Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şoknormal doğum 1650 sezeryan 1300
salak SGK normal doğuma ödenek vermiyormus hem bas bas normal doğum yapın diyorlar
![]()
mavikelime Rabbim en kısa zamanda bebişini yanında kavuştursun, geçmiş olsun
Beni de surekli sekeri normale cevirmem konusunda baskilar sonucu, bebek daha iyi. Bu hafta cumaya kadar kendiliginden dogmasini bekliyor dr, olmadi suni sanci
Ben şoknormal doğum 1650 sezeryan 1300
salak SGK normal doğuma ödenek vermiyormus hem bas bas normal doğum yapın diyorlar
![]()
Evet bana da çok saçma geldiAbartmislar. Bir de sezeryan yasak diyorlar
Kızlar az önce, doğmamış bebeğimle diğer tarafa göç ediyordum galiba..kahvaltı yaparken doğalgazlı ocağın altını açık unutmuşum,en kısık ayardaydı bir de çay doldurmak için kalktığımda sesten ayıktım olaya..10 -15 dakika sonra falan fark ettim..
sadece gaz olsaydı zehirlenme olurdu ama değil mi, ateşi de yanıyordu sanırım kısık ayarda..?
Canim tebrik ederim,Allah hepimize bu anlari yasatmayi nasip etsinbizde yorgunluk ve koldaki serumlar ile yatıyoruz kendimize gelemedik kızlar 18.45te doğdu kizim hastanedeyiz henüz sut yok ve dikiş ağrılari var kızımın gun olmasina rağmen mekonyum vardı çok fazla ama zeki fıstık yutmamıştı yinede ciğerlerine su tutuldu odamızdayız kızım ve anneannemizle sancısı çok yavrumun 5cc mama verdiler sadece oda tansiyonu için dediler duruma göre kusmazsa gece bir daha vericek hemşiremiz bu arada ilaclilaçlar son bir ay kullanmadım diye kızım kilo alacağına vermiş derisinden anladı annem 3200 doğdu boyunu yarın bakacaklar buhar verdiler odaya inşallah sabah çıkarız burası beni fazla geriyor süt olmaz stresimden diye düşündüm başına geldi o kadar şancı ile doğan bebek süt olmaması imkansız dediler üç kez denedik bırakmıyor bide içi boş meme olsada yavrum dünyadaki en güzel şeymiş
Evet bana da çok saçma geldiyapacak birşey Yok yine çoğu yere göre fiyatlar uygun. İstanbul'da filan daha fazla sanırım ücretler
Sizin baya uygunmuşBen daha hastanemden ogrenmedim ama onceden duydugum kadariyla normal dogum 800. Sezeryan 1100
Evet bana da çok saçma geldiyapacak birşey Yok yine çoğu yere göre fiyatlar uygun. İstanbul'da filan daha fazla sanırım ücretler
Sizin baya uygunmuş![]()
Günaydın, benim yine sancım çıkmadı, çatım da çok dar ve basıkmış.
Yarın suniyle başlatacaklar olmazsa sezeryan ve ben ne yapacağım konusunda kararsızım kızlar.doktor da bana bırakıyor. Çevrenizde bu durumu yaşayan var mı
Çok teşekkür ediyorum inşallah hepimizinkiniçok geçmiş olsun canım. allah analı babalı büyütsün sağlıcakla insallah
bn hastane degistrdim zaten cok sinir bozucu dimi 1200 ken fiyat aniden bu kadar yükselemez yani sacma. eski hasta olduğun için bi kolaylik olmuor dimi güncel fiyattan degerlendiriolar?Ben şoknormal doğum 1650 sezeryan 1300
![]()
Hadi hayırlısı inşallah sakıncalı bi durum yokturGeçen hafta kendi doktorum yerine başka doktora gittim izinli olduğu için o büyümesi durdu ise anne karnında durması daha riskli dedi. Yarın kendi doktoruma gidiyorum herşey net belli olacak yarın inşaallah.
Sağol çok teşekkür ederim sağlıkla kavuşun inşallah@Mutsuzperi27seydask
Japonbaligi84
ysnh Gozunuz aydin kizlar bol sutunuz olur insallah saglikla buyusun kuzucuklariniz..
mbg24
Blackflowerr kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbim saglikla kavustursun yavrulariniza..
Vee mutlu haftalar kizlar gunu gelmis olanlar insallah bu hafta dogururuz artk..Son haftalar geldi mekonyum sorunu olmaya başladı cocuklarda..Rabbim sorunsuz saglikla kavusalim insallah..