2017 Şubat Anneleri

Ayyy ne guzel kiz annesi oluyorsunuz :KK49: cok kolay agrisiz sizisiz dogumlar :dua: bana da duaet nolur sancim kendiliginden tutsun artik :dua:
Ins canım senınde az kalmış iş yapma fazla yat dinlen bence bnden sıze tavsıue bır haftam var dıye nevresm dehscktm banyo yıkancaktı bebegıme seker hamrlu kırabıye yapacaktm ama kurabıyeyı yapacam bu akşam:)hazırlıkları bıtırıp kapıya koyun kızlar smdı herşey annemle eşime kaldı

37.haftadayım Çarşamba alttan muayenem var bakalım ne diyecek 40haftafan sonra ya kalmak istemiyorum ya:((

Evet canım iki parça olması lazım delikli olan hava almasını sağlıyor diye biliyorum :KK66:

Canım ben onu göğsüm acıtsa diye aldım 8 tl ydi sanırım. Direk emzirme den takmam öylemi yapmak lazım bilmiyorum birde emzik ten sonra çıkarmak mı lazım..

Bazen eşler öyle oluyor canım bende şimdi ahu dudu yaprağı al doğumu kolaylaştırırmış dedim internetten her buldungna inanama artık dedi oysaki zencefil almaya gitti yani alacağı sey aynı dükkanda neden bu kadar düşüncesizler anlamıyorum

Canım bu kalkan ucu delikli olan mı ben aldım ama o mu bilmiyorum yapışkan gibi göğüs e takılıyor gögüs ucu kısmında üç dört minik delik var

Degil canim o gogus ucu olmayanlar icin bir seydi sanirim. Kalkan baya minik kase gibi oluyor, 6-7 cm capi oluyor hem akan sutu topluyor hem de yara olunca kiyafetle temas etmesini engelliyor.

Ins canım senınde az kalmış iş yapma fazla yat dinlen bence bnden sıze tavsıue bır haftam var dıye nevresm dehscktm banyo yıkancaktı bebegıme seker hamrlu kırabıye yapacaktm ama kurabıyeyı yapacam bu akşam:)hazırlıkları bıtırıp kapıya koyun kızlar smdı herşey annemle eşime kaldı

Ben bu hafta mecburen doguruyorum, carsamba,persembeden umitliyim bakalim

37.haftadayım Çarşamba alttan muayenem var bakalım ne diyecek 40haftafan sonra ya kalmak istemiyorum ya:KK43:(
Aynı günlerimiz seninle benim cumartesi Ağrı'm olunca alttan bakıldı... Umarım çok bekletmezler bebeğinin cinsiyeti ne? Oğlum doldurmamıştı 40 haftayı ama kızda çok bekleyecek gibiyiz

YOk bende bekliyenkerdenim. Ne sancım var ne ağrım. Söylenip duruyom. Cuma günü 40 ta biticek. Bakalım yarın kontrolum var ne diyecek doktorum

Banada pazartesi gel dedi sanırım suni verecekler sancım falan olmazsa.. Bende hastalandım ne yürüyüş yapabiliyorm ne hareket

Aynı günlerimiz seninle benim cumartesi Ağrı'm olunca alttan bakıldı... Umarım çok bekletmezler bebeğinin cinsiyeti ne? Oğlum doldurmamıştı 40 haftayı ama kızda çok bekleyecek gibiyiz
Benim erkek canım :) son haftalara kalmaktan çok korkuyorum alt bölgem bildiğin uyuşmuş gibi kanala girdimi açılmam varmı diye. Çok merak ediyorum sancım hiç yok oluyosa da ben anlamıyorum bazen bü ağrı oluyo bıcak saplanması gibi bilmiyomki nasıl bişi oluyo diye

Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi:anne:

Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi:anne:
Maşallah ay ne güzel. Rabbim sağlık versin güzelce büyütmek nasip olsun

Hayırlı olsun canım.. Saglıkla büyüsün.. Sancıyla mı gittin peki?
Suni sanci aldın mı?

Ay bende 37.haftadayım demekki 37.haftada da olabiliyomui sancın varmıydı benim yok :(

Salliala Salliala canım sağlıkla büyüt inşallah.
Bekleyenlerin en kıdemlisi de benim sanırım...
40+4 olduk bugün, sancı yok açılma yok.
Yarın suni sancı ardından açılma olmazsa sezeryan.
Ama kızlar benim kemik basıkmış, çatı darmış kadın bir parmağıyla zor kontrol etti.
Doğrudan sezeryan isteyeyim diyorum ama kararsız kaldım.

Back
X