2017 Şubat Anneleri

Masallah kizlarimiza:nazar::KK200:. ilkde zayifti 32.haftada fln kireclenme olmustu plesentamda gecen hafta gittim 34 de 2.500grm olmus almisti baya iki haftada. Evet ya istahi hic sorma bendede acildi yedikce yigiyorum
dombilik diye dalga geçiyor kardeşim falan bende yigenin senin dombilik diyom :dondurma: üstüme alinmiyorum:halay:

Kızlar doktorlar servikal uzunluğu söylüyorlar ya kontrolde ona dikkat ediyor musunuz? Mesela benim 32+0 da 37 mm demişti ilgimi çekti baktım netten o uzunluğun kısalması filan erken doğum ihtimali hakkında Bilgi veriyormus. Sizlerin kaç denildiğini hatırlıyor musunuz ?
Ben hiç duymadım öyle birşey. Hiç söylemedi.

Ikıdır
İşte benim Dr un hemşiresi öyle dedi bakalım yarın kontrol var tam 35+0 oluyorum yapmaz inş :KK17:
bakıo bana alttan 32. Haftadan beri sezaryenım ben ama bebek çok asagıda olduğu ıcın sureklı bakıor hıc rahatsız degıl rahat olun hanımlar ıkı sanıyelık bısı

Bana ozel olarak söylemiyor aslında hemşireye söylüyor bazı değerleri hemşire kaydediyor bilgisayara ben o sırada duydum aklımda kaldı.

Ben 32+0 da gittiğimde kasıklarımda ağrı var dediğimde alttan ulturasonla ölçtü. 30 mm çıkmıştı benimki. Korkma 25 mm den sonrası tiskli demişti bana.

Kızlar bişey soracağım ultrasonda bakarken asistanına söyleyip bilgileri kaydediyor doktor ama bana vermedi bu bilgileri size veriyor mu bu bilgileri ? Ben hatıra kalsın istiyorum hangi hafta ne kadardı diye ve istedim şimdiye kadar geldiğim zamanların tüm bilgilerini istiyorum diye g bir dahaki gelisinizde hatirlatin verelim dedi .Kilo kaçtı boyu kaçtı bende de olsun istiyorum niye vermiyorlarsa

Kızlar bişey soracağım ultrasonda bakarken asistanına söyleyip bilgileri kaydediyor doktor ama bana vermedi bu bilgileri size veriyor mu bu bilgileri ? Ben hatıra kalsın istiyorum hangi hafta ne kadardı diye ve istedim şimdiye kadar geldiğim zamanların tüm bilgilerini istiyorum diye g bir dahaki gelisinizde hatirlatin verelim dedi .Kilo kaçtı boyu kaçtı bende de olsun istiyorum niye vermiyorlarsa

Ben her gittiğimde veriyor bana ölçümleri. Ultrasonresimleri ile birlikte o günli ölçümleri gösteren ekran çıktınıda veriyor

Ikıdır
bakıo bana alttan 32. Haftadan beri sezaryenım ben ama bebek çok asagıda olduğu ıcın sureklı bakıor hıc rahatsız degıl rahat olun hanımlar ıkı sanıyelık bısı
Bana hiç bakmadı daha ama iki parmakla yapılan bişey bildiğim kadarıyla bazılarını elini soktu kolunu soktu diyo ben öncesinde baya alttan muayene olduğum için sadece iritelik var yoksa ki kol sokmalik bişey olmadığını biliyorum :)

kızlar yarın sabah 9da çatı muayenem var:KK8::-)
aslında doğuma 10 gün kadar var min. desek, ağda vs için çok erken oldu ama muayeneden önce bugün bakıma girdim. benim kız tüylerden önce gelir umarım:)) bir de bunları düşünmek ne gıcık ya.
biraz gerginim ama size sabah yazarım deneyimlerimi:KK31: gerçi kendini kasmayınca acımıyor diyorlar.
güzel haberler inşallah canim

Bana hiç bakmadı daha ama iki parmakla yapılan bişey bildiğim kadarıyla bazılarını elini soktu kolunu soktu diyo ben öncesinde baya alttan muayene olduğum için sadece iritelik var yoksa ki kol sokmalik bişey olmadığını biliyorum :)
Evet ıkı parmakla catıya bakar.ama bana aletle bakıo ultrason gıbı ekrandan ızluoruz uzerımde ortu oluo bakmıor bıle dr çok ıyı o konuda.çatım dar oldgndan sezaryen benım ona bakmıo onun ıcın.normal doğum osteyen bayanlara mutlaka bakar

Bebeğim doğum yoluna dönmüş, ama gelişim olarak iki hafta geriden geliyor Eğer haftaya kilo alımı devam etmezse suni sancı ile doğum dedi doktor inşallah biraz daha bekler dua edin bize :dua: kilomuz 2435 gr

Canım , benim ilk muayenemde gebelik takip defteri diye bi defter vermişti her muayeneye onunla gidiyorum ve her sayfasında gittiğin haftayla ilgili bilgileri dolduruyor doktorum, hem bebekle hem benimle ilgili çok detaylı bilgiler var. Her gittiğimdeki kilomu falan bile yazıyor. Aynı zamanda tüm ultrason ölçümlerini de çıktı olarak veriyor, ultrasonu 4 boyutlu olduğu için her gidişimde 4 boyutlu birkaç poz fotoğrafını veriyor, bir de üstüne muayene sırasında ultrasonda gördüğümüz herşeyi kaydeden cd sini veriyor.. ilk kalp atışlarını cd yle verdiğinde eve gelip eşimle milyon defa başa sarıp dinlemiştik:))

O yüzden ben şanslıyım sanırım:) ama geçmişe dönük toplu verebiliyorsa iste al tabi . Bence çok büyük bir hatıra..

Bebeğim doğum yoluna dönmüş, ama gelişim olarak iki hafta geriden geliyor Eğer haftaya kilo alımı devam etmezse suni sancı ile doğum dedi doktor inşallah biraz daha bekler dua edin bize :dua: kilomuz 2435 gr

Canım zamanını beklesin inşallah, Allah hayırlı olan zamanda gelmesini nasip etsin stres yapma olumsuz etkileme

Kızlar doktorlar servikal uzunluğu söylüyorlar ya kontrolde ona dikkat ediyor musunuz? Mesela benim 32+0 da 37 mm demişti ilgimi çekti baktım netten o uzunluğun kısalması filan erken doğum ihtimali hakkında Bilgi veriyormus. Sizlerin kaç denildiğini hatırlıyor musunuz ?
Cnm benimde 28 veya 30.hafta bakmislardi serviks uzunluguna 40 mm di 24.haftada 25 mm altinda olursa erken dogum riski olusturuomus bu saatten sonra bisey olmaz diye umuyorum..

Bu arada doğum haberleri geldikçe bi tuhaf oluom korku heyecan karmakarışık bi haldeyim..:skandal::KK17:

Can'ım usg kağıdın da yazıyor mu benim dr demedi hiç

Canım zamanını beklesin inşallah, Allah hayırlı olan zamanda gelmesini nasip etsin stres yapma olumsuz etkileme
Geçen iki hafta yaptım ama baktım ne yapsam ne yesem de olmuyor ben de Allah â bıraktım sağlıklı olsun ve biraz daha beklesin inşallah başka bir beklentim yok:anne: doğunca büyür bir şekilde inşallah :dua::dua:

Can'ım usg kağıdın da yazıyor mu benim dr demedi hiç
Yok benim USG resimlerinde ne boy kilo hiçbirşey yazmıyor haftası bile yazmıyor sadece resim :bicak: doktor kendi bilgisayarina kaydettiği bilgileri içerideki hemşireye söylüyor yüksek sesle ondan duydum ben.

Back
X