2017 Şubat Anneleri

Ya bizim eski topikte erkek bebekler hep aceleciydi benim oğlan bile 38/3 de geldi suları patlatıp şubat bebeleri yerini seviyor galiba erken doğum bir iki tane oldu galiba şubat annelerin de

Bizimkiler sevdi yerlerini :) keyiflerinu kacirmak iatemiyorlar:)

Valla canım ben kendimden umudu kestim:KK43: yürümekte zorlanıyorum çok baskı var ve sabaha kadar yatamıyorum doğursamda rahatlasam
Bir sürpriz ile gelecektir elbet çok haklısın yürümek yatmak yatakta sağa sola dönmek bile işkence . Karnın indi mi o belki zorluyordur inince Zaman az deniliyor

Aynı beni anlatmışsın canım :( aylarca yağlandım pehlivan gibi son 2 haftam kala çatlamaya başladı göbek altı ve çevresi ama çok değil şükür.
Göbeğim çok acıyor kızlar göbek deliğimn altı öyle getgin ve inceldiki yırtılcak gibi hissediyorum çok canım acıyo benim gibi olan varmı :KK43: aon 2 haftada çatlaklarım oldu onlarmı acıyor acaba gerildikçe bebe yağı sürüyorum ama hiç fayda etmiyor

Bir sürpriz ile gelecektir elbet çok haklısın yürümek yatmak yatakta sağa sola dönmek bile işkence . Karnın indi mi o belki zorluyordur inince Zaman az deniliyor
2 hafta önce 1 cm açıklık vardı canım karnımı ben farkedemiyorum ama leğen kemiğimde hissediyorum hareketleri. Ve maalesef ki doktorum yüzde yüz sezeryan yanlısı hep gözümü korkutuyor.o yüzden gitmekte istemiyorum kendim bekliyorum

2 hafta önce 1 cm açıklık vardı canım karnımı ben farkedemiyorum ama leğen kemiğimde hissediyorum hareketleri. Ve maalesef ki doktorum yüzde yüz sezeryan yanlısı hep gözümü korkutuyor.o yüzden gitmekte istemiyorum kendim bekliyorum
Anladım cnm akşamları Ağrı'larımız çoğalıyor ya bitki çayları iç istersen gündüzde 3/4 tane olsun merdiven in çık iki/üç cm olsa dr da denemek zorunda kalır isteğini

Anladım cnm akşamları Ağrı'larımız çoğalıyor ya bitki çayları iç istersen gündüzde 3/4 tane olsun merdiven in çık iki/üç cm olsa dr da denemek zorunda kalır isteğini
derandiren derandiren gebelik diye site de primanın sponsor olduğu topik varya orada okudum birisi de sıcağa yakın ılık suya oturmuş yarım saat küvette sonra sancıları düzene girdi doğuma gittim yazmış cnm pc olsa ekran resmi atardım

Haklısın canım,Az önce dün söylediğini denedim yine papatya çayı içtim,bugünde 1 saat yürüyüş yaptım artık ne diyelim Allah hayırlısını nasip etsin müjdeli haberler vermek nasip olsun

derandiren derandiren gebelik diye site de primanın sponsor olduğu topik varya orada okudum birisi de sıcağa yakın ılık suya oturmuş yarım saat küvette sonra sancıları düzene girdi doğuma gittim yazmış cnm pc olsa ekran resmi atardım
Onuda yapıyorum :)) sağol canım teyzem söylemişti deniyorum. Eskiden sancı gelirmiş insanların birden bire şimdi sancı bile kendiliğinden gelmiyor zorla getirtiyoruz

Haklısın canım,Az önce dün söylediğini denedim yine papatya çayı içtim,bugünde 1 saat yürüyüş yaptım artık ne diyelim Allah hayırlısını nasip etsin müjdeli haberler vermek nasip olsun
Aynen hayırlısı olsun inş oğluşum bana dua ediyor yatmadan yarın sana da ettiririm :):)

Maşallah o meleğe :KK66:

Ayy canım valla sizin siranizi size sormadan kapatın resmen :dua:

Bizim zilli aceleci çıktı. Özür dileriz teyzeleri.
:anneadayı:
Ama hepinize teker teker dua ettim inanın ki Hepsi sağ salim kavussun yavrularına öpüp koklasinlar biran önce diye :nazar:s

Back
X