2017 Şubat Anneleri

Burnum tikandi uyuyamiyorum, o kadar sildim temizledim hicbisey de cikmiyor ama tikali offf...ne yapmak lazim kizlar, viks de surmek istemiyorum zararli ?

E elasena2009 bundan sonra eskiler ne derse doğrudur benim için, 37 de sancı nişanımsı kahverengi akıntım,2 cm açıklık vardı annem geldi apar topar, hem annem hem de yakın arkadaşım herkese söylemişler. 40+2 hala bekliyorum, 39 da kendi doktorum açılman yok, sancın yok dedi. sancımı kaçırdım.

geçen gün de annem ilk üç ay manda yoğurdu yediysen bir daha yemen lazım, mandalar uzun sürede doğum yaptıkları için hamileliğin başlangıcında yediysen soonunda da yemen gerekiyormuş.
Eskilerin her dediği olmasa da ben de inanıyorum Can'ım. İnşaallah tez vakitte dağlıkla alırsın kucağına kuzucuğunu

C
ya nstye bağladı sancin cok iyi doğum için yeterli dedi açılma yok ama 2 cm hala eşim sezeryan olsun aetik iki hunde 2 cm mi oldu uyumuyor düzenli sanci ile uykusuz bekliyor dedi ordakiler durumu yok sancisi çok güzel yarın öğlen gibi doğmuş olur biraz dayansin dinlenmeye çalışsın diyorlar ister yatış yapalım ister eve geçin dediler eve geçiyoruz bebeğin hareketini takipte kal mutlaka dediler
Canım daha günün var demekkı Allah yardımcın olsun ıns

Back
X