2017 Şubat Anneleri

Canım. Son anda epidural istedim sanciya dayanamadım onda da kısa sürede yüksek suni ile açılma oldu hissetmedigim için yüksek verdiler doğumhane de belden aşağısı uyuşuk olduğu için ikinamadim ağrıyı hissetmedim beceremedim o yüzden tamamen karnıma bastırıp çıkardılar bebeği o da beni baya zorladı doğum sancisindan ağır geldi ama sakın sizleri korkutma gibi olmasın tamamen kendi beceriksizligim oldu galiba sonrasında yattım biraz ilk kalkisimdi direk yere baktım tuvalete girince de kan aktı bacagimdan beni de kan tutuyor öyle yigilmisim orda bi gözümü açtım herkes telaşlı bebeğimi odadan fln çıkarmışlar herkes basimdaydi heee birde kanım girerken 10 muş bu sabah 7.1 di sanırım onun da etkisi oldu halsiz kaldım sonra duzeldim
Ah canım çok çok geçmiş olsun. İnşaallah kısa süre sonra bunları hepsini unutursun. Bol sütğn sağlıklı bebişin olsun. Çok şükür ikinizde iyisiniz daha iyi olacaksınız. Epiduralı önermezsin sen sanırım? Bende düşünüyorum ama duymuştum bazen tamamen hissizlik yaptığı için ıkanamıyor anne diye. Vazgeçmiştim.

Kızlar çok ACİL cevap verir misnz karnımda adet sancısı gibi sancılar başladı dk tuttum 10 dk ya bir oluyor gideyim mi hastaneye 3 kez oldu şimdiye kadar bi fikir verin

Ah canım çok çok geçmiş olsun. İnşaallah kısa süre sonra bunları hepsini unutursun. Bol sütğn sağlıklı bebişin olsun. Çok şükür ikinizde iyisiniz daha iyi olacaksınız. Epiduralı önermezsin sen sanırım? Bende düşünüyorum ama duymuştum bazen tamamen hissizlik yaptığı için ıkanamıyor anne diye. Vazgeçmiştim.
Aynen şükür iyiyiz daha iyi oluruz inş :) valla dayanabildigin kadar dayan kuzum ben şahsen kötü anı olduğu için önermek istemem evet ama herkeste benim gibi olur mu onu da bilemem işte o yüzden kafa karışıklığı yada bi tartışma ortamı yaratmakta istemem ben pişman oldum şahsen ama dediğim gibi epidural olup rahat geçirenlerde vardır ama bence herşeyin en doğal güzel inş dayanirsin

Kızlar çok ACİL cevap verir misnz karnımda adet sancısı gibi sancılar başladı dk tuttum 10 dk ya bir oluyor gideyim mi hastaneye 3 kez oldu şimdiye kadar bi fikir verin
Canım bence biraz bekle devam edecekmi? Süre kısalacak mı? Aynısını dün gece yaşadım. 1.5 saat oldu süre kısalmadı ve geçti.

Kanama su yok ama annemde de sadece karın ağrısı olurmuş sizce bekleyeyim mi
Nişan su yoksa gitme 10 dk da uzun bir sureymis ben bunu gördüm 3 dk 2 dk bir olunca ancak olabiliyo benim bile nisan geldi sancim yoktu aradım bekle dedi Dr evde çek biraz dedi ardından hemen suyum geldi o yüzden hemen gel dedi suyun yoksa bekle

Nişan su yoksa gitme 10 dk da uzun bir sureymis ben bunu gördüm 3 dk 2 dk bir olunca ancak olabiliyo benim bile nisan geldi sancim yoktu aradım bekle dedi Dr evde çek biraz dedi ardından hemen suyum geldi o yüzden hemen gel dedi suyun yoksa bekle
Geçti canım şimdi

canım vaktim çok yok cvp yazamıyorum lütfen benim paylaşımlarımi oku benim 26 da başladı 38 de doğdu 2 600 gr çok şükür sağlıklı küveze de girmedi şükürler olsun
Canım sadece kilosu değil kafa çapı geride beni en çok o düşündüruyor ac geride ama.en çok kafa çapı

Göğüs ucu kremini önceden kullanmaya başlamanın faydası mıdır bilmem yara yok şimdilik. Kızım da sağolsun güzel emiyor şimdilik mamaya gerek duymadık. İlk günler az gelmisti sut bebegim de uyuyup durunca sarilik olur korkusundan sma gold aldık ama toplasak 50 ml vermedik az az iki gün içinde. Bi gece göğsümden hiç inmedi neredeyse hep emdi sonrasında süt de normale döndü bir daha kullanmadım mama. Gaz sorunu oluyor bas bas bağırıyor gaz çıkmayınca anlık ağlayışları oluyor sürekli değil. İki gecedir de hep gaz çıkarmaya çalışmakla geçiyor her yatırışımda en fazla 45 dk bi saat uyuyorum emme gaz çıkarma altını alma derken bi de hıçkırık tutuyor bi saat onla uğraşıyorum kucağımda kısır döngü içinde saati 7 yapıyoruz sonra başlıyor uyumaya gün içinde 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum zorla emmesi için. Gece gündüz karışmasın diye gece lambası kullanıyorum ışık açmıyorum sessizce ve çok az konuşuyorum oysaki. Zamanla düzene gireriz inşaallah :anne:

Göğüs ucu kremini önceden kullanmaya başlamanın faydası mıdır bilmem yara yok şimdilik. Kızım da sağolsun güzel emiyor şimdilik mamaya gerek duymadık. İlk günler az gelmisti sut bebegim de uyuyup durunca sarilik olur korkusundan sma gold aldık ama toplasak 50 ml vermedik az az iki gün içinde. Bi gece göğsümden hiç inmedi neredeyse hep emdi sonrasında süt de normale döndü bir daha kullanmadım mama. Gaz sorunu oluyor bas bas bağırıyor gaz çıkmayınca anlık ağlayışları oluyor sürekli değil. İki gecedir de hep gaz çıkarmaya çalışmakla geçiyor her yatırışımda en fazla 45 dk bi saat uyuyorum emme gaz çıkarma altını alma derken bi de hıçkırık tutuyor bi saat onla uğraşıyorum kucağımda kısır döngü içinde saati 7 yapıyoruz sonra başlıyor uyumaya gün içinde 2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum zorla emmesi için. Gece gündüz karışmasın diye gece lambası kullanıyorum ışık açmıyorum sessizce ve çok az konuşuyorum oysaki. Zamanla düzene gireriz inşaallah :anne:
masAllah size ben bi baslayamamistim göğüs ucu kremine ondan midir nedir berbat şuan goguslerim :( çok canım yanıyor ve hala süt gelmedi ama göğsümü verince de sanki geliyomus gibi sakin sakin emiyor dinlenip dinlenip çeneyi çalıştırıyor keşke hemen gelse benim de süt um de mama veriyorum ağırlıklı aç kalmasın diye ama içim gidiyo şuan tamamen süt um olmadığı ve her defasında emziremedigim için :(

Göbeğim çok acıyor kızlar göbek deliğimn altı öyle getgin ve inceldiki yırtılcak gibi hissediyorum çok canım acıyo benim gibi olan varmı :( aon 2 haftada çatlaklarım oldu onlarmı acıyor acaba gerildikçe bebe yağı sürüyorum ama hiç fayda etmiyor

Canım sadece kilosu değil kafa çapı geride beni en çok o düşündüruyor ac geride ama.en çok kafa çapı
Benim de doguma görmeden önce ac 4 hafta fl 2 hafta bdp yani baş ölçüsü 3 hafta geriydi yani minyon bir bebek olculerindeydi oyke de doğdu yani gerilik tüm ölçülerinde orantılıydi. orantısız gerilik tehlikeli dedi doktorum

Back
X