2017 Şubat Anneleri

Canım benim de bir komşum balmumu nu söyledi. Göğsüne kalıp gibi yapıştıracakmışsın öyle duracakmış yara olmasını engelliyormuş. Ama deneyen var mı nasıl olur bilemiyorum. Ben de ilk defa deneyeceğim.
Gogusteki yara hava aldikca duzelir. Sakin balmumu falan yapistirmayin, havasiz kalirsa daha kotu olabilir bence. Cunku gogus kalkanlarinda bile yara varsa delikli olan parca kullaniliyor ya

Amin canım işlerm yarım kaldı ya Allahtan kıyafetlerıyıkayıp utulemiştm.temzlıkcı gelecektı kaldı.2 cm var kanala sezaryen oldgm ıcın alıyor.nst hep sancı çıktı alttan bakıncada hemen doğum dedı.hayırlısı artık garıp duygular ıcındeyım eşim sevnçten uçuyor ben bı tuhafm
Hic tuhaf olma canim ha yarin ha bi hafta sonra. Neden sezaryene aliyorlar onu anlamadim, saniyorum kacirdim sebebini ama allah bir avazda kurtarsin :)

Kizlar ya heralde suyum geldi ayaga bi kalktim su geldi iccamasirim doldu lavobaya gittim isiyorum sandim bi baktim isemiyorum bi bardak dolusu gitti ama sancim yok beklemeyi dusunuyorum
Canım benim doktorum su gelince gel demişti nişanda bekleyebilirsin demişti şu önemli gitmen lazım bence

Hayrıslıs ile bende doğurmak istiyorum artık.. Evim cok dağınık umudum bittiği için evi bile toplamıyorm

Her yolu deneyeceğim bakalım hangisi iyi gelirse artık het sarı su geliyo kabuk bağlıyo

Benim de kabuk kabuk olmuş uçları çatlak gibi ucunda da sarı şeyler var kopmuyor ama. Korkuyorum yara olacak diye

Doğum yapanlar geçmiş olsun sağlıcakla buyutun inş bol bol süt unuz çok çok emen bebisleriniz olsun :)

Doğum a girecek olanlar da Rabbim bi nefeste hayırlıysa kurtulmayı bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inş :dua:

Doğumlar ardı ardına gelmeye başladı sanki :halay::halay:

Bende artık doğurmak istiyommmmmm :mad::mad:

Ben de yaaa artık zaman geçmiyor sancım gelsin istiyorum kızıma kavuşmak istiyorum :dua:

Gogusteki yara hava aldikca duzelir. Sakin balmumu falan yapistirmayin, havasiz kalirsa daha kotu olabilir bence. Cunku gogus kalkanlarinda bile yara varsa delikli olan parca kullaniliyor ya

Canım bunu yara olmadan önce yapıştırıyormuşsun. Yara olmasın diye. Komşum 3 kızına yapmış hiç yara olmamış dediğim gibi benim tecrübe ettiğim birşey değil ama baştan hiç yara olmasın istiyorum :dua:

Kizlar ya heralde suyum geldi ayaga bi kalktim su geldi iccamasirim doldu lavobaya gittim isiyorum sandim bi baktim isemiyorum bi bardak dolusu gitti ama sancim yok beklemeyi dusunuyorum
Canim sudan sonra evde beklenmesi pek onerilmiyor diye biliyorum. Doktorunu bilgilendir istersen. Hayirli dogumlarin olsun

Hic tuhaf olma canim ha yarin ha bi hafta sonra. Neden sezaryene aliyorlar onu anlamadim, saniyorum kacirdim sebebini ama allah bir avazda kurtarsin :)
2.kızım gelıor. 11 yasnda kızm var bnm 30 yasndaym ama ıkıncı fstgm bu.catı darlgım var normal olmuyor bnm canım.

Benim de kabuk kabuk olmuş uçları çatlak gibi ucunda da sarı şeyler var kopmuyor ama. Korkuyorum yara olacak diye

Ben de yaaa artık zaman geçmiyor sancım gelsin istiyorum kızıma kavuşmak istiyorum :dua:

Canım bunu yara olmadan önce yapıştırıyormuşsun. Yara olmasın diye. Komşum 3 kızına yapmış hiç yara olmamış dediğim gibi benim tecrübe ettiğim birşey değil ama baştan hiç yara olmasın istiyorum :dua:
Ben yanlis anlamisim tamamen, iyilessin diye yapiliyor sandim da ondan daha kotu olur diyorum :)

Kontrolden geldik oğluşum 3200 gr olmuş 3 kilo filan doğar dedi doktor zayıf biraz sanırım neyse sağlıklı olsun da çatı muayenesi yaptı doktor normal doğuma uygun dedi 1 cm açıklık var dedi tahmini haftaya gelir bu dedi 40. Haftayı bitirmezssin dedi bakalım hayırlısı olsun ayaklar hala kaburgada ama başı yeterince inmiş dedi

2.kızım gelıor. 11 yasnda kızm var bnm 30 yasndaym ama ıkıncı fstgm bu.catı darlgım var normal olmuyor bnm canım.
Ayyy ne guzel kiz annesi oluyorsunuz :KK49: cok kolay agrisiz sizisiz dogumlar :dua: bana da duaet nolur sancim kendiliginden tutsun artik :dua:

Ben yanlis anlamisim tamamen, iyilessin diye yapiliyor sandim da ondan daha kotu olur diyorum :)

Evet doğrudur canım. Eşime de yüz kere söyledim şu göğüs Kalkan'ından alacağım diye bana demediği kalmadı abartıyorsun diye :KK12:

Ben de önlem amaçlı böyle yöntemler duydum. İnşallah minimum yarayla atlatırız hepimiz :dua:

Evet doğrudur canım. Eşime de yüz kere söyledim şu göğüs Kalkan'ından alacağım diye bana demediği kalmadı abartıyorsun diye :KK12:

Ben de önlem amaçlı böyle yöntemler duydum. İnşallah minimum yarayla atlatırız hepimiz :dua:

Canım bu kalkan ucu delikli olan mı ben aldım ama o mu bilmiyorum yapışkan gibi göğüs e takılıyor gögüs ucu kısmında üç dört minik delik var

Back
X