2017 Şubat Anneleri

Kızlar arkadasım 3900 normal doğum yaptı maşallah diyorum asla kıskanmıyorum dha iyi olsun ve sütü hemn geldi ben diyorum 3 kg bebek sütüm azcık ben neden böle yim diyorum sonrada kendime kızıyorum Rabbim bana saglıklı bebek nasip etti neden böyleyim diye annelik iç güdüsü mü acaba.. Eşim mama alayım diyor onada yok diyorum :KK43:

TospaAnnesi TospaAnnesi doğum korkusu içim yazı yazmıştın galiba inan korkulacak birşey Yok hele bebek çıkış anı cok basit önemli olan sancılar onlar dada canın cok yanıyor ağrıdan korkuyu unutuosn.. Kan aldırmaktan korkardm Allaha şükür normal doğum yaptım ama dikişlerim ağrıyor
Canm vok saol evet dogum korkum vardi. Suan yok artk dogsa diyirm hergun baska bsey oluyo nasil istahsizim bu ara agrilarm cok ;( afedersnz dunden beri usutmus gbi karnmdan sesler geliyo ve bgun ishal olmusum afbuyurun :( yemekde yiyeymyorm halsizlik uykusuzluk degsik oldum :( bu arada beebgnz hayrli olsun saglikla buyutun insallah..
Umarm acilarn bian once gecer tez sagligina kavus :)

Bsry sorablrmym?
Dogum sancilarnz agrilarnz hafif hafif basladgnda bebegnz hareket edyomuydu cok sorular var kafamda :))

yani genelde 2 saatte 3 saatte bir veriyorum ya da bazen daha kısa aralıklarla ne zaman isterse. çok verince de kusabiliyor dedigin gibi o yüzden sürekli verme istersen kuzum. biz bugün 5. gün kontrolüne gittik hafif sarılık var ama kayda değer bişey değil bundan sonra da olmaz dedi o yüzden merak etmiştim sarılık olabilme süresini. kilo kaybı da yüzde 5 ile yüzde 10 arası olabilirmiş şişlik falan inince bebisteki bizim şükür bi kilo kaybimız olmamış doktor teyzemiz tam not verdi:sampiyon:
Canım benim hiç 2-3 saat aralıksız uyuduğu olmuyor ki :işsiz::işsiz:o yüzden de hep emmek istiyo bende o karnındayken hep açtım ondan mı ki :kk77::kk77: nasıl oyalicam vermemek için :KK64: bizim de yarın 5 günlük kontrol umuz inş bizde güzel haberlerle geliriz masAllah barekAllah size inş hep böyle iyi devam edin çocuk Dr u kim baktı size bide ayrı ücret verdinmi dün hem kendine hem bebek için

ayy öyle mi diyorsun. siz kaç günlük oldunuz? 17 günlük oldu. bir uzmanı dinledim geçen gün en geç 18de banyo yapmış olmaları lazım diyordu uykuya hazırlık olurmuş. biz de dün öyle yaptık gece de çok şükür uyudu kolay geçti. ama işte 5te kalktı bir daha da uyumadı. annem de uykusunu almıştır diyor:))) ne bileyim ben. öğrenicez herhalde:)
Bizde 4 günlük olduk teyzesi bugün daha minigiz ondan belki de siz yine bi duzene girmissinizdir bizde duzeliriz heralde ama olsun her şekilde harika bir duygu :)

Hanimlar merhaba :KK66:
Topigi cookk gec bulmusm bn ya :KK43:
Oda konuma yorum yapan

@Kriziantemcicegi arkadas yazms bu topigi bana ama bn gelip.bakana.kadr hemen herkes dogurmus sanrm :kızgın:
neyse bende bnden once dogum yapmanzdan tecrubelerden yararlanmak isterm...
Tabiki kabul ederseniz ?? :))

Hala dogurmayanlar olarak grubumuza 1 kisi daha eklendi :halay:

Canm vok saol evet dogum korkum vardi. Suan yok artk dogsa diyirm hergun baska bsey oluyo nasil istahsizim bu ara agrilarm cok ;( afedersnz dunden beri usutmus gbi karnmdan sesler geliyo ve bgun ishal olmusum afbuyurun :KK43: yemekde yiyeymyorm halsizlik uykusuzluk degsik oldum :KK43: bu arada beebgnz hayrli olsun saglikla buyutun insallah..
Umarm acilarn bian once gecer tez sagligina kavus :)
Canım hoşgeldin öncelikle aramıza, telaslandirmsk istemem ama is halde bir dogum belirtisi bağırsaklar yumuşuyor hazırlık için

kızlar geceleriniz gündüzleriniz nasıl geçiyor? bebişler kaç saat uyanık kalıyor? zorlananlar var mı:KK43:
Ben gunduz zorlaniyorum desem :işsiz: gecemiz daha duzenli geciyor bir bucuk iki saatte bir oluyir ve tekrar uykuya dalmasi daha hizli oluyir sabah o dan oglen 2 ye kadar uyutamadim ben 11 gunluk cocugu resmen kucagimda uyuyor yerine yatiriyorum bas bas ağlıyor â:bicak:

Bugün dr a gittik Bebek kanala dayanmıştı çıkmış yine sol kasığa kafayı yaslamış. Bir de bakışını yakaladı dr daha benimçok beklersiniz der gibiydi minnak neyse hiç gaza gelmiycem anladım ki her hamilelik başka tecrübe oğlan erken geldi diye erkenden hazırlandık bu son ana kadar bekleyecek. Kafası küçük sıkıntı olmaz isterse kanala girer dedibakalım sadece yanaklara kilo almış... Mart a kalırsam da şutlamayın beni Şubat anneleri:):):):)

kızlar dikişleriniz ne alemde? ben çok şükür 3. gün toparladım. korse de kullanıyorum hem de alttan giymeli napıyım bulamadım başka:işsiz: kontrollere vs hep eşimle götürdük kötü olur muyum diye korkmadım yürüdükçe açıldım zaten. herhalde benim doktorun eli çok hafifti. bugün ilk kez çıktım markete arabayla turladım. o kadar iyi geldi ki
Benim 6. Gün oldu ve halen ağrıyor aslında dikişlerden ziyade makatla dikişler arasındaki kısımda bir şişlik var ve o şişlik çok ağrıyor o tam olarak ne anlamadım bu akşam doktoruma soracağım makatta çatlak vardı bende acaba o çatlak hemoroide mi dönüştü off off:KK43:

Merhaba güzel anneler. Bebegimin gelisimi durdugu icin yarin sabah sezeryana giriyorum. Minigim cok kucuk 2200 şuan. Dualarinizi bekliyoruz.:KK200:
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini kucağına. moralini bozma hiç küçük diye. Bi şekilde buyuyorlar. sadece sabırlı olmak lazım.

12 gün oldu ama sütüm hala az.
Mamada 2. Kutuyu aldık.
Sütün artması için iyi beslenmek dinlenmek ve mutlu olmak gerekiyormuş.
Beslenmem için bebeğimin mememi bırakıp yemek yememe izin vermesi gerekiyo.
Ama süt az olduğu için yavrum doymuyo ve bi türlü beni bırakmıyo.
Doğal olarak çoğu zaman aç kalıyorum.
Aynı nedenden dolayı uyku da günlük 3 saati geçmedi henüz.
Genelde gece 12-3 arası uyyorum onun dışında hep meme verdiğim için uyyamıyorum.
Hala çişe zor gidiyorum :)
Kızım resmen organım haline geldi, yapışık geziyoz :)
Şikayet olmasın ama böyle giderse sütüm zor artar gibi.
İnsallah bool bol gelir bi an önce, bebeğim ve benim düzenim ancak öyle oturacak çünkü.
Uykusuz ve aç günler geride kalsın, hayatım normale dönsün Allahımmm...amin...

Kizlar bu kusma fazla emdiği zaman mi oluyor. bizde çok nadir oluyor kusma. Az emdiği için midir?

Bu arada bi kaç sorum olcak:
》sütle birlikte mama verenler ne sıklıkla ve bi seferde kaç ml veriyosunuz?
》pişik için krem kullanıyorum ama annem bi de pudra sürelim dedi. Kullanan var mı aranızda?
》Sütü birden artanlar belli bi yönteminiz var mıydı? Tavsiyesi olan?

12 gün oldu ama sütüm hala az.
Mamada 2. Kutuyu aldık.
Sütün artması için iyi beslenmek dinlenmek ve mutlu olmak gerekiyormuş.
Beslenmem için bebeğimin mememi bırakıp yemek yememe izin vermesi gerekiyo.
Ama süt az olduğu için yavrum doymuyo ve bi türlü beni bırakmıyo.
Doğal olarak çoğu zaman aç kalıyorum.
Aynı nedenden dolayı uyku da günlük 3 saati geçmedi henüz.
Genelde gece 12-3 arası uyyorum onun dışında hep meme verdiğim için uyyamıyorum.
Hala çişe zor gidiyorum :)
Kızım resmen organım haline geldi, yapışık geziyoz :)
Şikayet olmasın ama böyle giderse sütüm zor artar gibi.
İnsallah bool bol gelir bi an önce, bebeğim ve benim düzenim ancak öyle oturacak çünkü.
Uykusuz ve aç günler geride kalsın, hayatım normale dönsün Allahımmm...amin...
Canım yanında sana destek olsn birileri yok mu? En azından sen emzirirken sana bişeyler hazırlayıp yanına getiren. Bol bol su içme lazım beslenmenin yanında. bi de göğüs pompasini denedin mi? Bi süre sagdiginla bebek idare eder sen de yemek yersin. İnşallah en kisa zamanda yoluna girer hayatınız.

Back
X