2017 Şubat Anneleri

Kızlar artık buraya girmek benm için lüx oldu hatta telefonum çalmasa onu bile elime alamıyrm ameliyat yerim hastanede ağrımıyodu evde ağrı yapmaya başladı bebeğimi emzirirken bile zorlanıyrm bu arada göğüs uçlarım yara oldu dün ağlaya ağlaya emzirdim sütüm hala kıvamlı değil saydam renkde çok yeterli olmuyo gibi geliyo ama inan hiç bi zorluğu düşünmüyrm tek düşündüğüm kızım iyi olsun yetrr oluyo evim iyi ısınmadığı için korkuyrm hasta olur die gece sürekli elini yüzünü kontrol ediyrm ağlamasına dayanamıyrm içim gidyo annelik gerçkden çok farklı yani anlatılan gibi değil emin olun benden sonra doğum yapan oldumu okuyamadm eğer olduysa hepsini tek tek tebrik ederim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin mevlam hepimize

Kızlar artık buraya girmek benm için lüx oldu hatta telefonum çalmasa onu bile elime alamıyrm ameliyat yerim hastanede ağrımıyodu evde ağrı yapmaya başladı bebeğimi emzirirken bile zorlanıyrm bu arada göğüs uçlarım yara oldu dün ağlaya ağlaya emzirdim sütüm hala kıvamlı değil saydam renkde çok yeterli olmuyo gibi geliyo ama inan hiç bi zorluğu düşünmüyrm tek düşündüğüm kızım iyi olsun yetrr oluyo evim iyi ısınmadığı için korkuyrm hasta olur die gece sürekli elini yüzünü kontrol ediyrm ağlamasına dayanamıyrm içim gidyo annelik gerçkden çok farklı yani anlatılan gibi değil emin olun benden sonra doğum yapan oldumu okuyamadm eğer olduysa hepsini tek tek tebrik ederim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin mevlam hepimize

Benim evimde cok soğuk napacagm bilmiyorum

Hayırlı olsun canım. Güle güle büyüt. Doğru nefesle ilgili yazılar okuyorum ama seninde tecrübenden edinmek isterim anlatabilirmisin?
Ben çok yararı olduğunu düşünüyorum. Herşeyden önce bebeğini düşük onu çıkarmaya bak. O an ki acıları hafidletir. Tam sancı geldiğinde derinden burnundan nefes alıp karnına bakarak ağzından nefes ver. Gerçekten gereksiz ıkınmalar bağırmalar işi zorlaştırıyor. Asla kasmayın bacaklarını da kapatıp kasma. Sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim

Allah kolaylık versin taze anneler. Hayırlı olsun evlatlarınız size. Sizin artık bitmiş, darısı bize inşallah :)
Son haftalar da nst'ye girmek için devlette çok sıra bekleniyor mu?
Nst'yi özelde, sadece doğumu devlette yaptıracak var mı?

Aynen canım
1)korkuyorm
2)sezeryan olmaktan korkuyorum
3)suni sancı dan korkuyorm
4)hasta oldum boğazım falan fena..

Napcam bilmiyorum canım :KK43: dua et bana ama sabah yumurta akı kıvamında seffaf baya uzayan akıntm geldi acaba nişan mı ki
Canım bu tedirginlik bi çoğumuz da var ama sanki sen panik atak gibisin bi kaç gündür aşırı endişeli gibisin bence biraz sakin ol akışına bırak alnimizda ne yazılı ise onu yasicaz onu gorcez sonuçta Rabbim hepimize De bi nefeste kurtulmayı nasip etsin inş Allah ima dua dan başka bişey yapamayız şuan nasip te ne varsa onu yasicaz o yüzden kendini bu kadar da strese sokma nisan olayını da bilmiyorum nasıl oluyo ama kanimsi oluyo diye biliyorum

Canım bu tedirginlik bi çoğumuz da var ama sanki sen panik atak gibisin bi kaç gündür aşırı endişeli gibisin bence biraz sakin ol akışına bırak alnimizda ne yazılı ise onu yasicaz onu gorcez sonuçta Rabbim hepimize De bi nefeste kurtulmayı nasip etsin inş Allah ima dua dan başka bişey yapamayız şuan nasip te ne varsa onu yasicaz o yüzden kendini bu kadar da strese sokma nisan olayını da bilmiyorum nasıl oluyo ama kanimsi oluyo diye biliyorum

Evet çok iyi analiz etmissn çok strese girdim nyse bundan sonra dha rahat olmaya çalışcm.. Bide hastayım ya ondan da gerildim yarın da geçmese hastaneye gidecegim boğaz ağrısı için

Evet çok iyi analiz etmissn çok strese girdim nyse bundan sonra dha rahat olmaya çalışcm.. Bide hastayım ya ondan da gerildim yarın da geçmese hastaneye gidecegim boğaz ağrısı için
:) Yanlış anlamıyosun umarım beni senin için diyorum ne kadar telaş stres yaparsan senin için daha kötü olur saňcin gelse Allah korusun geri gider sezeryanla yapsan bu stresle bayılıp ayilman bile sorun olabilir o yüzden biraz sakinleş ve bebisini kollarında hayal et çok değil bi kaç gün kaldı ;) sonuçta bi şekilde çıkacak o ordan :) ve en önemli olay ikiniz için en hayırlı en sağlıklı olan nasılsa öyle olması olacak olan mecbur olacak ne dersek diyelim boğaz ağrısı değil de bende de grip belirtileri başladı burnum yaniyo genizden geliyo sesim ve atesleniyorum hafiften inş devamı gelmez

Hissettiğin şeyler hepimizin yaşadığı yaşayacağı seyler Can'ım üzülme zamanla geçecek düzelecek merak etme daha yenisin annelik öyle kolay Değil Benin oğlum 3.5 yasında çok hasta hala o ağlarken bende ağlıyorum o üzülerkrn bende üzülüyorum yanı çık zor bu işler çok zor

Kızlar mrb ya bugn benim kızı altta hissediyorum resmen alta alta basıyor daha önce yazanlar Oldu baskıdan ne kadar zaman yada gün sonra doğdu bebisler gerçi sancı su nisan yok oglumda hiç böyle baskı hissetmemistim

Hem de nasıl :KK53:

Ben daha önce hamile kalmak için bal tarçın çörekotu yiyordum günlük. Dişimle kaşıktan sıyırıp hemen yutunca tadı çok gelmiyor yoksa hiç güzel birşey değil :KK48:

Nerelerdesin canım ne zamandır sesin çıkmıyordu? Bende de belirti YÖK ama çok feci bir uyku hali var :KK48:
Cnm yazmıyorum ama inan dakikası dakıkasını okuyorum telden yazma olayına cok alışamadım bugun doktora gittim şeker 164 cıktı tansiyon 14e 10 cıktı yarım saat sonra tekrar baktılar 12'8 e düşmüştü haftaya da catıya bakıcak ultrason dan bakmadı benm doktor cins haftaya bakıcak ona da

Back
X