2017 Şubat Anneleri

Kızlar geçmeyen boğaz ağrıma ne iyi gelir?
ilik seyler tuket sürekli balli süt , balli limonlu ilik su, sadece ilik su, aslinda adacayi cok iyi gelior bn tukrtmedim gebelikte riskli diye ama senin günün dolmak üzere artik hatta bgn bnm doktor da adacayi iç kasilma için abartmadan dedi, icmesen de gargara yapabilirsin, suyun icine biraz zencefil taze ya da kuru, ya da balla karistirilmis az zencefil, tuzlu suyla gunde 3 kere gargara...toparlarsin inşallah en kisa surede..

Göğüs yaraların hafifledi kızlar. Birinin ucu halen çok küçük. Gündüz uyuyan gece uyumayan meleğimle hayat çık güzel
Hafif lohusa belirtileri olsa da . Durup durup ağlamaya başladım yaw. Ama iyi geliyor ya.sonra yüzümü yıkayıp rahatlıyorum. Bu arada küçük abi çok mutsuz bana tavırlı halen.hem konusmuyorhem de pesimden ayrılmıyor. Op diyoruz öpmüyor. Baby uyu diyor. Çok Şirin.

ilik seyler tuket sürekli balli süt , balli limonlu ilik su, sadece ilik su, aslinda adacayi cok iyi gelior bn tukrtmedim gebelikte riskli diye ama senin günün dolmak üzere artik hatta bgn bnm doktor da adacayi iç kasilma için abartmadan dedi, icmesen de gargara yapabilirsin, suyun icine biraz zencefil taze ya da kuru, ya da balla karistirilmis az zencefil, tuzlu suyla gunde 3 kere gargara...toparlarsin inşallah en kisa surede..

Çok teşekkürler.. Ama beş gündür yapıyorum tüm dediklerini fakat geçmiyor nası doğurcm bu halde dua edin bana nolur

Sanırım grip olma olayı bende de var burnum tıkalı sabahtan beri genizimden geliyo sesim burnum yaniyo inş olmam ya o_O

Göğüs yaraların hafifledi kızlar. Birinin ucu halen çok küçük. Gündüz uyuyan gece uyumayan meleğimle hayat çık güzel
Hafif lohusa belirtileri olsa da . Durup durup ağlamaya başladım yaw. Ama iyi geliyor ya.sonra yüzümü yıkayıp rahatlıyorum. Bu arada küçük abi çok mutsuz bana tavırlı halen.hem konusmuyor

O kadar pozitifsin ki insanın gidip doğurası geliyor
Seninki kadar güzel bir doğumum olsa keşke

Kübra ne kadar uzun zaman oldu seni görmeyeli, ultrason fotosundan 12. Haftada kız demiştin bebeğime, doktor da 14. Haftada
Nereden nereye
Bende alt karın ağrısı oluyor günde iki üç defa ama kafası kanalda değil henüz

Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini. Bursadaydın değil mi? Hangi hastanede Doğum yaptın?

Günaydın
Ben de hamilelik boyunca tatlı yemedim ama 1-2 haftadır her gün yiyorum Allah ne verdiyse :)

Canım benim tüm kalbimle dua ediyorum hepinizin öyle güzel olsun doğumu.. güzel düşün gerçekten güzel oluyor..

Açılma muanesi oldun mu belki açılman vardır? Bende aynı durumdayım :KK43:
Kız sen bu stresle napcan nasıl dogurcan :KK57: kaç gündür takip ediyorum okuyorum çok endiselisin tamam hepimizde var korku telaş endişe ama sanki sen çok evham endişe yapiyosun az rahat ol canım kendini stres e sokarsan iyice zorlastirirsin herşeyi Rabbim e emanetiz şuan hepimiz de :dua:

Kız sen bu stresle napcan nasıl dogurcan :KK57: kaç gündür takip ediyorum okuyorum çok endiselisin tamam hepimizde var korku telaş endişe ama sanki sen çok evham endişe yapiyosun az rahat ol canım kendini stres e sokarsan iyice zorlastirirsin herşeyi Rabbim e emanetiz şuan hepimiz de :dua:

Aynen canım
1)korkuyorm
2)sezeryan olmaktan korkuyorum
3)suni sancı dan korkuyorm
4)hasta oldum boğazım falan fena..

Napcam bilmiyorum canım :( dua et bana ama sabah yumurta akı kıvamında seffaf baya uzayan akıntm geldi acaba nişan mı ki

@Mutsuzperi27 canim zaten ilk gelen sut koyu sari renkli, bebegin bagirsagindaki atiklari daha rahat atmasini sagliyor. Zamanla rengi aciliyor :)

Ayyy hayırlı uğurlu olsun gözün aydın salliala :) dikişler rahatsız ediyor mu çok?

Ya dün ne konuşuyorduk bugün nEler olmuş neler çok sürprizli şu günler bana da bi heyecan geldi demek aniden olabiliyor diyorum

Suni sancı mı verdiler yoksa zaten 3 cm açıklık mı varmış?
3 cm açıklık vardı hazırda serum içine bir doz sancı iğnesi koydular hızlandı süreç. 10 gündür bebeğin gelişimi durmuş olduğu için sanırım strese girmesinden korkup hızlandırılır olayı.

@Mutsuzperi27 ilk gelen sarımsı sıvı bebeğin bağışıklığı için çok önemli ağız sütü diyorlar rengi sonra beyazlaşıyor...

@Kriziantemcicegi benim 35. Haftada öyle bir akıntı geldi acilde dr nişan dedi bir doğum havasına girdik ama benim dr nişanı ilk adet olurken ki az pembemsi kanlı yapışkan tarif ediyor

Daha 48 saat bile dolmadan dünyadan koptum kızımla:anne: biraz nazlı kızım gündüz uykudan uyandırip karnını doyurmak çalışıyoruz gece de memeden ayrılınca hemen ağlıyor gaz çıkarma kısmından uykuya geçemiyoruz memede uyuyor anca ayırınca ortalık çok ağlıyor sesi kısıldı neredeyse sabah kadar. Bi de gazi var baya inşaallah düzene girer bir iki güne.

Geceleri bebeğin hareketlerinden ve sancıdan bebek doğacak herhalde diyorum sabahları ise tersi bunun hiç gelmeye niyeti yok sanırım....Gece ve gündüz farkı bu kadar mı olur :KK46:

Hepimizde yaşanıyor demek ki
Ben de geceleri aha diyorum gelecek
Sabah mis gibiyiz :)

Kızlar geçmeyen boğaz ağrıma ne iyi gelir?
Diğer arkadaşların yazdığı haricinde bala bol karabiber dökmeni ve karabiberli çay içmeni öneririm. Faranjit olduğumda hep iyi geldi. Sürekli ılık sıvı, içme suyu dahil ılıtmadan içme, dolaptan çıkan hiçbir şeyi yeme. Bir de eczanede gebelikte kullanılan pastiller var ismini hatırlayamadım eczane yardımcı olur 2 güne atlatırsın en geç bunları yaparak
Bi de sağlık ocağına falan göster ben geçen sefer bunlarla geçiremeyip gittim meğerse Boğaz enfeksiyonuymuş antibiyotik kullandım enfexia adında

Kızlar kaç gündür giremiyorum oğlum çok hasta bronşit oldu kanında enfeksiyon var çok yüksek iğne serum mahvoldu uykusuz geceler geçirdik bende halsizim girip idrar yoku enfeksiyon derken son 5 gün çok heyecanlıyım ya kızımı kucahıma alacağım hem de çok korkuyorum kızlar ya . Doğum yapan var mı bilmiyorum herkesin Allah yardımcısı olsun
Geçmiş olsun tam Doğum üstü kötü olmuş

meraba güzel anneler biz kızımla evimizdeyiz tabi benim doğumum zor oldu sütümde tam olarak gelmedi koyu sarı oldu bu sabah allahtan annem var kızımı enjektörler mama vermeden önce mutlaka emzirmeye çalışıyorum genelde yatarak yada ayakta veriyorum malum dikişlerim çok ağrıyor oturmak kalkmak işkence bunun ağrısına bi çözüm yok mu bide ne kadar sürede iyileşecek

Dikişlerin bir an önce iyileşir umarım , sarı süt çok faydalı mümkün olduğunca sık vermeye çalış ondan

Hafif lohusa belirtileri olsa da . Durup durup ağlamaya başladım yaw. Ama iyi geliyor ya.sonra yüzümü yıkayıp rahatlıyorum. Bu arada küçük abi çok mutsuz bana tavırlı halen.hem konusmuyorhem de pesimden ayrılmıyor. Op diyoruz öpmüyor. Baby uyu diyor. Çok Şirin.
Geçmiş olsun bahar yardım edenin var mı evde? Oğlundan bol bol yardımcı olmasını iste bez getir vs gibi böylece önemli olduğunu ve işe yaradığını hisseder. Sürekli onu ne kadar sevdiğini de söyle

Back
X