- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
Bebisle ilgileniyom da arada ver biraz da sen dinlen diyen yokOy kuzum benimm ya sen yine niye yoruyorsun kendini. Yat bebisinle ilgilen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebisle ilgileniyom da arada ver biraz da sen dinlen diyen yokOy kuzum benimm ya sen yine niye yoruyorsun kendini. Yat bebisinle ilgilen![]()
Benim öncesinde de sismisti doğumdan bi iki hafta önce doğum aksamı bi anda indi ama bugün yine şiş sanki doğum yapmamış gibiyimEvet doğum sonrası bende de oldu sislik öncesinde hiç yoktu o da bi hafta geçince gitti çok şükür rahatım şimdi.
benimde sat 18 mayıs her yerde 22 şubat 40 hafta doluyor , ama ultrasonda bebeğin gelişimine göre farklı çıkabiliyor ya bazen 25i o olmasınbn de varimmm....ya bisi sorucam senin sat ne zaman? bnm 18 mayis hem burda hem de teldeki uygulamada doğum 22 subat gozukuo ama doktor 22 degil 25 subat gozukuo senin dedi aklim karistibi de belli olmaz ama doguma daha var dedi en son ben kalcam galiba
![]()
gelişimi de iyi aslinda kilosu falan.. zatn gun sayiyoz gittikce uzamasin bi de böylebenimde sat 18 mayıs her yerde 22 şubat 40 hafta doluyor , ama ultrasonda bebeğin gelişimine göre farklı çıkabiliyor ya bazen 25i o olmasın![]()
yoktu kan akımı da normaldi direnç vs de yoktu iki kez ayrıntılı ya da gittim bişey çıkmadı beslenmeme o kadar dikkat ettim yediklerimle kıyaslasam 5 kilo dogurur dum sanırımHerhangi bir sıkıntı olmadı yani sadece minyon bur bebek oldu öyle mi sizin bebeğe güden damarlarda falan sıkıntı yoktu de mi
Cnm normal görünüyor Doğum . Bugün öğlen tekrt gittim ateşle parol verdiler serumla. Kadın Doğumcu alttan baktı kanala girmeye çalışıyor ondan sancın vardır dedi . Bir parmak ucu açıklık varmış. Hazırlıklı ol dedi.. şuan 3. Ye Ateş başladıdogurmadınmı daha normalmı olucak senın sezaryenmı
Kaan asistan atti dikisimi 8 9 dikisim var senin ekiptekiler poliklinikteymis hep farkli kisiler vardi bayandan çok erkek vardi inturn onur bey cok yardmci oldu bende de kaan asistanda cok motive etti..Bende 12 saat çektim canım ama son 5-6 saat sıkıntılı ydı.. Dikişini falan kim attı ben cok memnun kaldım hastaneden yine olsa orda doğum yaparım
Öğrendikten sonra mı gittiniz ayrıntıliya bende tekrar gitsem mi ki ben Ankaradayım siz hangi şehirdesiniz sizinde mi 32. Haftadan sonra açıldı ara bebeğinizi kucağınıza almışsınız ne güzel darısı ben ve benim gibi tüm hamilelerin başına hakkınızı helal edin cok kafam karışıyor o yüzden soruyorum bu kadaryoktu kan akımı da normaldi direnç vs de yoktu iki kez ayrıntılı ya da gittim bişey çıkmadı beslenmeme o kadar dikkat ettim yediklerimle kıyaslasam 5 kilo dogurur dum sanırım
Bende de durum aynıgelişimi de iyi aslinda kilosu falan.. zatn gun sayiyoz gittikce uzamasin bi de böyledoktor belli olmaz ama daha var dedi doğuma.. senin doktor ne diyor. bn de hafif agrilar adet agrisi ve arada bicak saplamasi disinda bi gelisme yok..
Bende de belirti yok gibi gibi sanki hiç dogurmucakmisim gibi geliyor :) cuma randevum gecen hafta sancilari beklicez hersey iyi gorunuyor demisti sadece ..gelişimi de iyi aslinda kilosu falan.. zatn gun sayiyoz gittikce uzamasin bi de böyledoktor belli olmaz ama daha var dedi doğuma.. senin doktor ne diyor. bn de hafif agrilar adet agrisi ve arada bicak saplamasi disinda bi gelisme yok..
Ne zaman gelecek bu minnaklar. Kontrolün ne zaman. Ben yarın godecem bakalim soracam doktoraBende varim![]()
Aynen benimde 18 mayıs. Benim doktor daha hiç bişi demedi. Yarın gidecem kontrole bakalim soracam o zaman.ben 22 ye kalmaz diyordum ama benim kiz tembel çıktı gelmiyobn de varimmm....ya bisi sorucam senin sat ne zaman? bnm 18 mayis hem burda hem de teldeki uygulamada doğum 22 subat gozukuo ama doktor 22 degil 25 subat gozukuo senin dedi aklim karistibi de belli olmaz ama doguma daha var dedi en son ben kalcam galiba
![]()
Bebisle ilgileniyom da arada ver biraz da sen dinlen diyen yok![]()
Bende de belirti yok gibi gibi sanki hiç dogurmucakmisim gibi geliyor :) cuma randevum gecen hafta sancilari beklicez hersey iyi gorunuyor demisti sadece ..
hadi bakalim güzel haberler alirsin insallah beni de haberdar et muayene sonucundan meraklanirim
Ya benim bu kesi olayına çok canım sıkıldı o an doktor karar vermiş ve yapmış doğumdan sonra dikiş sırası diyince anladım kesi yapıldığını umarım kalıcı bir etkisi yoktur bugün. 4. Günüm ve ağrılarım devam ediyor bilmiyorum karsilastirinca kesi mi sezeryan mi karlıSende kaç dikiş var ilk doğum çoğumuz da kesi var sanırım inş geçer baticon fln da mı vermediler sana öksürük berbat valla
Canim sanirim seni okudum 2 cm acilman olmasina ragmen sezeryana girmissin. Benimde 31. Haftamda beri 2cm acilmam var 35 olunca yavastan ayaklan dedi dr 1 ay yattim. Simdi 37 oldum ama bebiste tik yok :) cok asagida hissediyorum serviksim baya kisaldi ama kanala girmemis henuz.Ayy valla anlıyorum seni kuzum . Bende çok yoruluyorum bende sezeryan oldum KV yanımda biliyorsun maglum durumumuzu da valla bende hiç vermemek istiyorum.