2017 Şubat Anneleri

İyi geceler kızlar bende yattım sancı beklıyom ne gelen vr ne giden napcaz böyle salı gun kı kontrolde iki cm acılmam vardı acaba artmış ısır merak ediyorum açılma artsa su gelırdı demi..
6/7 cm açılıp suyu hastane de patlatılanlar da oluyormuş cnm

Kaç günlüksün Can'ım buzluk dolacak kadar masaalah benim anca yetecek kadar geliyor ya hiç fazla sütüm olmadı
10 gun oldu dıgum yapalı bırıncı kuzımdada boyleydı ıkı uc ay boyle gelıor sonra bebek fazla emmeye baslayınca sağmıyordum aynı bu bebegımdede sut geluo sagıyorum yoksa usume tıtreme gelıor .hoşaf ıcın kızlr sut az sa

Bu yüzden kimseyi istemiyorum ya eşimde annesine gel dedi ama bizimki gelmeyecek galiba. Allah sabır versin sana da kuzum

Amin ne güzel olur şaka gibi benim Ağrı'larım da geçti pelvik Ağrı'larım fenaydı... Ağrısız şuan Bebek aşağıya baskılıyım kendini
valla bn bgn yürüyüş yaptim normalde belirli bi süreden sonra bicak saplar gibi olurdu yürürken o bile olmadi sadece yoruldum zatn enerjm düşük cok yoruluyorum bisi yapınca..gun icinde ağrı oluyor zaman zaman karnimda ya da kasiklarimda, settlesmeler kasilmalar.. ama sanci yok henüz, bebis de hareketli maşallah son günlerde yolu aradigini düşünüyorum:KK51:

İyi geceler kızlar bende yattım sancı beklıyom ne gelen vr ne giden napcaz böyle salı gun kı kontrolde iki cm acılmam vardı acaba artmış ısır merak ediyorum açılma artsa su gelırdı demi..
cnm acilmayi sen hissedebilio musun peki? mesela doktor kontrol etmeden once sen anlamis miydin acilman olduğunu?

biz naparsak yapalim onlar istedigi zaman gelicek herhalde.. bgn bi yerde yaziodu kendinizi strese sokmayin hic kimse hayatinin sonuna kadar hamile kalmaz diye:rolleyes:elbet gelecekler..hayırlısiyla insallah..
Ya dimi strese girince iyice kötü oluyor herşey. Doğuranlar da en iyi günleriniz diyo valla :)) ağlayan yok gaz derdi yok

valla bn bgn yürüyüş yaptim normalde belirli bi süreden sonra bicak saplar gibi olurdu yürürken o bile olmadi sadece yoruldum zatn enerjm düşük cok yoruluyorum bisi yapınca..gun icinde ağrı oluyor zaman zaman karnimda ya da kasiklarimda, settlesmeler kasilmalar.. ama sanci yok henüz, bebis de hareketli maşallah son günlerde yolu aradigini düşünüyorum:KK51:
Hadi inş yerleşiyor o Zaman hayırlı Zaman da gelsin ben de plates topunda şimdi az durdum çok rahatsız ediyor yürümeden daha fazla bende sancı yaptı şimdi..

Günaydın kızlar
Bu gecede doğuran Yok :işsiz:
Sabah baş ağrısı ve burun tıkanıklığı ve akıltısı ile uyandım . Burun tıkanıklığına ne yapıyorduk .. dünde bir arkadaş sormuştu ama yanıt gelmemiş sanırım .. :hasta:

cnm acilmayi sen hissedebilio musun peki? mesela doktor kontrol etmeden once sen anlamis miydin acilman olduğunu?
Yok cnm anlamadım ama hareket sıcak duş ilişki bunları yaptım hep o yüzden acılma beklıyıdum sımdı de artmış oldugunu dusunuyorum inanılmaz bı baskı vr ve sancı yapıyo

Yok cnm anlamadım ama hareket sıcak duş ilişki bunları yaptım hep o yüzden acılma beklıyıdum sımdı de artmış oldugunu dusunuyorum inanılmaz bı baskı vr ve sancı yapıyo
anladim cnm bn de yapıyorum soylediklerini ama biraz daha arttırmak gerekio galiba. bi de bnm hic enerjim yok ya:110:sicak dusta daha cok beline mi tutuosun suyu? haftaya kontrolde bnm de acilmam olsa keşke zatn tam 40 doluo o zaman..

Back
X