2017 Şubat Anneleri

O kadar pozitifsin ki insanın gidip doğurası geliyor
Seninki kadar güzel bir doğumum olsa keşke

Kübra ne kadar uzun zaman oldu seni görmeyeli, ultrason fotosundan 12. Haftada kız demiştin bebeğime, doktor da 14. Haftada
Nereden nereye
Bende alt karın ağrısı oluyor günde iki üç defa ama kafası kanalda değil henüz

Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini. Bursadaydın değil mi? Hangi hastanede Doğum yaptın?

Günaydın
Ben de hamilelik boyunca tatlı yemedim ama 1-2 haftadır her gün yiyorum Allah ne verdiyse :)

Gunlerimizde ayniymis:) biz niye boyle olduk acaba :)

Evetttt e

Edanurumm dogdu kizlar pazar aksam 22:12 de sezeryan ile dogdu ters gelis oldugu ve 4 cm aciklik oldugu icin sezeryan oldum kizimin sagligi iyi kizlar netim yok olunca detayli anlatirim hadin darisi size
Gözün aydınnn :)) bol sütün olsun inşallah çok sevindim ve sessizliğinden tahmin ettim :anne:
Salliala da Doğum yaptı darısı bana :işsiz:

Hem de nasıl :KK53:

Ben daha önce hamile kalmak için bal tarçın çörekotu yiyordum günlük. Dişimle kaşıktan sıyırıp hemen yutunca tadı çok gelmiyor yoksa hiç güzel birşey değil :KK48:

Nerelerdesin canım ne zamandır sesin çıkmıyordu? Bende de belirti YÖK ama çok feci bir uyku hali var :KK48:

Ben de oyle hamile kaldim canim :halay: ama simdi seker aldi basini gidiyor. Ayni kurun dogumu da baslattigini bilmiyordum hic

Merhaba hanmlar hastaneden yazıorum doğum yaptım 3 kılo 50 cm sarışın bı kızım oldu bal bal Allah hepınızı bı avazda kurtarsın ıns.anestezıden uyandgmda çok ağrım oldu 45 dk ya yakın ınledm sonra ıgne yaptılar rahatladm gaz vs sorunm yok.bakmalara doyamıorum kızlar 38 hftalık dogurdm ıyo herseyı şuan optum hepınızı sormk ıstersenz sorun yazarım.sontayı uyanıkken taktılar hıc acımıyor blgnz olsun
Neden aldi dr sezeryana peki?acil bir durum mi vardi bu haftada? gozunaydin saglikla buyusun insallah

Geceleri bebeğin hareketlerinden ve sancıdan bebek doğacak herhalde diyorum sabahları ise tersi bunun hiç gelmeye niyeti yok sanırım....Gece ve gündüz farkı bu kadar mı olur :KK46:

Kızlar günaydın Normal Doğum yaptım ben kendı sancımla annemın kıymetını anladım ne zor bır gundu ınsallah oglum hayırlı bır evlat olur kızlar gogus uçlarım acıyor ne yapayım bırde gogsum dolu sertlesmeye basladı nasıl bosaltayım sureklı emzırıyorumda daha sut gelmedı tam

Hayırlı uğurlu olsun sürece nasıl ilerledi

mete58 mete58 siz sanırım hemşireydiniz sizin de fikrinizi alalım spinal mi genel anestezi mi
Sağlık durumunuz gebeliğinizdeki risk faktörlerini de değerlendirerek karar vermek gerek genel anestezi sonrası ayılma süresi bebeği emzirme ve bebeğe temas süresini uzatıyor spinal bu konuda daha kısa sürede kavuşmayı sağlıyor ama dediğim gibi gebelik yada kişinin hastalıkları daha belirleyici oluyor kendimden örnek vereyim ilk gebeliğimde belde kırık olduğu için genel oldum ama bu gebeliğimde spinal olacağım ilkinde kırığım olmasa yine spinal isterdim yeterince açıklayıcı oldu galiba :halay:

Tesekkurler,ilkinde 3 gunu beklemistim sadece bel alti yikanmisti simdi beklemek istemiyorum o battan dolayi hemde süt acisindan oyuzden sormak istedim sagolasin
Banyo hem anneyi çok rahatlatıyor hemde ılık duş sonrası süt kanalları rahatladığı için emmede daha düzene giriyor :anne:

Kızlar kaç gündür giremiyorum oğlum çok hasta bronşit oldu kanında enfeksiyon var çok yüksek iğne serum mahvoldu uykusuz geceler geçirdik bende halsizim girip idrar yoku enfeksiyon derken son 5 gün çok heyecanlıyım ya kızımı kucahıma alacağım hem de çok korkuyorum kızlar ya . Doğum yapan var mı bilmiyorum herkesin Allah yardımcısı olsun

Kızlar günaydın Normal Doğum yaptım ben kendı sancımla annemın kıymetını anladım ne zor bır gundu ınsallah oglum hayırlı bır evlat olur kızlar gogus uçlarım acıyor ne yapayım bırde gogsum dolu sertlesmeye basladı nasıl bosaltayım sureklı emzırıyorumda daha sut gelmedı tam
Göğüslerini sağ Can'ım boşalt sürekli sert olursa ememez çoçuk . Bazı kremler var lansinoh diye tereyağı sür kantoran yağı hepsi işe yarar Can'ım Allah yardımcın oldun en faydalısı hakiki tereyağı ams

Back
X