2017 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar.
Haftalık kontrolümüzü olduk. 37+1 deyiz.
Doktora ağrılarımdan bahsettim ,hazırlıklı ol her an gelebilir bebek dedi.
37 haftalık olduğumuz için artık erken doğum söz konusu olamaz dedi.
Eğer her şey yolunda giderse 25 ocak doğum tarihimiz kesinleşti.
Haftaya tekrar kontrole çağırdı.
Bizden haberler bu kadar bakalım..
Turuncu arkadan geliyorum ya senin mesajların beni heyecanlandırıyor kız
Artık hayırlısıyla vaktinde gelsin kuzucuk.
Bu arada ödemim gitti ellerimdeki. Gerçekten yorgunluk çok etki ediyor. Bu gece bi uyudum kalktim sabahti sadece ge e kopek havladi o beno uyandirdi bir ara.şimdi baya iyi hissediyorum.bikini bölgedeki ağrı bile epey azaldı. Çok şükür. haftaya evdeyim artık çok mutluyum....

Acıkcası tek embrıyo olustugu ıcın bıraz uzuldum ,tek embrıyo tutma oranı nedır acaba cokta merak edıyorum ,malesef elımde olmadan ınsallah Rabbım pısman etmesın cok tesekkurler ederım :)
Bence öyle düşünme. On tanede olsa yine tutan tekbir embriyo. Öyle düşün. Dua et bol bol. İnşallah sana tutunur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Mrb kızlar şu iki gün cokk yoruldum ama camlar perdeler halılar doğum temizliği balkonlar gardirop çocukların ki bitti.bebeğin kıyafetleri ayıklandi ayarlandi battaniyeler çıkartıldı ana kucağı çıkartıldı qtemizlik malzemeleri zaten evde var. Şampuan sabun herşeyim hazır. Sadece kiler dolabı kaldı bi d3 doğum cantasi haxirlayqcagim. Çok hafifledim. Bebek çikolatası kolonya si bebek hediyesi kaldı onlar da netten halledecegim. Hangi siteden sececegime karar veremedim. Haftaya da bunları halletmis olacağım inşallah
ahhhh baharcim ben daha hic bisey yapmadim.. isin kotu tarafi sabahtan beri belime arkadan dogum sancisi giriyo.. ikinci bebegim oldugu icin dogum sancisi oldugunu anlayabiliyorum. gerci yalanci dogum sancisidir ama korktum bi panik oldum evim temizlencek hicbiaey almadim birden gelirse naapcam ben . sabahtan beri tansiyonumda yuksek... uyku basiyo biyandan... pofffff. dun disari cikmistim ondanmi olduki bilemedim.. buarada benim komsum yapiyo bu bebek sekeri susu falan .... numarasini istersen veriyim bi bak ...

bide sacma olucak ama doktorlar bebegime hep 3 hafta buyuk kimisi 1 ay buyuk kimisi 1 hafta buyuk dedi o yuzden nezaman dogurucagimi bilemedigim icin galiba boyle panik oldum ... bebek adet tarihine goremi gelir gelisimine goremi onuda bilmiyorum hwrkes farkli farkli seyler soyluyo... bi dogum yapsakta bilsek ne oldugunu

Günaydınlaaar.:KK52:

1 saat yatakta sağ'a sol'a döndükten sonra kalkmaya karar verdim:işsiz:
Tam dalacağım uykuya ,burnum tıkanıyor ,boğazım yanıyor. Bir yandan da karnım gurulduyor.
Bir de yatmadan önce magnezyum ve calcium içiyorum.
Bağırsak hareketleri bu ilaçlardan dolayı çok artıyor. Zaten her sabah ta ishal gibi oluyorum ilaç yüzünden:olamaz:.
Bağırsak krampı veya uzun süreli ishal olmadığı için kullanmaya devam ettim ilacı iyi geliyor diye ama artık sorayım bi doktora diyorum :KK51:

Neyse işte bugün erken başlıyorum gün'e...:mapus:
Bir bardak süt ısıttım ,oturuyorum kendi kendime.
Doğuma son 13 gün ama hala içimize sinen bir isim bulamadım.
En son Serhan Buğra dedik ama buğra ismi "deve" anlamına geldiği için vazgeçtik geri.
İsim konusunda bu kadar zorlanacağım hiç aklıma gelmezdi:KK12:

Bugün doktor kontrolüm var. Her şey yolunda derse haftaya temizlikçiyi ayarlıyayım diyorum. Evim zaten temiz ama dip köşe detaylı temizliğe ihtiyacım var.
Forumda ilk tanıdığın doğumunu duyunca ben dahil herkes tutuştu valla.
Sonumuz hayır ola :KK53:

"Hamza"yı düsünür müsün canim. Çöl aslani Hamza. Benim cok sevdigim isimlerden biri. Oglum olsaydi koyacaktim ama nasip degilmis.

Arkadaşlar Merhaba ..aranıza yeni katilanlardan☺:anneadayı:Rabbim herkese saglikla bebbegini kavustursun insallah.Ben size bir soru sormak istiyorum..Ben 34+5 günlük hamiletim.yarın itibariyle 35 bitiyor.ben son bir iki haftadır çok terliyorum.göğüs arası kasık bölgesi ve birde soluma yatıyorum devamli ondan midir bilmem karın bölgem..Bu şekilde terlemesi olan oldu mu aranızda?vücut isim 36 genelde ama terleme beni çok endişelendiriyor.:110:Özellikle karın bölgesi üzerinde olan terleme acaba bebeğe sıkıntı veriyor mudur die?

Bende de bu terlemelerden oluyor canim sanirim normal. Bebege bi zarari oldugunu sanmiyorum.

Acıkcası tek embrıyo olustugu ıcın bıraz uzuldum ,tek embrıyo tutma oranı nedır acaba cokta merak edıyorum ,malesef elımde olmadan ınsallah Rabbım pısman etmesın cok tesekkurler ederım :)

35 yas altina tek embriyo naklediyorlar zaten canim. Moralini bozma. Benim de tek embriyoydu ve tuttu. Allahin izniyle seninki de tutunur hayata. Görecek günü nasibi varsa her türlü gelir.

Bu bu gece rüyasında bebeğini görenlerden biri de benim :anne:cookkk güzeldi altını değiştim kaka yapmıştı iyice temizledim sonra mama verdim biberonla sonrada aldım emzirmek için gogsumden o ilk süt varya nerdeyse bi bardağa yakın ondan geldi emdi oğluşum :kk77: o ara annem çok yediriyon dedi bu hafta yemezse sarilik olur dedim :KK48:butun ince detaya kadar gormusum valla :confused::confused:
hahha bende sürekli emziriyorum. benim kızım olacak inşallah ama rüyamda hep oglum oluyor ve hep emziriyorum. artık dogursam da rahatlasam :D

Kızlar herkese güzel dilekleri için teşekkürler. .darısı sizlere inşallah. Sutum yok henüz Pompa ile sıkarak çıkarmaya çalışıyor. Ne yazık ki göğsü uc um yok o yüzden bebeğim Tutamıyor. Dua edin gelsin inşallah . Hiç korkmayın dünyanın en güzeli deneyimi
Ana sen doğurdun mu canım bakamadım sayfalara.
Gözün aydın cnm. Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin . Hayırlı evlat etsin inşallah. Sütün gelir merak etme. Bir arkadaşım 40 haftasını doldurdu normal doğum yaptı yöne de 3 gün sonra sütü geldi masallah bi geldi dolu doluydu darısı sana.

Bana sanki hiç dogurmayacakmisim gibi geliyor:oops: zaten geç döllenme olduğu için 2 hafta ilerie attilar doğum tarihini.. 19 ocakti 1 subat oldu..bu gidişle 40,41 doldururum ben ..öyle hissediyorum:21:
Bende hiç doğurmayacakmışım gibi hissediyordum ki patır patır bebeler meydana çıkmaya başladı :KK45:

Hayırlısı,zamanında sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah :dua:

bergamotkokulu bergamotkokulu hayır canım bende ondan korkuyorum daha emzirme atleti kadife pijama takımı göğüs koruyucu krem hasta bezi duruyor kıyafetler de yıkanmadi korkuyorum :skandal:
Kıyafetleri yıkada gerisi alınır bu arada dagide indirim varmış ayın 15'ine kadar işini görür umarım :)

ahhhh baharcim ben daha hic bisey yapmadim.. isin kotu tarafi sabahtan beri belime arkadan dogum sancisi giriyo.. ikinci bebegim oldugu icin dogum sancisi oldugunu anlayabiliyorum. gerci yalanci dogum sancisidir ama korktum bi panik oldum evim temizlencek hicbiaey almadim birden gelirse naapcam ben . sabahtan beri tansiyonumda yuksek... uyku basiyo biyandan... pofffff. dun disari cikmistim ondanmi olduki bilemedim.. buarada benim komsum yapiyo bu bebek sekeri susu falan .... numarasini istersen veriyim bi bak ...
Valla ben de yapmamistim ama doguranlari görünce hemen başladım. Çok yoruldum elim ayağım şişti ama ama ne yapalım evim çok kırliyldı rezil olurdum. Ha ütü falan kal di yani. Onu da hafta sonu alışverişi de hafta ici halledecegim. Doğar sa yuhlarlar beni üçüncü sonuçta. Önemli olan biryerden başlamak sonuçta. Allah kolaylık versin

"Hamza"yı düsünür müsün canim. Çöl aslani Hamza. Benim cok sevdigim isimlerden biri. Oglum olsaydi koyacaktim ama nasip degilmis.

Bende de bu terlemelerden oluyor canim sanirim normal. Bebege bi zarari oldugunu sanmiyorum.

35 yas altina tek embriyo naklediyorlar zaten canim. Moralini bozma. Benim de tek embriyoydu ve tuttu. Allahin izniyle seninki de tutunur hayata. Görecek günü nasibi varsa her türlü gelir.

Canım benım cok saol ınsalah.Tuhaf olan 21 yumurta alındı 7 si işleme konuldu ve sadece 1 tanesı tutu oyuzden bıraz kotkrtum ,sıze sormak ıstedım ::)

Bence öyle düşünme. On tanede olsa yine tutan tekbir embriyo. Öyle düşün. Dua et bol bol. İnşallah sana tutunur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Amın canım ınsallah cumlemıze.21 yumurta alındı sonar 7 tanesı ıslem gordu ancak 1 tane embrıyo olustu,oyuzden bıraz korktum .Hersey Rabbımden hayırlsıyla guldurur yuzumuzu ınsallah:)

Şeker testim yüksek çıkmıştı o yüzden doktor bugün 35+0 da nst istemişti. yaptık hiç bişeycik yok :işsiz: herşey yolunda muayenemizi de olduk kızım 2316 gr 45.5 cm çıktı.:rapci: Kilomuz hiç artmıyor bu ara sanki azalıyor. doktor endişe etme pozisyonundan dolayı böyle çıkıyor; gelişimi vs her şeyi haftasıyla uyumlu, erken doğum beklemiyoruz rahim ağzı uzunluğun iyi dedi. ama o an ne kadar diye dormayı unuttum :eek: bizden de haftalık durum raporu böyle. Artık haftalık gidiyoruz kontrollere :anneadayı: Güzel haberler hepimizin başına inşallah :KK68:

Back
X