2017 Şubat Anneleri

Kızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var

Kızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var
Tebrik ederim cnm . Önemli olan sizin sağlığınız. Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin . Sütünün gelmesine sevindim .. öpüyoruz sizi ..

Dogum yapan arkadaslar gozunuzaydin gecmis olsun saglikla buyutun,@ivo neyaptin yazmamssin insallah hayirlisiyla atlatirsiniz

Doktorum ıl dısına cıktı acıl durumu varmıs yonlendırdıklerı doktor da ıl dısında bebek gelmıo dıyorum ama gelse doktor da yok zaten yarın gelecek streslendım hep

Hayirli habeerlerle insallahh saglikla kucagina al gezin dolasin keyfinize bakin guzel haberlerini bekliyoruz spinal mi olacaksin peki?

Evet nasip olursa spinal olacak canım.. heyecan merak sevinç hepsi karışık :KK46:

Masallah cnm sende kizina kavuscan insallah.. Dogum haberleri geldikce beklemek gercekten zorlasiyor..Saglikla kavusun..Bol bol tadini cikarin bugunku gezmenin gerci gezmek pek eglenceli olmuo yuklu yuklu:ıslık: prenses izin verdikce diyelim..

Amiinn inşallah :dua: aynen tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çok da ağır hissediyorum kendimi:) olsun ama onu taşıdığım son gün bugün :KK61: istediği kadar ağır olsun ...

Benimde vajina kemiğim ağrıyor . Ama tık yok hala hayırlısıyla bi gelse bebeğim. Dr um pztden sonra izne ayrılacak inşallah yarın doğururum. Belki bi mucize olur.

Evet nasip olursa spinal olacak canım.. heyecan merak sevinç hepsi karışık :KK46:

Amiinn inşallah :dua: aynen tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çok da ağır hissediyorum kendimi:) olsun ama onu taşıdığım son gün bugün :KK61: istediği kadar ağır olsun ...
Saglikla gelsin insallah prenses cok.heyecanli hakkaten ama.sana tavsiye zor biliyorim ama bu gece uyumaua calis cunku yarin yorgun bir gun olcak

Kızlar bır sorum olucak tecrubelı annelere Ilk günler şutum gelmedı Sımdı de sağarak verıyorum cunku emme konusunda sıkıntılıyız aventın anne göğsü uyumlu bıberonunu almıştım ama yıne de bıberon daha kolay onun ıcın herhalde sıreklı sut sağıyorum bebegı Nasıl alıstırabılrım tavsıyelerınızı beklıyorum

Kızlar bır sorum olucak tecrubelı annelere Ilk günler şutum gelmedı Sımdı de sağarak verıyorum cunku emme konusunda sıkıntılıyız aventın anne göğsü uyumlu bıberonunu almıştım ama yıne de bıberon daha kolay onun ıcın herhalde sıreklı sut sağıyorum bebegı Nasıl alıstırabılrım tavsıyelerınızı beklıyorum
Benim şu an meme ucu yok. Çok zorda yım. Kaç gündür kaşıkla veriyorum. Öbür türlü alışır almaz bir daha. İki oglumda da aynı problemi yaşadım. Birine biberon verdim biraktirmak çok zr oldu. Bir de vazgeçme her seferinde once emzirmeye çalış sonra kaşıkla sagdigin sütü ver. Biberon biraz riskli....

Gözünüz aydin Allah anneli babalı buyutmeyi nasip etsin. Çok sevindim. Sağlık önemli tabi. Hepsi geçiyor. Bebisler iyi olsun da

Canım bu akşam güzelce dinlen ve uyumaya çalış.
Yarın yorucu ama çok güzel bir gün olacak..

Canım ilk oğlumda yaşadım bu problemi.
Tavsiyem biberon yerine şırınga kullanman.
Her beslenme zamanı öncelikli olarak emzirmeye çalış.
Şimdi daha çok küçük ,biraz uğraşırsan emer belki geri ama 20 günden sonra gaz sancıları başlayınca emzirmeye çalışmak daha zor oluyor.
Ben ilk oğlumda başaramadım ,mecburen 6 ay sağarak verdim. İnşallah sen başarırsın.

Benim şu an meme ucu yok. Çok zorda yım. Kaç gündür kaşıkla veriyorum. Öbür türlü alışır almaz bir daha. İki oglumda da aynı problemi yaşadım. Birine biberon verdim biraktirmak çok zr oldu. Bir de vazgeçme her seferinde once emzirmeye çalış sonra kaşıkla sagdigin sütü ver. Biberon biraz riskli....

Canım şırınga daha pratik gelmişti bana.
Onunla denesen ?

Back
X