2017 Şubat Anneleri

Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
Başımız sagolsun.:cry:rabbim sabır versin size .soylenecek söz yok ne söylesek bu acı dinmez cennette senin ve eşinin günahlarını affettirecek bir melek var artık böyle teselli ver kendine canim

M
Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
Canım çok çok üzüldüm. Daha günün var aslında Allah yardımcın olsun kendi başıma gelmiş kadar üzgünüm su an.

Rabbim sizi cennetinde buluştursun inşaallah.. İmtihanın agır fakat bunu veren Rabbim bir daha verir inşaallah

Çok çok üzüldüm ya:( içimden birşey koptu sanki başın sağolsun Allah sabır versin

Aynı şikayetler bende De var makat ve dikiş ağrısı agriyo bide iki gun depend kullandığım için pişik oldu hepten sünnet çocuğu gibi geziyodum pişik kremi ve normal ped biraz geçirdi ama makat dikis arası ağrı bende de oluyo yarın kontrol var bakalım ne alemde dikisler tamamen kicimin üstüne oturmayı özledim :KK43:
:KK70::KK70::KK70:Ay öldüm gülmekten... Bende yan yan oturmaktan helak oldum ...Doktora gittim o şiş kısım hemoroid ile ilgili dedi bizim alanımız değil genel cerrah a göster dedi dikişlerde iyi görünüyor dedi haftaya daha iyi olur umarım yeter

Ay ozaman benim sütüm yok gibi bişey. Kasıpta bebeği aç bırakmanında anlamı yok. Ben mememi tutturamayıp 4-5 saat emziremezsem ancak 60 ml çıkıyor. Oda memişleri sıka sıka zor şer makineyle boşaltıyorum. Emzirip iki saat sonra tekrar emziremezsem sağdığımda 25 ml ancak çıkıyor. Suda içiyorum. Kompostoda içiyorum. Humana çayda içiyorum. Yok yok yok. Olmayınca olmuyor demekki. Mama takviyesi bizde şart. İlk oğlumda da öyle oldu. Kaderiöiz bu demekki:KK42:

Benimde aynen öyle çıkmıyor :( ama kakası falan normal onun içim şimdilik mama vermiyorum belki de az olanla doyuyor dur

Kübracım çok ama çok üzüldüm, ne desek sana merhem olmaz. Rabbim sabırlar versin, yardım etsin.

Ay inanamıyırym Can'ım Allah yardımcın olsun Allah sabır versin Can'ım kaç aylıktı

basın sağolsun canım rabbim sabrını versin tesellisi olmuyor

Canım de diyeceğimi bilmiyorum..göz yaşlarım boğazıma düğümlendi..Allah sabır versin

Bu arada bi kaç sorum olcak:
》sütle birlikte mama verenler ne sıklıkla ve bi seferde kaç ml veriyosunuz?
》pişik için krem kullanıyorum ama annem bi de pudra sürelim dedi. Kullanan var mı aranızda?
》Sütü birden artanlar belli bi yönteminiz var mıydı? Tavsiyesi olan?
Canım bana doktor kesinlikle anne sütüyle mamayi aynı öğünde verme midede birlesmesinler dedi.anne sütünün değerini azaltiyomus.emdikten 2 saat sonra falan ver dedi.pisik için kesinlikle kantaron yağıni kullan derim.en ufak kızarıklığı bile anında geciriyo.bir de sütünün artması için bol bol kuru incir ye ve göğsünü sag

Allahım sabır versin. Diyecek söz yok. Çok ama çok üzüldüm.

Yaa ne denir bu acıya Rabbim sabır versin melek şimdi o,size sefaatci diğer dünyada Allah sabır versin sana melek annesi.

Benimde aynen öyle çıkmıyor :KK43: ama kakası falan normal onun içim şimdilik mama vermiyorum belki de az olanla doyuyor dur
Ben dün öyle yaptım. Sürekli emzirmeye çalıştım. Tutmadıgındada sağdım verdim. Dün ve bugün hiç kaka yapmadı. Bugünde çok ağladı kuzum. Verdim mama. Akşam kakasını yaptı.

Back
X