2017 Şubat Anneleri

Bende c.tesi gunu 2 doz ciğer geliştirici igne oldum benide ates basiyor normalde hep usurum corap tutmadim 2 gecedir ayagimda simdi okuyunca acaba ondan midir dedim.. siz neden oldunuz igneyi kizlar bide yan etkisinden bahsettimi doktor kilosunu etkiliyor mu bebeklerin @bonjorno
Doktorum yan etkilerden olduğunu söyledi bebek hareketleri de ilk üç gün çok zayıftı yok denecek kadar az.ciger geliştirici olma sebebim bebeğimde iki haftalık bi gerilik var ve suyum az herhangi bi erken doğum ihtimaline karşı alınmış bir önlem olarak oldum.benim bebeğim kilosu zaten iki hafta geri kilosunu etkilemiyor.

hayırlısıyla olur inşallah canım. valla bu süreçte en çok ettiğim dua bu. Allah herkese tatırsın kimsenin kucagını boş bırakmasın. senin de hayırlısıyla hemencik olur inşallah. ama bu konuda moral çok önemli kendine dikkat et ve moralini yüksek tut

Acıkcası tek embrıyo olustugu ıcın bıraz uzuldum ,tek embrıyo tutma oranı nedır acaba cokta merak edıyorum ,malesef elımde olmadan ınsallah Rabbım pısman etmesın cok tesekkurler ederım :)

Karnimda sertlik şeklinde toplama hissediyorum arada doktora sordum az önce randevum vardı olabilir bu zamanlarda artık yalancı sancı dediğimiz hareketler bunlar dedi. Gelişimi günübile uyumlu gidiyor bizim. Ortalama bir bebek dedi doktor da ne çok iri ne çok zayıf normal olacak. 34+2 deyim bugün 2350 Gr olmuş. Sağlıcakla inşaallah kucağımıza almak nasip olur vakti saati gelince.
masAllah canım sağlığı iyi olunca o haberi alınca rahatliyo insan :)

Merhaba..hayir canm camasir dahil sacimin tepesinden sirtima kadar su icindeyim 3hafyadir bole ve hic uyumuyorum..uc dort hafta omce ciger gelistirici igne vuruldum iki doz..ondan mi oldu bilmiyorum ama acaba baskalarida oluyor mu neden oluyor bu bilemiyorum ..bu soguklarda cam acik yaasiyorum
Bana da olmustu boyle bir sey ama birkac gun surdu uyumama da engel degildi sadece lavaboya kalktigimda cok terledigimi hatta dedigin gibi su icinde kaldigimi farkettim. Bu arada igne falan olmamistim ben

Bu bu gece rüyasında bebeğini görenlerden biri de benim :anne:cookkk güzeldi altını değiştim kaka yapmıştı iyice temizledim sonra mama verdim biberonla sonrada aldım emzirmek için gogsumden o ilk süt varya nerdeyse bi bardağa yakın ondan geldi emdi oğluşum :kk77: o ara annem çok yediriyon dedi bu hafta yemezse sarilik olur dedim :KK48:butun ince detaya kadar gormusum valla :confused::confused:

Bana da olmustu boyle bir sey ama birkac gun surdu uyumama da engel degildi sadece lavaboya kalktigimda cok terledigimi hatta dedigin gibi su icinde kaldigimi farkettim. Bu arada igne falan olmamistim ben

Arkadaşlar Merhaba ..aynı durum ben de var su an..Ben 34+5 günlük hamiletim.yarın itibariyle 35 bitiyor.ben son bir iki haftadır çok terliyorum.göğüs arası kasık bölgesi ve birde soluma yatıyorum devamli ondan midir bilmem karın bölgem..saat basi kalktigim icin jalktigumda farkediyorum terlemis oldugumu.karnimin uzeri de islak farkwdiyorum.dereceyke vücut isim 36 genelde ama terleme beni de etkiledi.bebek için endişe duydum..

Karnimda sertlik şeklinde toplama hissediyorum arada doktora sordum az önce randevum vardı olabilir bu zamanlarda artık yalancı sancı dediğimiz hareketler bunlar dedi. Gelişimi günübile uyumlu gidiyor bizim. Ortalama bir bebek dedi doktor da ne çok iri ne çok zayıf normal olacak. 34+2 deyim bugün 2350 Gr olmuş. Sağlıcakla inşaallah kucağımıza almak nasip olur vakti saati gelince.
İnşallah canım benim dr da haftasıyla bir gidiyor kilolu bi Bebek değil ortalama demişti
Demek o toparlanmalar yalancı sancı braxton hicks dedikleri ben bebem geriniyor sanıyordum ama artık rahatsız etmeye başladı acıtıyor zaman zaman
Allah yardımcımız olsun bakalım nE zaman gelecekler :KK64:

:KK64:Sen hazırlıklı ol bence hazır mı çantan filan :KK57:
Bana sanki hiç dogurmayacakmisim gibi geliyor:oops: zaten geç döllenme olduğu için 2 hafta ilerie attilar doğum tarihini.. 19 ocakti 1 subat oldu..bu gidişle 40,41 doldururum ben ..öyle hissediyorum:21:

Kızlar merhaba biz dün hastaneye gittik nst de sancım çıktı 35. Haftanın içindeyim sizce normal mi ara ara vajinamda ağrı oluyor uykusuzluğum da başladı sizce normal mi ya erken soğurmaktan korkuyorum:anne::110::bicak:

Kızlar merhaba biz dün hastaneye gittik nst de sancım çıktı 35. Haftanın içindeyim sizce normal mi ara ara vajinamda ağrı oluyor uykusuzluğum da başladı sizce normal mi ya erken soğurmaktan korkuyorum:anne::110::bicak:
Dr un ne dedi canım sancı olayına

Merhaba kızlar.
Haftalık kontrolümüzü olduk. 37+1 deyiz.
Doktora ağrılarımdan bahsettim ,hazırlıklı ol her an gelebilir bebek dedi.
37 haftalık olduğumuz için artık erken doğum söz konusu olamaz dedi.
Eğer her şey yolunda giderse 25 ocak doğum tarihimiz kesinleşti.
Haftaya tekrar kontrole çağırdı.
Bizden haberler bu kadar bakalım..

sol kasıgım cok ağrıyor kızlar ya haftaya gidicem kontrole ne iyi gelir bu ağrılara alisverise gitmem gerek korkuyorum agridan

Merhaba kızlar.
Haftalık kontrolümüzü olduk. 37+1 deyiz.
Doktora ağrılarımdan bahsettim ,hazırlıklı ol her an gelebilir bebek dedi.
37 haftalık olduğumuz için artık erken doğum söz konusu olamaz dedi.
Eğer her şey yolunda giderse 25 ocak doğum tarihimiz kesinleşti.
Haftaya tekrar kontrole çağırdı.
Bizden haberler bu kadar bakalım..

Ayy çok heyecanlı ya :KK17: her an gelebilir dese bana doktorum ne uyuyabilirim ne evden çıkabilirim ay düşünemedim bi an :olamaz: şu pazartesi bi olsa da bende bi haber alsam kızımdan :KK17:

sol kasıgım cok ağrıyor kızlar ya haftaya gidicem kontrole ne iyi gelir bu ağrılara alisverise gitmem gerek korkuyorum agridan
Çok ağrı olmasa da benim de solda arada acı oluyordu dönerken yururken filân meğer kızın başı o tarafta imiş onun baskısı dedi doktor.

Mrb kızlar şu iki gün cokk yoruldum ama camlar perdeler halılar doğum temizliği balkonlar gardirop çocukların ki bitti.bebeğin kıyafetleri ayıklandi ayarlandi battaniyeler çıkartıldı ana kucağı çıkartıldı qtemizlik malzemeleri zaten evde var. Şampuan sabun herşeyim hazır. Sadece kiler dolabı kaldı bi d3 doğum cantasi haxirlayqcagim. Çok hafifledim. Bebek çikolatası kolonya si bebek hediyesi kaldı onlar da netten halledecegim. Hangi siteden sececegime karar veremedim. Haftaya da bunları halletmis olacağım inşallah

Back
X