2017 Şubat Anneleri

Napim canım annem in durumu anlattım malesef mecbur ben ayaktayım bittim kaç gündür :KK43: ayaklarım inmiyo ve acayip ağrımaya başladı :cry:
Yapıcak bişey Yok evet. Kendini dinlendir Arada. Doğuma az kaldı Yorgun girme Doğuma .. Rabbim yardımcın olsun cnm ...

Napim canım annem in durumu anlattım malesef mecbur ben ayaktayım bittim kaç gündür :KK43: ayaklarım inmiyo ve acayip ağrımaya başladı :cry:
doğum olunca ne olucak peki o zman kim yapacak kim bakacak canım sana en azından 3 4 gün uykusuz kalacaksın iyi beslenmen gerekecek e haliyle ev de dağılacak nasıl yapacaksin

Vuuvvv yarın büyük gün :KK9::KK9:

Ayy eveeett:)) hayırlısıyla atlatırız inşallah :dua::KK46:

Rabbim kolaylık versin canım inşallah sen de bebeğin de sağ salim kurtulun bol sütun uz az gazınız olsun insallah

mbg24 mbg24 cnm şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum . Bir avazda kurtul inş. En azından hazırlıklı gidiyorsun ...

Aminnn:dua: çok teşekkür ediyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :dua:

Loveali Loveali hele bir doğursun temizlik vs boşver herşeyi.. hazırda yenir .. yanı olduğu kadar. Sıkma kendini.
Canım temizlik fln hiç yapacak dermanim yok zaten ama iki kişiydik eşimle yine ne bulursak yiyoduk ardından iki bulaşık oluyodu şimdi babam fln var sabah kahvaltı yemek meyve vs derken bitkin düştüm iyice çok sizliyo ayaklarım fln ama napim az kaldı diye kendimi avutuyom :(

Ayy eveeett:)) hayırlısıyla atlatırız inşallah :dua::KK46:

Aminnn:dua: çok teşekkür ediyorum kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah :dua:
İnş canım inş sende güzel haberler verirsin inş yarın hadi hayırlısı bakalım

Canım temizlik fln hiç yapacak dermanim yok zaten ama iki kişiydik eşimle yine ne bulursak yiyoduk ardından iki bulaşık oluyodu şimdi babam fln var sabah kahvaltı yemek meyve vs derken bitkin düştüm iyice çok sizliyo ayaklarım fln ama napim az kaldı diye kendimi avutuyom :KK43:
Sen bizden öncesin . Umarım bu yorgunluğa kolayca doğurursun... iyi geceler cnm uyku gözümden akıyor valla

doğum olunca ne olucak peki o zman kim yapacak kim bakacak canım sana en azından 3 4 gün uykusuz kalacaksın iyi beslenmen gerekecek e haliyle ev de dağılacak nasıl yapacaksin
İşte annem hem şimdi hem doğum sonrası iyice berbat olmasın diye kendimi attım ortaya napim :( doğum sonrası artık mecbur idare edecekler inş normal olur ve hemen ayaklanirim da biraz hafiflemiş olurum şuan bu yorgunlukla doğuma da nasıl girerim bilmiyorum :(

bizde yorgunluk ve koldaki serumlar ile yatıyoruz kendimize gelemedik kızlar 18.45te doğdu kizim hastanedeyiz henüz sut yok ve dikiş ağrılari var kızımın gun olmasina rağmen mekonyum vardı çok fazla ama zeki fıstık yutmamıştı yinede ciğerlerine su tutuldu odamızdayız kızım ve anneannemizle sancısı çok yavrumun 5cc mama verdiler sadece oda tansiyonu için dediler duruma göre kusmazsa gece bir daha vericek hemşiremiz bu arada ilaclilaçlar son bir ay kullanmadım diye kızım kilo alacağına vermiş derisinden anladı annem 3200 doğdu boyunu yarın bakacaklar buhar verdiler odaya inşallah sabah çıkarız burası beni fazla geriyor süt olmaz stresimden diye düşündüm başına geldi o kadar şancı ile doğan bebek süt olmaması imkansız dediler üç kez denedik bırakmıyor bide içi boş meme olsada yavrum dünyadaki en güzel şeymiş

mavikelime mavikelime merhaba Can'ım Allah yardımcın olsun bebeğim ne sebepten orda olursa olsun sen onun annesinin evet süte ihtiyacı var ama sütten çok sana senin gücüne ihtiyacı var bir çoçuk mama ile de büyür üzülme . Ama mutlu olursan güçlü olursan sütün de artar yavaş yavaş zamanla herşey bazen bizim için kolay olmuyor zorluklarla mücadele etmek gerek . Ama hiç ama hiç üzülme lütfen güçlü ol sen annesin artık
Canım Allah razı olsun. İçimi ferahlattın. Bebeğim doğdu ama doğmamış gibi, kucağa alamamak, görememek üzsede iyileşeceğini , yanımda olmasındansa orada olmasının bebeğim için en iyisi olduğunu bilmek rahatlatıyor beni. Çok daha güzel günlerimiz için bunları yaşamak varmış demekki. Allah beterinden korusun. Dualarınızda benim kuzumuda unutmayın olur mu?

Back
X