- 26 Haziran 2016
- 1.432
- 847
- 73
- 32
Allahım sabır versin. Diyecek söz yok. Çok ama çok üzüldüm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım sabır versin. Diyecek söz yok. Çok ama çok üzüldüm.
Valla çok üzüldüm canım. Allah sabır versin ne desek boş. İnşallah tez zamanda yarani hafifletecek bir mucizen daha olur.Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
canim benim oyle xok uzuldum ki acini taa icimde hissettim arkadasim.rabbim sana peygamber sabri versin insallah cennette sefahtcin minik melegin...diyecek hic bir soz yok ne desek bos tek temennim tez zamnda tekrar gebe kalip saglucakla anne olman insallahKızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
sutun gelır zamanla her ınsan aynı degıl canım bol sıvı tuket ayrıca gecen saglık ocagında duvarda bebek mıgde hacmı resımlerı vardı bır haftalık bebek kayısı buyuklugunde bır aylık bebek yumurta buyuklugnde mıgde hacmı yanı emdıkten sonra aranmıosa azda olsa uykuya dalıosa bes kere çişli bez alıorsanız ıkı kere veya bır kere kaka alıorsanız yeterlı canınızı sıkmayın sut gelır eger hıc gelmıorssa olmuyor sut ozaman mama verın aç kalmasın kıyamamAy ozaman benim sütüm yok gibi bişey. Kasıpta bebeği aç bırakmanında anlamı yok. Ben mememi tutturamayıp 4-5 saat emziremezsem ancak 60 ml çıkıyor. Oda memişleri sıka sıka zor şer makineyle boşaltıyorum. Emzirip iki saat sonra tekrar emziremezsem sağdığımda 25 ml ancak çıkıyor. Suda içiyorum. Kompostoda içiyorum. Humana çayda içiyorum. Yok yok yok. Olmayınca olmuyor demekki. Mama takviyesi bizde şart. İlk oğlumda da öyle oldu. Kaderiöiz bu demekki![]()
Benimde öyle oluyor canım,ağrıyla yapıyorum hatta,dediğin gibi bebek kafasıyla baskı yaptığı içindirCnaım birde idrara zor çıkıyorum yani afadersin sıkışık oluyo acaba bebek aşağıya indiği içinmi geçen hafta kanala girdi demişti doktor
Rabbim sanada sabır versin ve Allah rahmet eylesin Cnm. Diyecek söz bulamıyorum gerçekten .. dualarımız sen ve meleğinle olsun inşallahKızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
Hemen gelmez galiba cnm ama bulunsun dersen bulunsun
canım geçmiş olsun bende de aynı sorun var bir de benim reflüm vardı üstüne hamilelik süper oldu yaniKizlar gunaydin. Benim gecem cok kotuydu. Sanki ki midemde aci bir du var ve o su surekli agzimda. Yemek borumu yakiyor su an bile. Hic birsey fayda etmiyor ya![]()
Canım ne kadar üzüldüm anlatamam, Allah sabır versin çok zor bir durum şu raddeye gelip kaybetmek. Rabbim bu kötü günleri tez zamanda unuttursun sana inşallah.Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
Allah yardımcın olsun canım.bol sabır versin.Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
Kızlar vakit bulup giremiyrm kızım huysuz emzir altını al yatır yemek ye hiç boş zamnm olmuyo sayfalardan geçerken @Loveali @yummyysweetstereyagli ekmek doğum yapmış tebrik ederim kızlar allah analı babalı büyütsün göremediğim ve dığum yapan arkadaşlar varsa onlarıda tebtik ediyrm
tereyagli ekmek sen normal doğum mu yaptın cnm
Bu arada burun tıkanıklığı için bir öneriniz var mı diye sormuştum. Gaz da 15 20 gün sonra mı başlıyor yoksa başta nasılsa devam mı ediyor.
Kızlar vakit bulup giremiyrm kızım huysuz emzir altını al yatır yemek ye hiç boş zamnm olmuyo sayfalardan geçerken @Loveali @yummyysweetstereyagli ekmek doğum yapmış tebrik ederim kızlar allah analı babalı büyütsün göremediğim ve dığum yapan arkadaşlar varsa onlarıda tebtik ediyrm
tereyagli ekmek sen normal doğum mu yaptın cnm
Bu arada burun tıkanıklığı için bir öneriniz var mı diye sormuştum. Gaz da 15 20 gün sonra mı başlıyor yoksa başta nasılsa devam mı ediyor.
canım geçmiş olsun bende de aynı sorun var bir de benim reflüm vardı üstüne hamilelik süper oldu yaniOturur vaziyette yat ben öyle yapıyorum yatakta yastıktan geçilmiyor zaten
Birde benim Dr daha ilk haftalarda bana gaviscon şurup verdi şimdi başedemezsem arada bir kaşık içiyorum iyi geliyor.
12 gün oldu ama sütüm hala az.
Mamada 2. Kutuyu aldık.
Sütün artması için iyi beslenmek dinlenmek ve mutlu olmak gerekiyormuş.
Beslenmem için bebeğimin mememi bırakıp yemek yememe izin vermesi gerekiyo.
Ama süt az olduğu için yavrum doymuyo ve bi türlü beni bırakmıyo.
Doğal olarak çoğu zaman aç kalıyorum.
Aynı nedenden dolayı uyku da günlük 3 saati geçmedi henüz.
Genelde gece 12-3 arası uyyorum onun dışında hep meme verdiğim için uyyamıyorum.
Hala çişe zor gidiyorum :)
Kızım resmen organım haline geldi, yapışık geziyoz :)
Şikayet olmasın ama böyle giderse sütüm zor artar gibi.
İnsallah bool bol gelir bi an önce, bebeğim ve benim düzenim ancak öyle oturacak çünkü.
Uykusuz ve aç günler geride kalsın, hayatım normale dönsün Allahımmm...amin...
Bu arada bi kaç sorum olcak:
》sütle birlikte mama verenler ne sıklıkla ve bi seferde kaç ml veriyosunuz?
》pişik için krem kullanıyorum ama annem bi de pudra sürelim dedi. Kullanan var mı aranızda?
》Sütü birden artanlar belli bi yönteminiz var mıydı? Tavsiyesi olan?
pomba bır cay bardagı sagıyor.ben 1 su bardagı sağınca rahatlıyorum
ben beenn. ara ara soruyorum mama konusunu ama hep kayniyor arada.. tesekkur ederim cvp için![]()
Ben de tam bunu soracaktım :)
Mama kullanmayan arkadaşlar çok acil cevap lütfen.
Bebeğiniz kaç günlük ve sütünüz bi sağışta kaç ml çıkıyo.
Ona göre mama miktarımı ayarlıcam, ya da bırakcam tamamen
Ay ozaman benim sütüm yok gibi bişey. Kasıpta bebeği aç bırakmanında anlamı yok. Ben mememi tutturamayıp 4-5 saat emziremezsem ancak 60 ml çıkıyor. Oda memişleri sıka sıka zor şer makineyle boşaltıyorum. Emzirip iki saat sonra tekrar emziremezsem sağdığımda 25 ml ancak çıkıyor. Suda içiyorum. Kompostoda içiyorum. Humana çayda içiyorum. Yok yok yok. Olmayınca olmuyor demekki. Mama takviyesi bizde şart. İlk oğlumda da öyle oldu. Kaderiöiz bu demekki![]()
Kızlar çok kötü çok sabah hastaneye gittim bebegımın kalp atışları durmuş bulamadılar bı türlü bebeğimi kaybettm ölü doğum yaptırdılar allahım size yardım etsin yavrularnzdn ayırmayın çok zor çok kötüyüm
duanin vebinanmanin gücü herkes çok dua etti nasıl mutlu oldum anlatamam çoook şükür daha iyi olacak merak eğme tatlım Rabbime şükürler olsun gözümüz aydinKızlar dün çok güzel bir haber aldık..
Oğlum için ankaradan haber geldi ve orda da mecburi acil ameliyat dediler. Biz de dün eşimle burdaki doktora gittik ameliyat tarihi almak için.
Ameliyat öncesi son defa ultrasona girelim dedik veee 26 mm olan genişlememiz 1 hafta içinde 21e düşmüşşş.
Ultrasonumuzu yapan hoca çok şaşırdı.
Gerilemesi bizim için şok oldu tabi.
Hemen doktora çıktık ve o da şaşırdığını ve şimdilik ameliyata gerek olmadığını söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım.
Umarım gerileme bu şekilde devam eder :)