2017 Şubat Anneleri

Ayy canım valla sizin siranizi size sormadan kapatın resmen :dua:

Bizim zilli aceleci çıktı. Özür dileriz teyzeleri.
:anneadayı:
Ama hepinize teker teker dua ettim inanın ki Hepsi sağ salim kavussun yavrularına öpüp koklasinlar biran önce diye :nazar:s
Sana o kadar sıranı bekle dedik:) şaka
Bi yana tabii ki sağol güzel duaların için Allah razı olsun

Arkadaslar bisey danismak istiyorum. Az once bi kanama basladi. Cok hafif ama agri ya da sanci yok. Bebek de hareketli. Hastaneye gidp gitmeme konusunda kararsız kaldım. Napsam?

Benimde geride kaldı son on gün hiç büyümedi hatta. Baş 34 karın 36 hafta çıkıyordu a. 37+6 da 2800 dogdu herhangi bir sıkıntı olmadı gelişim olarak anne baba minyonuz bizde
Bende eşimde minyon değiliz inşallah benimki de sağlıkla gelir

39+0 da hamilelik maceramız masalıma kavuşarak son buldu. Spinal sezeryan oldum. Odada sonda taktılar canım yandı ve bir süre yanma hissi sürdü. Sonra ameliyathaneye alındım. Anestezi uzmanı yaptığı her şeyi tane tane anlattı, çok ama çok rahattım. Kızım 3 kat kordon ile 13:47de hayata merhaba dedi. Benim ameliyatım da 14:22 de sona erdi. Ağrım sancım yok. Kolaylıkla kalkıp yürüdüm çok şükür. Bi ara çok sancım oldu meğerse mesane uyuşuk olduğu için tuvaletimin geldiğini fark etmemişim. Maşallah her şey yolunda, prensesler gibi doğurdum. Yarın yine git doğur deseler doğururum o kadar kolaydı, hiç korkmayın spinalden.
Kızım dünya güzeli, kar gibi bembeyaz. Her bir zerresine aşığım... iyi ki doğurmuşum diyorum
Herkese hayırlı doğumlar diliyorum

Bu gece doğuracak yok galiba :KK66: ;

Kizlar
Bu gece doğuracak yok galiba :KK66: ;
Kizlar, yaklasik 15 dk once karnimda adet sancisi gibi bir agri ile uyandim. Tuvalete gittim. Sonra gecti. Ancak simdi tekrar boyle burkulma gibi degisik bir agrim var. Bunun yaninda vajinamin ordaki kemiklerim agriyor biraz. Hani sanki bacaklarimi ayirip egzersiz yapmisim da hamlamisim gibi bisi. Birseyler basliyor demek mi yoksa artik psikolojik birsey mi anlamadim ...

39+0 da hamilelik maceramız masalıma kavuşarak son buldu. Spinal sezeryan oldum. Odada sonda taktılar canım yandı ve bir süre yanma hissi sürdü. Sonra ameliyathaneye alındım. Anestezi uzmanı yaptığı her şeyi tane tane anlattı, çok ama çok rahattım. Kızım 3 kat kordon ile 13:47de hayata merhaba dedi. Benim ameliyatım da 14:22 de sona erdi. Ağrım sancım yok. Kolaylıkla kalkıp yürüdüm çok şükür. Bi ara çok sancım oldu meğerse mesane uyuşuk olduğu için tuvaletimin geldiğini fark etmemişim. Maşallah her şey yolunda, prensesler gibi doğurdum. Yarın yine git doğur deseler doğururum o kadar kolaydı, hiç korkmayın spinalden.
Kızım dünya güzeli, kar gibi bembeyaz. Her bir zerresine aşığım... iyi ki doğurmuşum diyorum
Maşallah gözünaydın Allah analı babalı büyütsün:) ne güzel duygudur şimdi dün karnındayken bugün yanında olması Allah bağışlasın

Kizlar

Kizlar, yaklasik 15 dk once karnimda adet sancisi gibi bir agri ile uyandim. Tuvalete gittim. Sonra gecti. Ancak simdi tekrar boyle burkulma gibi degisik bir agrim var. Bunun yaninda vajinamin ordaki kemiklerim agriyor biraz. Hani sanki bacaklarimi ayirip egzersiz yapmisim da hamlamisim gibi bisi. Birseyler basliyor demek mi yoksa artik psikolojik birsey mi anlamadim ...
Dakika tut ritmik şekilde geliyormu bak. Şu an benimde sancım var ama önemli olan su veya nişan gelmediyse ritmik şekilde gelmesi. Her gece aynı sancıları yaşıyorım maalesef

Evet Can'ım pazartesi kavuşucaz heyecan dorukta. Benim merak ettiğim iğneden Can'ın acıdımı, Bebek çıkarken o çekiştirme beni biraz geriyor. Dr bebeğin çıktığı anı gör diyor, Ağrı'n çok oldumu spinal sonrası. Biraz panik atak var ama Dr ve anestezi uzmanı konforu daha iyi diyor. Pazartesine kadar vaktim var bakalım. :KK17:

İğneden hiç canım yanmadı , bence spinal yaptır en ufak paniğin olursa zaten saniye sürmeden seni hatırlamaz hale getiriyolar:) ben mesela kızdan sonrasını hatırlamıyorum dr a sordum panik oldun dedi ama videom var kendimdeyim konuşuyorum ama hatırlamıyorum:) ağrım da hiç olmadı zaten sürekli ağrı kesici yapıyolar ilk gece dahil kızın herşeyiyle ben ilgilendim , sonrasında iki gün biraz başım ağrıdı ama geçti şükür.. inşallah sende de öyle olacaktır olumlu düşün olumlu olsun , ben hiç olumsuz bişey olacağını düşünmedim sadece kızıma odaklandım..[/QUOTE]
Evet olumlu düşünmek çok önemli canım bende spinal tercih edicem büyük ihtimalle içerideki duruma göre bakıcak artık.

MaşAllah Can'ım size, gözün aydın olsun sağlıkla büyüsün. Pazartesi bende spinal sezeryan olucam kismetse iyi geçtiğini duyunca sizlerden cesaret alıyorum. Sağlıkla ve sihatle büyüsün Masal Prenses :KK200:

Aynı beni anlatmışsın canım :KK43: aylarca yağlandım pehlivan gibi son 2 haftam kala çatlamaya başladı göbek altı ve çevresi ama çok değil şükür.
Benimde çok aşırı değil ama iki üç tane var göbek çwvremde ve çok acıyo bebek te kanala girince orda hep aürekli gerindikçe canjm acıyo :(

Aynen sıpa tam zamanında geldi eşime en güzel hediyemi verdjm :dua:
Siramida saldım çok şükür. :anneadayı:

Allah sizleride tez vakitte dertsiz sikintisiz çıkarsın İnşallah. :anne:
İnşallah canım darısı bizlerin başına bebişinle sana sağlıklı huzurlu uZun yıllar inşallah :)

Günaydın kızlar dün Doğumdan çıktım baya agrım ve gazım oldu zorla yaptım gazımı ama herşeye değer umarım kızım da da sancı var herhalde ben de belden aşağı uyutularak yapıldım. Kızım emiyor biraz sarı renk de ağız sütü var ama gece bir ölçü mama verdik uyudu şükür kakasını da yaptı bizden havadisker bu kadar . Eşim yanındaydı hep Allah tazı olsun ondan

Back
X