2017 Şubat Anneleri

maşallah annesi :nazar: çatı muayeneside yaptımı?
Sağolasın canım yok hayır yapmadı geçenlerde hemşiresi ne sormuştum zaten bi sıkıntı olmadığını sürece ağrın fln yapmiyo çatı muayenesi demişti nst de iyi çıktı yapmadı yanı

Bebegin cok hareketli olmasi bebekte engel oldugunun göstergesi diye sacmalayan biri geldi bugün is yerine böyle bir sacmalik duyan var mi kizlar?Hareketli bebek sağlıklı bebektir derler hep.o_O:ukala:
Saçmalamis o kisi bende tam bununla ilgili bisey yazicaktim Dr um hareketleri nasıl dedi acayip kuvvetli darbeleri var dedim çok iyi dedi hatta ben demeden kaburgalara calisiyomu bu ara dedi hemde nasıl hep oralarda dedim ohh ohh çok iyi bu iyi bişey biliyosun dimi dedi :)

henüz başlamadım ama doktora sorup başlayacağım
birde ben çatlak ve nemlendirici kremi zaten hep göğsümede sürüyordum amaca yanlışmı yaptım :KK14:
Bende öyle kullanıyordum,benim dr ne zaman baslasam diye sorsam ne zaman istersen der gecer.:110:
Bi hamileye bunu söylediğine göre asıl engelli kendisi! Akli melekelerinde bi sorun olmasa boş konuşmaz! Böyle şeylerle moralini bozma canım drlar dan iyi mi biliyormuş. Patavatsız insanlara hiç tahammülüm yok yaa..
Bende hic öyle birsey duymadim bebegim kıpır kıpır masallah.
Saçmalamış resmen. Hareketli olmasına nasıl bir engel sebep olabilir ki? Herkes bi tarafından bişey uyduruyor. Kaldı ki gerçek bile olsa hamile birine söylenecek şey mi bu? Ciddiye alma canım. Ben hiç öyle bişey duymadım. Doğru olduğunu düşünmüyorum.
Moralim bozulmadi değil, bozuldu.Hep saglikli saglikli diyor dr.lar görmüyoruz ki kapali 9 ay sonunda gelince görüyoruz ama kadının ağzının payını veremedim ona yanıyorum.:işsiz:

Bende öyle kullanıyordum,benim dr ne zaman baslasam diye sorsam ne zaman istersen der gecer.:110:

Bende hic öyle birsey duymadim bebegim kıpır kıpır masallah.

Moralim bozulmadi değil, bozuldu.Hep saglikli saglikli diyor dr.lar görmüyoruz ki kapali 9 ay sonunda gelince görüyoruz ama kadının ağzının payını veremedim ona yanıyorum.:işsiz:

:))) deseydin ki "demekki sen annenin karnında bi dk durmamışsın:))) "

Geçen de mağaza da kadın bana kaç aylık dedi bende son aya girdik inş dedim aaa karnın ne kadar küçük bebek küçük mü dedi ( kiii ben kendim 17+18 kilo aldım ve herkes sadece göbeğe gitmiş diyo birde oğluşum Allah a şükürler olsun hep önde gidiyo hiç geri çıkmadı ) bende kadına yooo oğlum gayette tombik benim dedim :lülülü::lülülü: kadın moralimi bozamadı ve kafama takmadim yanı :KK47::KK47:herkes bişey diyo işte dengesiz dengesiz :ukala::ukala:

Geçen de mağaza da kadın bana kaç aylık dedi bende son aya girdik inş dedim aaa karnın ne kadar küçük bebek küçük mü dedi ( kiii ben kendim 17+18 kilo aldım ve herkes sadece göbeğe gitmiş diyo birde oğluşum Allah a şükürler olsun hep önde gidiyo hiç geri çıkmadı ) bende kadına yooo oğlum gayette tombik benim dedim :lülülü::lülülü: kadın moralimi bozamadı ve kafama takmadim yanı :KK47::KK47:herkes bişey diyo işte dengesiz dengesiz :ukala::ukala:

Ben senin beyninin küçüklüğüne bişey dedim mi deseydin :)))) ayy patavatsızlara laf sokasım var çok:)) hormonlarıma engel olamıyorum:))))

Ben senin beyninin küçüklüğüne bişey dedim mi deseydin :)))) ayy patavatsızlara laf sokasım var çok:)) hormonlarıma engel olamıyorum:))))
Hahahyyy bu iyiydi :D bide kadın küçücük biseydi zaten :D aman sen bu ara dışarı fln cikma pek kimseyle muhattap olma senin hormonlar benimkinden de fena bu aralar :confused::confused:

Hahahyyy bu iyiydi :KK70: bide kadın küçücük biseydi zaten :KK70: aman sen bu ara dışarı fln cikma pek kimseyle muhattap olma senin hormonlar benimkinden de fena bu aralar :confused::confused:

Bu hormonları uzun bi süre bulamam hazır havaya girmişken daha çok insan içine çıkmalıyım bence :))

Bayanlar benim yaklaşık 1 haftadır burnum tıkanık nerdeyse hep ağzımdan nefes alıyorum ama hasta değilim enerjik hissediyorum kendimi. Bu tıkanıklık normal midir acaba çok uzun sürünce meraklanmaya başladım

Bayanlar benim yaklaşık 1 haftadır burnum tıkanık nerdeyse hep ağzımdan nefes alıyorum ama hasta değilim enerjik hissediyorum kendimi. Bu tıkanıklık normal midir acaba çok uzun sürünce meraklanmaya başladım
Tıkanıklık daha çok akşamları oluyor benim yatınca. Ev kaloriferli, havalar da soğuk oluğu için ev çok havalanmıyor. Ben ona bağlıyorum daha çok ama normalde de olabileceğini duymuştum. Sıcak ne kuru hava arttırıyor benim bildiğim...

bebek arabası almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim şuanda aklımda concort neo ve mamas papas armadillo flip puset var sizce hangisini tercih etmeliyim yada ne önerirsiniz acaba bu kadar ağır alarak yanlış mı yapmış olacağım ??
bizde iki marka arasında kalmıştık mamas papas urbo 2 aldım görsel olarakta daha çok hoşuma gitti özellik olarakta armadillonun ön barı olmamasından dolayı tercih etmedim çok boş göründü gözüme , concord kapanınca çok yer kaplıyor ve daha ağır..

Benimki altı aydan beri baş aşağıda ama doğum yoluna dönmemişti tam, Son bir haftadır kasıklarıma sancılar giriyor aşağıya indiğini o şekilde hissettim altı ayda da döndüğü zaman aşırı sertlesme olmuştu bir süre ve ne oturabiliyordum ne ayakta gezebiliyordum ama çok uzun sürmemişti dönmesi. Gerilik iki haftadır var malesef canım :KK61: az da olsa kilo alıyor Şu an haftada yüz yüz elli gram kadar Eğer bu şekilde devam ederse problem yok ama haftaya geldiğinde gelişim tamamen durmuşsa kilo alımı hiç yoksa bebek için tehlikeli suni sancı ile doğumu başlatırız dedi doktor :silah: İnşallah az da olsa kilo almaya devam eder :dua::dua:

Üç hafta Gerilik yoktur bence ya 36 haftalık bebek 2700 genelde oluyor tabi doktor daha iyi bilir ama bana o kadar geri gibi gelmedi canım nişan gelmiş artık doğuma hazırla kendini bebek çok beklemeyecek gibi duruyor inşallah doğuma kadar gelişir Biraz daha seninki de:dua::dua:

Kaburgana vuruyor annesi onun sesi :p:p

Kaşık ağrısı, adet sancısı aniden yerimden zıplıyorum bazen Hatta normal demek ki :KK51:
inşallah 100 gr da olsa alır da 37 hafta 38 haftan dolar canım çünkü geriden gelen bebekler genelde 36 haftada da doğsa kuvezde kalıyor kilodan değil 34 haftada seyrettiginden ama 37 38 dolarsa bu durum çok nadir oluyor inşallah ama inşallah öyle olur:KK33::KK33: ben de 35 haftaya girdim ama bebeğim tam iki hafta geri ve aynen senin kuzun gibi benim de haftada 150 gr felan alıyor hatta suyumda da azlik var ama son gittiğimde doktor ümitli konuştu 37 dolacak inşallah dedi ve ben çok ama çok mutlu oldum bi umut doğdu içime ve eskisi kadar düşünmemeye başladım inşallah herşey güzel olur Rabbim gonlumuzdekini versin:KK33::KK33::KK36:

Tıkanıklık daha çok akşamları oluyor benim yatınca. Ev kaloriferli, havalar da soğuk oluğu için ev çok havalanmıyor. Ben ona bağlıyorum daha çok ama normalde de olabileceğini duymuştum. Sıcak ne kuru hava arttırıyor benim bildiğim...
Benim de gece çok fena oluyor sabahları biraz azalır gibi oluyor ama genelde hep tıkanık. Ağzımdan nefes almaktan dudaklarım kurudu acıyor artık :( ama dediğin mantıklı sıcak ve kuru hava büyük etken..

Back
X