2017 Şubat Anneleri

Kizlar reflu yastigi kullanan var mi?bebegim cok kusuyor ve ben bogulacak diye cok korkuyorum. Hangi marka almaliyim kullanan varsa tavsiyesi olan

Aramızda 6 gün var siz kalmazsınız ya mart ayına :KK66: hayırlısı azaldık iyice doğuramayanlar klübü olarak...

@calikusu3482 sağlıcakla al yavrunu kucağına inş kolay bir doğum olur cnm

Eskiden buralar hep bag bahceydi olayina dondu :halay: doktor 18 19 subat demisti dogum icin. Yarin tekrar gidecegim bakalim cati muayenesi olacagim

Bu arada kimlerdi bilmiyorum galiba E eminim ve @Kriziantemcicegi sizlerdiniz galiba bebislerinizle ilgili endişe eden üzülen fln aynı şeyi iki gün önce bende yaşadım 3-4 saat ağladım iki gün süt gelmediği için mama verdim göğsüme aldıkça süt gelmediği için çok uzuluyodum ve boş emiyor diye niye böyle diye kendimi sucladim tam mama yapicam sırada annem mama mı yapıyorsun dedi bende onu yine mama mı vereceksin der gibi anladım vermiyom mama da deyip ağlayarak odama geçtim annem buna alınmış o orda ağlamış ben odam da bide dinlenememistim eşim sağolsun geldi moral oldu destek oldu yetemiyorum bebeğime bi emziremiyorum bile diye kendimi sucladim eşim saçmalama daha ikinci günün dedi ve yatiyosun şimdi ben bakicam dedi 2-3 saat uyumuşum o arada eşim bakmış kalktım bebeğimin yüzüne bakınca yine ağlamaya başladım yavrum kaç saattir naptın sen diye ama çok şükür ertesi gün süt geldi dikisler biraz daha az acimaya başladı derken bugün biraz daha iyiyim dicem o ki bence biz yetiyoruz elimizden geleni yapıyoruz şuan hassasiz haliyle masum bakıma ihtiyacı olan bi melek var ama ne kadar iyi olursak o kadar bebeğimizi de mutlu ederiz sanırım sizlerden öyle düşünmeyin
Biliyorum Can'ım bunlarınkiyle aynısını hatta daha kötüsünü oğlum da yaşadım halbu ki bu sefer tecrübeli bir anneydim ama annelik çok farklı bir duygu hep eksik hissediyor insan kendini sütüm yetiyor diye eşim askında bana morel veriyor sen emzir haftaya doktora gideceğiz kilo da artma olmazsa başlarız diyor ams onun için en iyisi senin sütün diyor bunu normal bir zaman da dese çok normal ama işte hassas bir dönem deyim

Bende her gun iki bardak rezene , bi bardak kimyon cayi , bi bardak komposto ( incir kayisi üzüm havuç tarcin koydum) iciyorum. Salata yiyorum marul maydanoz dereotu havuc ile yapıp. Boza almislar sut yapar diye ondan yiyorum arada yine tarçın ile. Gece uyandigimda cok acıkıyorum o zaman da yine hurma kuru incir kayisi filan yemeye çalışıyorum birer ikiser. Bol su tabii kiml. Yemek de oglene yakin kahvalti aksam yemegi ekmeksiz ne varsa birer tabak yiyorum. Sütüm iyi geliyor şimdilik inşaallah böyle devam eder :dua::nazar:

Bu arada kimlerdi bilmiyorum galiba E eminim ve @Kriziantemcicegi sizlerdiniz galiba bebislerinizle ilgili endişe eden üzülen fln aynı şeyi iki gün önce bende yaşadım 3-4 saat ağladım iki gün süt gelmediği için mama verdim göğsüme aldıkça süt gelmediği için çok uzuluyodum ve boş emiyor diye niye böyle diye kendimi sucladim tam mama yapicam sırada annem mama mı yapıyorsun dedi bende onu yine mama mı vereceksin der gibi anladım vermiyom mama da deyip ağlayarak odama geçtim annem buna alınmış o orda ağlamış ben odam da bide dinlenememistim eşim sağolsun geldi moral oldu destek oldu yetemiyorum bebeğime bi emziremiyorum bile diye kendimi sucladim eşim saçmalama daha ikinci günün dedi ve yatiyosun şimdi ben bakicam dedi 2-3 saat uyumuşum o arada eşim bakmış kalktım bebeğimin yüzüne bakınca yine ağlamaya başladım yavrum kaç saattir naptın sen diye ama çok şükür ertesi gün süt geldi dikisler biraz daha az acimaya başladı derken bugün biraz daha iyiyim dicem o ki bence biz yetiyoruz elimizden geleni yapıyoruz şuan hassasiz haliyle masum bakıma ihtiyacı olan bi melek var ama ne kadar iyi olursak o kadar bebeğimizi de mutlu ederiz sanırım sizlerden öyle düşünmeyin

Merhaba canım suan gözlerim doldu bende anneme cok kızıyorum sonra pişman oluyorum canım annem benim..

Bugün 40+6 oldum yani 41 haftalık olduk nstde sancı yok kalp atışları normal ultrasonda suyum normal salı günü yani 41+3 te normal Doğum başlatılacak rahim içine ilaç verilecek kasılmalar başlatılacak sonra damardan ilaç verilecek eğer her şey yolunda giderse normal Doğum olacak bir sorun çıkarsa sezeryana alınacağım İnşallah salı gününe kadar müdahale olmadan kızım kendi isteğiyle gelir
Bende bugün doktora gittim bana da aynısını dedi 41+3 e kadar bekleyecem dedi bakalim hayırlısı

R renklerguzeldir bugün gittim canım dra nst, suyu herşey normal açıklıkta yok .. çarşamba çağırdı tekrar bakalım beklemedeyiz hala gelmeye hiç niyeti yok bizimkinin o_O
bnmki de öyle az da vakitleri kaldi aslında stres yapmiyim diyorum ama bi komplikasyon gelisirse diye korkuyorum yoksa durmak istiosa dursun bekleriz napalim :) calismalari daha da mi arttirmak gerek acaba.. su haftasonunu da atlatayim diorum gezip tozucam biraz kafam dağilsin havalar da güzel bu ara... cok sıkıldım çünkü evde oturup acaba bgn dogar mi diye bekleyip kendimi doguma odaklamaktan. allahtan 37+0 da ayrıldım bi de işten. pazartesinden itibaren cilgin yürüyüşler yapmayi planlıyorum :cool:
bn de carsamba gidicem bakalim yine haberleselim:KK54:

Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm

b
Can'ım içine girmemişti dayamıştı kafasını girince çıkamaz belki bana yürü dedi artık aklıma ne geliyorsa yapıcam :):)
bn 45 dkka yuruom ama cok etki etmio zannimca bu hafta 2 saat hedefim enerjim oldukca yurucem dinlene dinlene mecburen ne gerekiosa yapicam bn de. bi de bnm doktor her gün olmadi gun asiri iliski demisti. netten okudum da korunmasiz iliski olmasi gerekiyormuş..

Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
Rabbim sabir ver ne denir bilemedim.:KK42: cennette kavustursun meleğinle seni..

kuzum ya ne denir ki cok üzüldüm gercekten. melek olup uçtu yavrun..peki en son ne zaman hissetmistin hareketlerini. neden olmuş belirli bir sebebi var mi?

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin ne desek şuan boş cnm cennet kuşun inş anne babasını bekleyecek cennette.

Canim inan ne diyecegimi bilemedim okuyunca. Basin sagolsun. Nasil anladin da doktora gittin ki

Back
X