptı...

Belki bakacak yakınım olsa bende sezeryandan korkmam bu kadar...

Kizlar gecen haftaya kadar bebegim hep yan duruyodu. Bu hafta dondu. Cok sukur normal dogum yapicam diye sevinirken 2 gun once banyoda gordumki genital bolgemde 2 tane varis olusmus. Sanirim tum o genital bolge agrilari ondanmis. Bu durumda normal dogum yapmam cok zor sanirim. Cunku birde clexane kullaniyorum. Varisli damarlar yortilirsa cok fazla kanamam olur. Korkuyorum acikcasi. Sezeryanda olmak istemiyorum hic.napicam bilmiyorum.

Back
X