- 30 Mart 2009
- 14.692
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.637
- 1.123
Amin insallahhmm anladim cnm gönlüne gore olsun insallah saglicakla..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahhmm anladim cnm gönlüne gore olsun insallah saglicakla..![]()
Eskilerin her dediği olmasa da ben de inanıyorum Can'ım. İnşaallah tez vakitte dağlıkla alırsın kucağına kuzucuğunuE elasena2009 bundan sonra eskiler ne derse doğrudur benim için, 37 de sancı nişanımsı kahverengi akıntım,2 cm açıklık vardı annem geldi apar topar, hem annem hem de yakın arkadaşım herkese söylemişler. 40+2 hala bekliyorum, 39 da kendi doktorum açılman yok, sancın yok dedi. sancımı kaçırdım.
geçen gün de annem ilk üç ay manda yoğurdu yediysen bir daha yemen lazım, mandalar uzun sürede doğum yaptıkları için hamileliğin başlangıcında yediysen soonunda da yemen gerekiyormuş.
Canım daha günün var demekkı Allah yardımcın olsun ınsya nstye bağladı sancin cok iyi doğum için yeterli dedi açılma yok ama 2 cm hala eşim sezeryan olsun aetik iki hunde 2 cm mi oldu uyumuyor düzenli sanci ile uykusuz bekliyor dedi ordakiler durumu yok sancisi çok güzel yarın öğlen gibi doğmuş olur biraz dayansin dinlenmeye çalışsın diyorlar ister yatış yapalım ister eve geçin dediler eve geçiyoruz bebeğin hareketini takipte kal mutlaka dediler
Tuzlu su damlat anında ferahlarsınBurnum tikandi uyuyamiyorum, o kadar sildim temizledim hicbisey de cikmiyor ama tikali offf...ne yapmak lazim kizlar, viks de surmek istemiyorum zararli ?
Yalnız değilsinSaat 3 bana uyku yok yınedogurmak üzere olanlara Allah yardm etsın ıns
Normal mı olacak sezaryenmı uc gün var aramzda:)Yalnız değilsin![]()
İnşaallah normal istiyorum. Şuan o şekilde gidiyoruz bir aksilik olmazsa inşaallah. Evet 3 gün var :) Senin?Normal mı olacak sezaryenmı uc gün var aramzda:)
Benım 14 subata gün verdı sezaryen 2.kızım oluck ınsİnşaallah normal istiyorum. Şuan o şekilde gidiyoruz bir aksilik olmazsa inşaallah. Evet 3 gün var :) Senin?
Maşaallah Allah bağışlasın. Benimde kız ilk olucak :)Benım 14 subata gün verdı sezaryen 2.kızım oluck ıns
Amin inşallah.kız bebekler bmbaşka hayrlısıyla gelsnler ınsMaşaallah Allah bağışlasın. Benimde kız ilk olucak :)
Amin inş. Karnımda bayağı sertleşme gerilme oluyor. Sende de varmı?Amin inşallah.kız bebekler bmbaşka hayrlısıyla gelsnler ıns
Yok cnm kanala girmemiş dedi umutsuz vakayızneyse sağlıkla gelsinde önemli değil bişey
Bence Doğmayan bebekler kulübü koyalım adımızı:) Allahım hayırlısıyla kurtarsın Hepimizi
Aynen. Zaten uyku haramdı bide öksürük tuttu dündendir geçmiyor 2 saat uyuyup uyandımDimi bencede.. Gün Azaldıkça insan dha cok geriliyor