2017 Şubat Anneleri

Cnm bende sabahdan beri uğraşyrm yürüyüşdü alaturka tuvalete oturma hareketini belki 20-30 kere yaptım ama geen haftaki gibi dğilim geçen hafta yürüyemiydm kasıklarım ağrıyodu ama bugün hiç öle bişey olmadı gayet rahatım sanırım bnm kız yukarı çıkdı die tahmn ediyrm

Başı aşağıdaki çocuk geri çıkarır mı acaba başını? Benimki de Doğum pozisyonunu almıştı ama vaz geçer mi acaba :KK53: kontrol de pazartesi :KK48:

Başı aşağıdaki çocuk geri çıkarır mı acaba başını? Benimki de Doğum pozisyonunu almıştı ama vaz geçer mi acaba :KK53: kontrol de pazartesi :KK48:
Cnm bana öyle geliyo ya geçen hafta kafasını hareket ettirdiğini vajinamda hissediyodum şimdi hiç öle bişey yok kasıkarım rahat sanki ama vajinam şiş anlamadım ki ya

Ne kadar doğru bir sözmüş bayıldım :KK50:

Benimki o hadde gelmedi ama yavaş yavaş pişiyor. Benim oğlum onu en iyi ben tanırım triplerine başladı sonunu iyi görmüyorum :kahve:

Demir anneler diyelim artık kendimize :confused:
Kaynanam sayesinde özlü sözler kitabı yazacam yakında:p evlendikten sonra değerli oluyor oğluşları

Sen hepten umutsuz vakasin galiba :KK48:

Cnm bende sabahdan beri uğraşyrm yürüyüşdü alaturka tuvalete oturma hareketini belki 20-30 kere yaptım ama geen haftaki gibi dğilim geçen hafta yürüyemiydm kasıklarım ağrıyodu ama bugün hiç öle bişey olmadı gayet rahatım sanırım bnm kız yukarı çıkdı die tahmn ediyrm

Ne kadar doğru bir sözmüş bayıldım :KK50:

Benimki o hadde gelmedi ama yavaş yavaş pişiyor. Benim oğlum onu en iyi ben tanırım triplerine başladı sonunu iyi görmüyorum :kahve:

Demir anneler diyelim artık kendimize :confused:
Hani bi de öğlene doğru kanlı bir akıntı geldi diye acaba nişan mı umudum vardı o yüzden bol yürüdüm gezme planını iptal Edip evde beklemedim. Ama yok benim sanırım yine rahîm ağzı yarası ve enfeksiyondan kaynaklı geldi o da. Aynen sanırım var daha doğuma çünkü rahatım baskı da yok alt tarafta. Bende normal tuvalete oturuyorum, bağdaş kurup oturuyorum hep inşaallah bir faydasını görürüz ama sanırım herşey bünye ile bebek ile alakalı ne yaparsak yapalım.

Hani bi de öğlene doğru kanlı bir akıntı geldi diye acaba nişan mı umudum vardı o yüzden bol yürüdüm gezme planını iptal Edip evde beklemedim. Ama yok benim sanırım yine rahîm ağzı yarası ve enfeksiyondan kaynaklı geldi o da. Aynen sanırım var daha doğuma çünkü rahatım baskı da yok alt tarafta. Bende normal tuvalete oturuyorum, bağdaş kurup oturuyorum hep inşaallah bir faydasını görürüz ama sanırım herşey bünye ile bebek ile alakalı ne yaparsak yapalım.
Aynen öle bebek gelmek isterse geliyo yoksa ne yapsanda olmuyo ben hareketsiz bi hamilik geçirmedm hani hiç bişeyimin olmamsını anlıyrm ama açıklık olmaması hiç beklediğim bişey değildi 1-2 cm de olsa daha kafam rahat olcakdı ama yarımsantim dedi

@elasena2009 kızlar iyi ki varsınız.

kaç gündür gözüme uyku girmiyordu zaten. perşembe kendi doktorum izinde olduğu için idareten gittiğim doktora durumu anlatmaya çalışıp tedirginliğimi dile getirmiştim ama tersler şekilde konuşup kan akımındaki direncin tekrar ortaya çıkıp çıkmadığını ölçmek için idrarda proteine bakmakla yetinmişti.

bugün nstden sonra 40+3 hafta gibi tehlikeli bir haftada ultrasona bile sokulmayıp buradaki yorumları da okuyunca akşam acile gittik. acildeki doktora durumu açıkladım, o da bebeğin miladı dolmuş deriz son iki hafta çok fazla gelişmez zaten, ama plesantana, suyuna ve eşine bakalım dedi.

tahmin ettiğim gibi plesanta kireçlenmeye başlamış, muhtemelen gelişimi de ondan durdu. üç dört gün daha götürür salı günü doğumun olmazsa suni sancı, sezeryan doğuma alınırsın dedi.
bu arada nstde bugün 80lere vuran sancım çıktı.
gitmen çok iyi olmuş canım sağlıcakla gelsin kuzun insallah

yummyysweets yummyysweets ay geçmiş olsun canım ya dikkat inşallah kolay atlatirsin bu süreci hastahanede de dikkat et enfeksiyonlara tekli oda da misin yanlış anlama stres olma sakin hemsireyim bende sık ellerini yıka hastahanede

@Mutsuzperi27 umarım doğumun kolay olur Allah yardimcin olsun

Canım benim yaaa :KK43: al da sakla onları bir yere yaaa sorarlarsa da haberin yokmuş gibi davran :) ben de kv gil bizde kalırken muzlarımı saklıyordum gece gizli gizli yiyordum :KK53: ben hamileyim onlara ne oluyor da muzlarımı yiyecekler :sinirli:

Sen de lohusasın yazık değil mi :sinirli:
ya yerim sizi ya ne tatlı anneleriz biz off

Cnm bana öyle geliyo ya geçen hafta kafasını hareket ettirdiğini vajinamda hissediyodum şimdi hiç öle bişey yok kasıkarım rahat sanki ama vajinam şiş anlamadım ki ya

Benimki de şiş gibi ama altta da hissediyorum

Kaynanam sayesinde özlü sözler kitabı yazacam yakında:p evlendikten sonra değerli oluyor oğluşları

Tabi canımmmm :KK48:

Canim dogum kanalina girmis olabilir kafasi, bugun doktorum dedi. Benimki de kafayi dayamis ama bak ufak ufak donduruyor dogum kanalina girince sag sol bas hareketlerini yapamaz dedi :)

Back
X