2017 Şubat Anneleri

Doğurmayan Arkadaşlar
Sağlık ocağı çağırdı izleme için hepinize denmiştir ama denmediyse diye paylaşayım dedim sıcak tutun şimdiden üşütmeyin dedi gaz sizden bebeğe de geçer dediler. Kış sebzeleri gaza çok müsait yerken bir çay kaşığı kimyon eklemeye şimdiden başlayın denildi...
Göğüs ucunuz yoksa masaj bilgisi verecekti gerek olmadığını ilettim sorununuz varsa hastane yada sağlık ocağından bilgilendirirler belki...
Emzirme de olsa da olmasada ilk yarım saat bebeği isteyin göğsünüzü hemen verin dediler ama hastanede prosedür farklı onu ileticem ben dr ma
Kan değerlerine bakalım dediler son kontrol olur diye ses etmedim...

Temmuz annesiyim bende =) hayırlı doğumlar diliyorum hepinize. inşallah kolay ve çabuk olur doğumlarınız. kucağına bebeğini alan arkadaşlara da bol sütlü bol uykulu günler diliyorum=) bu güzel günlerin tadını çıkarın vc banyo dışında ayrımayın bebeğinizden, birbirinize çok iyi geleceksiniz =))

Günaydınlar 2.günümüzdeyiz ama benim pek sütüm yok göğüs ucum olmadığı için göğüs koruyucu ile emziriyorum ama onla da pek süt alamıyor gibi bakalım nasıl olacak ...Kesi ağrım Dünkü kadar değil ama var daha ağrı ...Tavsiyelerim göğüs kremimi mutlaka sürün ...Süt arttırıcı şeylere başlayın....bizimki kustu dün bir gece hastanede kaldık 2 takım değiştirdik 3 takım elbise veya üstünü alın yanınıza gerek yok demeyin bizim eve yakındı diye eksikleri 5 dk da getirebiliyorduk...
Göğüs ucu olmayanlara aventin göğüs ucu çıkarıcısını tavsiye edebilirim internetten de izleyin çoğu anne memnun

Canım biz 18 günlük olduk.
Doktor bize gaz sancıları 20.ci günden sonra başlar demişti. Acaba doymadığı için ağlıyor olabilir mi ?
Benim oğluşun karnında guruldama var ama sancı varmış gibi ağlamıyor hiç.
Sadece acıktığında ağlıyor.
Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak..
bilmiyorum ki canım. kucağımda mesela bir anda tüm vücudu kasılıyor bacaklarını çekiyor öyle bas bas bağırıyor:KK43::KK43:
2 saatte bir emziriyorum. memede uyuya kalınca da kıvranarak rahatsız oluyor mesela görüyorum. Allahım resmen gün sayıyorum 2 ay diyorlar. doktor 1 haftalık muayene ederken bağırsaklar çok sesli bu kız çok gazlı olacak demişti. bir de ultrasona grdiğinde ordaki doktor çok gaz var burda görüyorum demişti. herhalde açlık değildir:KK43:

Back
X