- 30 Mart 2009
- 14.682
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.603
- 1.123
Aaa bizim senle gunumuz ayniAy kızlar uyuyamıyorum Bn ya sabah doktor kontrolüm vr heyecan bastı sanırım ama hiç bir belirti yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bizim senle gunumuz ayniAy kızlar uyuyamıyorum Bn ya sabah doktor kontrolüm vr heyecan bastı sanırım ama hiç bir belirti yok![]()
Canim ben gecen ay dogum yaptim bende hastanede dus aldim. Cikmadan bigun Doktorum dus al burda goguslerine dairesel masajlar yap sutunu arttirir dedi. Bende yaptimbn havlu aldim yanıma belki bi ılık dus iyi gelir yapabilirsem diyeaslinda dogum yapan anneler bizi bi aydinlatsaniz hastanede duş alan var mi???
Cok sekerli olmaz mi canim ya![]()
Ay kızlar uyuyamıyorum Bn ya sabah doktor kontrolüm vr heyecan bastı sanırım ama hiç bir belirti yok![]()
Gunaydin kizlar. Bende hala gun bekleyenlerdenim :) sabah sabah kalkip birseyler atistiriyorum. Canim surekli cikolatali seyler istiyor. Hamilelik boyunca almadigim kiloyu sanirim son haftalarda alacagim
gecenlerde konusulmustu burada istahim yok diye. Acaba bu istah acillmasi bir tek bende mi var
Yalnız değilsin
Normalde şekerli şeylerle aram yoktur hamilelikte de tiksinmiştim şekerli şeylerden ama şimdi kimsenin ağır diye yiyemediği tatlıları löp löp götürüyorumbu hafta bir kilo daha almışım bu yemem yüzünden
![]()
40+5 de doğum yaptım canım.kaç haftalıktın canım sen doğum zamanı?
Bende de olabilir :) hafif sancım war sanki ama atık inanmıyorum gecer birazdan her sabah oluyor bugun olacak galiba diyorum tık yok15 kişi okuyor sayfayı:)) herkes tetikte kim doğuracak diyesıra bende olsun kendimi taşıyamıyorum
40+5 de doğum yaptım canım.
Bu arada bebek 3400 doğdu, 51 cm maşallah. En son 2960, 49 cm ölçülülük bacak boyu çok kısa denilmişti hatta dört hafta geriydi ama gayet iyi sadece ben zayıf olduğum ve karnım küçük olduğu için çok toplanmış içimde ondan öyle ölçülüyordu sanırım
Ben normalde tatliyi cok severim :) son 2 haftadir da iyice sevdim :) ne olacak acaba bu halimiz
Çok sağol.Ben Şişli florance Nightingale dr Yusuf Olgaç a gidiyorum normal Doğum ya da sezeryan sonrası Doğum Ssvd 2750 sezeryan 3500 tl çok memnunum
Çok sağol işte bakıcaz cumaya hızlıca bi karar vermem gerek. İnş.sonu iyi olur.Kıyamam ya azda zaman kalmış bulursun ama lütfen sıkma canını sağlıkla gelsin kuzun
bizde 26. Haftadaydı sanırım bu sebeplerden dr değiştirdik çok şükür memnunumda iyki değişmişiz
Çok sağol.Hepsini cumaya kadar araştırmam lazım tekrar sağol.inş.sonu iyi olurda.Küçükçekmece sefaköy medipole giden bir arkadaşım var. Memnun doktor Gamze Hanım.
Yenibosna Nisa Hastanesi doktor Asiye hanımda doğum yapan çok arkadaşım var. Çok bilinen bir doktor. Ama yoğun hastane kalabalık oluyomuş genelde. Birde Esenyurt Esencan Hastanesi Doktor Süreyya Hanımda doğum yapan arkadaşlarım var memnun kalmışlar.
Canım hiç korkma.. bende başlarda o korkuyu yaşamıştım ama ameliyat günü yaklaştıkça içime bi rahatlık geldi dedim ki herşey çok kolay olacak.. dediğim gibi de oldu.. zaten ağrı kesici yapıyorlar kuş gibi hafifliyorsun.. diyorum ya ben bebeğime tamamen kendim baktım ve ilgilendim. Tabi ki minik sancılar oluyo ama şu an hamileyken nasıl zorlanıyorsan öyle düşün çok büyük bi zorluk değil.. bide o bebeğin aşkı herşeyi hafifletiyor gerçekten.. ben güzel düşününce güZrl olduğunu anladım.. darısı inşallah başına olur..
Ay kızlar uyuyamıyorum Bn ya sabah doktor kontrolüm vr heyecan bastı sanırım ama hiç bir belirti yok![]()
Herkese günaydın. Her gün bugün de doğuramadım diye burayı okurken simdi kollarimda minik bir prensle okuyorum. P.tesi başladı maceramiz doktorum bebegin baya büyüdüğünü söyleyerek artık suni sancı vererek doğumu baslatalim dedi. P.tesi 13:00 da aldığım suni sancı aksam hafif etki etse de bana mısın demedi gece hic sancı gelmedi ben de bebegimi artık yormak istemedim ve sali sabah 10 da sezeryana girdim. Girerken bir daha sanırım doğurmam bu çile ne dedim ama çıkıp da o mucizeyi görünce herşeyi unuttum. Eşim oğlum dedikçe içim eriyor. Muhteşem bir sey rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın bekleyenlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallahhhhh.
Gunaydin kizlar. Bende hala gun bekleyenlerdenim :) sabah sabah kalkip birseyler atistiriyorum. Canim surekli cikolatali seyler istiyor. Hamilelik boyunca almadigim kiloyu sanirim son haftalarda alacagim
gecenlerde konusulmustu burada istahim yok diye. Acaba bu istah acillmasi bir tek bende mi var
Kızlar günaydın Normal Doğum yaptım ben kendı sancımla annemın kıymetını anladım ne zor bır gundu ınsallah oglum hayırlı bır evlat olur kızlar gogus uçlarım acıyor ne yapayım bırde gogsum dolu sertlesmeye basladı nasıl bosaltayım sureklı emzırıyorumda daha sut gelmedı tam
Benimde benimde :)Tartıya çıkmayalım bir müddet
Acı gerçeği öğrenmeye gücüm yok![]()