2017 Şubat Anneleri

Bugün 5. Günümüz oğlumla geceleri çok ağlıyor tüm gece hiç susmuyor bugün doktor kontrolümüz var inşallah kötü bir şey yoktur benim süt hala gelmedi ve lahusa depresyonu başladı bende sebepsiz ağlıyorum ve ona bir şey olacak diye çok korkuyorum var mı benim gibi olan
Can'ım önce morelini düzelt lütfen lütfen süt arttırıcı seyler çaylar içi rezene kimyon iç humana stil iç incir dereotu bol bol su tüket baktın yetmiyor mamaya başla camım yavrun açlıktan gazdan ağlıyordur belki isterse gitme herşey düzeliyor ben ilk Doğumda yaşadım şimdi çok pişmanım bunlsrı yaşadığıma Can'ım biran önce düzel morelini yüksek tut lütfen sen annesin sen annesin sen güçlüsün bunu unutma

Sağlık durumunuz gebeliğinizdeki risk faktörlerini de değerlendirerek karar vermek gerek genel anestezi sonrası ayılma süresi bebeği emzirme ve bebeğe temas süresini uzatıyor spinal bu konuda daha kısa sürede kavuşmayı sağlıyor ama dediğim gibi gebelik yada kişinin hastalıkları daha belirleyici oluyor kendimden örnek vereyim ilk gebeliğimde belde kırık olduğu için genel oldum ama bu gebeliğimde spinal olacağım ilkinde kırığım olmasa yine spinal isterdim yeterince açıklayıcı oldu galiba :halay:
cevap için çok teşekkür ederim sanırım spinal e karar verdim

Bugün 5. Günümüz oğlumla geceleri çok ağlıyor tüm gece hiç susmuyor bugün doktor kontrolümüz var inşallah kötü bir şey yoktur benim süt hala gelmedi ve lahusa depresyonu başladı bende sebepsiz ağlıyorum ve ona bir şey olacak diye çok korkuyorum var mı benim gibi olan
canım aç kalıyor olabilir illa sütun yetecek diye birşey yok üzülme sadece mamayla büyüyen bebekler var allah sağlık versin yeter ki. biraz mama versen günde 3 kez 60 cc falan bi dene belki de gececektir

Bende de olabilir :) hafif sancım war sanki ama atık inanmıyorum gecer birazdan her sabah oluyor bugun olacak galiba diyorum tık yok :KK43:

Hayırlı uğurlu olsun canım bebegin saglıkla büyüt.. Sonda takarken cok acıyor mu?
canım sondayı bayginken taktir bunu tecrübe edenlerden öğrendim acı veriyormuş doktoruna söyleme hakkın var

meraba güzel anneler biz kızımla evimizdeyiz tabi benim doğumum zor oldu sütümde tam olarak gelmedi koyu sarı oldu bu sabah allahtan annem var kızımı enjektörler mama vermeden önce mutlaka emzirmeye çalışıyorum genelde yatarak yada ayakta veriyorum malum dikişlerim çok ağrıyor oturmak kalkmak işkence bunun ağrısına bi çözüm yok mu bide ne kadar sürede iyileşecek

Kızlar günaydın Normal Doğum yaptım ben kendı sancımla annemın kıymetını anladım ne zor bır gundu ınsallah oglum hayırlı bır evlat olur kızlar gogus uçlarım acıyor ne yapayım bırde gogsum dolu sertlesmeye basladı nasıl bosaltayım sureklı emzırıyorumda daha sut gelmedı tam
Hayırlı olsun güle güle büyütün aventin göğüs kalkanını kullanabilirsiniz birde göğüsler doluysa süt sağma makinesiyle boşaltın rahat edersiniz

Ay kızlar uyuyamıyorum Bn ya sabah doktor kontrolüm vr heyecan bastı sanırım ama hiç bir belirti yok :KK43:
bnde de ne sanci ne acilma.. ikisi de yok.. :halay:beklicez bakalim doktor adacayi ve hurmayi önerdi. bacaklarini iyce ac öyle yat dedi çatala ciktigimizda actigimiz gibi, iliski, yürüyüş, pilates egzersizleri ve perine msji önerdikleri...kegeli simdi onermiorm dogumdan sonra yap dedi niye oyle dedi bilmiorum sormayi da unuttum o ara...

Herkese günaydın. Her gün bugün de doğuramadım diye burayı okurken simdi kollarimda minik bir prensle okuyorum. P.tesi başladı maceramiz doktorum bebegin baya büyüdüğünü söyleyerek artık suni sancı vererek doğumu baslatalim dedi. P.tesi 13:00 da aldığım suni sancı aksam hafif etki etse de bana mısın demedi gece hic sancı gelmedi ben de bebegimi artık yormak istemedim ve sali sabah 10 da sezeryana girdim. Girerken bir daha sanırım doğurmam bu çile ne dedim ama çıkıp da o mucizeyi görünce herşeyi unuttum. Eşim oğlum dedikçe içim eriyor. Muhteşem bir sey rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın bekleyenlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin insallahhhhh.
mutlulugunuz daim olsun cnm kacinci haftada gerceklesti dogum?

:eek:Gunaydin kizlar. Bende hala gun bekleyenlerdenim :) sabah sabah kalkip birseyler atistiriyorum. Canim surekli cikolatali seyler istiyor. Hamilelik boyunca almadigim kiloyu sanirim son haftalarda alacagim :KK43: gecenlerde konusulmustu burada istahim yok diye. Acaba bu istah acillmasi bir tek bende mi var
bnm de hic kapanmıyor o istah ama hamilelikten degil sanki bnm hayatım boyunca öyle iştahımin pek kapandigini hatirlamam..

meraba güzel anneler biz kızımla evimizdeyiz tabi benim doğumum zor oldu sütümde tam olarak gelmedi koyu sarı oldu bu sabah allahtan annem var kızımı enjektörler mama vermeden önce mutlaka emzirmeye çalışıyorum genelde yatarak yada ayakta veriyorum malum dikişlerim çok ağrıyor oturmak kalkmak işkence bunun ağrısına bi çözüm yok mu bide ne kadar sürede iyileşecek
Canım Allah analı babalı büyütsün güzel kızını sana bişey soracağım ben sancı sonrası pes etmekten korkuyorum sen o süreçte sanırım hep duş aldın kendini rahatlatıcı bir takım şeyler yaptın bunlarla umarım bir nebze de olsa rahatlarim korkuyorum da

Back
X