2017 Şubat Anneleri

Kizlar bugun dr randevum vardi cok sukir kizim 2kilo 507 gr olmus sagligi herseyi iyi cok sukir tek sikini iki gun ust uste yedigim kan ilaci serumu ise yaramamis yukselme olmamis kan sayimi degeri yine ayni bitkisel bi cozum var mi kizlar ya ilac haricind ene yapabilirim beynim durdu suan :( insaAllah sikinti olusturmaz dogumda kizim hala makat pozisyonunda bi akil verin bitkisel ne yapabilirim ek olarak kan olsun diye :(

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-11-19-34-21.webp
    Screenshot_2017-01-11-19-34-21.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 124
  • Screenshot_2017-01-11-19-34-35.webp
    Screenshot_2017-01-11-19-34-35.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 133
Tıkanıklık daha çok akşamları oluyor benim yatınca. Ev kaloriferli, havalar da soğuk oluğu için ev çok havalanmıyor. Ben ona bağlıyorum daha çok ama normalde de olabileceğini duymuştum. Sıcak ne kuru hava arttırıyor benim bildiğim...
Hava ne kadar soğuk olursa olsun oda oda havalandırmaya çalışın evi ben her sabah havalandırmama rağmen nefes alamıyor gibi oluyorum. Burun tıkanıklığı için de krem gibi birşey ile nemlendirmek iyi geliyor geceleri.

Bebegin cok hareketli olmasi bebekte engel oldugunun göstergesi diye sacmalayan biri geldi bugün is yerine böyle bir sacmalik duyan var mi kizlar?Hareketli bebek sağlıklı bebektir derler hep.o_O:ukala:
Gecen hafta bebek hareketlılıgı ıyıye ısarettır dedı drum oynaması çok ıyı oynamasa sıkıntı .hatta oynamasa farkedersın deglmı benı bılgılendırırsın falan dedı

Val
Bugün sabahtan beri lavanta keseleri hazırladım. .dikiş makinesinin başında ayaklarım ellerim komple uyuştu resmen:110: hemen bitsin diye fazla yordum kendimi sanırım..ama yorgunluk fln dert değil eşim eve gelip direk bilgisayarin başına oturuyor ya asıl ona deli oluyorum..Gece gündüz telefon bilgisayar ..sürekli oyun oynuyor...şimdi benden yemek de bekleyecek ama yapmayacağım ..herkes anladı bi su adam anlamadı hamile kadına nasıl davranılması gerektigini:mad:
bızım evde çocuklara bıle yasak tutkı esımı oturtacagım asla iş dısı oturmaz telefon elınde oldgnda ısaret ederdım yenı evlıyken mesaj atardım karsı cekyattan rahatszm derdum smdı ne pc ne telefonda kalır gerekırse bakar çıkar cunku kızarm.tavrını koy bence dıle getır arkadaşım bebek olunca örnek almamalı

Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Canım gözün aydın kurtulmussun saglikliymissiniz sevindim darısı bize olsun inş maşAllah barekAllah bebisine de :KK200::KK200:

Kizlar bugun dr randevum vardi cok sukir kizim 2kilo 507 gr olmus sagligi herseyi iyi cok sukir tek sikini iki gun ust uste yedigim kan ilaci serumu ise yaramamis yukselme olmamis kan sayimi degeri yine ayni bitkisel bi cozum var mi kizlar ya ilac haricind ene yapabilirim beynim durdu suan :KK43: insaAllah sikinti olusturmaz dogumda kizim hala makat pozisyonunda bi akil verin bitkisel ne yapabilirim ek olarak kan olsun diye :KK43:
Kanın kaç

Back
X