2017 Şubat Anneleri

Canım çok bilgili değilim .
Sadece ilk bebeğimde çok araştırmıştım.
Tek başına uzun uyku ile doyması değerlendirilemiyor. Uyku ,çiş ve kakası ,genel olarak huzuru... Hepside bi sinyal veriyor aslında..
Bizim doktor mideye gireni bilmiyorsan çıkana bak demişti. Yani çiş ve kakaya...
3-4 defa da aynı göğüsü verme bence. İki göğüste sık sık emzirilsin ki süt üretimi artsın.
Belki küçük olduğundan az ve sık emmek istiyordur. Biraz büyüyüp daha güçlü emince tam doyar ve uyku saati de uzayabilir bence..
Biz 24 günlüğüz ama hala memede tam doymadan uyuyor. Büyüdükçe düzene girerler herhalde

Saol canım teşekkür ederim. Ama ikinci memeye geçince sanki birinci de son süt kalıyor öyle hissediyorum. Bu arada oğluşun nasıl oldu tam takip edemiyorum dha 8 günlüğüz

sut bıtmez canım damardan gelır bırıken sut başta sızıyla sancıyla geluor tanzıklı sonra normale donuyor.

Bu sızı olayını anlamıyorm annemde diyor sızlıyor mu diyo:) bnde süt bitmiyor geliyor son süt bitmek üzere olan süt diye düşündüm hep öyle degilmi???

hadi gözün aydın canım Rabbim evladını analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah. ben de spinal oldum benim için de müthiş bir tecrubeydi çok şükür. İlk gün benim de sütüm hiç olmadı ama ben hep sagdim kanallar açılsın diye.ikinci gün gelir gelmez duş aldım ve sütüm hemen indi şükürler olsun.tahminimce senin de gelmiştir bugün. sayfamızdaki anneler birer birer kuzulqrina kavuşuyor çok şükür darısı sırada bekleyenlere sağlıcakla insallah

Sağolasın canım hepimizinkini inşallah ;) ilk gün akşama doğru sarı bir süt geldi çok şükür canım artık mama vermeden kızımı doyurabiliyorum şimdi baya iyiyiz ;) elma suyu içiyorum bol bol o iyi gelirmiş. Bütün bekleyen anneler kavuşurlar inşallah

tereyagli ekmek tereyagli ekmek cnm doğum hikayemiz aynı bnm gibi olmuşssun sende bnmde evde suyum yeşil gelmişdi anlamışdım bende sezeryandan korkuyodum ama daha rahat geçdi ama hastanedeki haline aldanıp iş güç yapuyum deme dinlen eve geçince ağrın oluyor ister istemez

Evet canım aynı olduk. Normal Doğum yapsam belki bir saate doğacaktı ama çok korktum kuvözde kalmasından ben çekerim acıları kızım hemen doğsun da dedim ne yapalım kısmet :)

Evet ağrılarım oluyor ve en çok zorlayanı da öksürük :( Doğumdan önce öksürüğe yakalanmıştım sanki dikişler açılacak sanıyorum öksürmesem de daha kötüyüm....

Sandığımdan daha çabuk iyileştim kendimi yormamalıyım ama içim gidiyor kızımla ilgilenmek ve kendi kendime yetebilmek için

Kizlar doktordan geldim. Nst de sanci cikmadi. Dopplerde de hersey normalmis. Cati muayenesinde canim yandi bayagi kasmadigim halde. 3.5 cm acilmam varmis. Normal dogum icin uygun dedi. Haftaya cumaya kadar dogurmazsam:halay: cuma gunu suni sanci ile baslatacagiz dogumu dedi.
ay acilman cok güzel masallah canim. bnm acilmam var mi acaba carsamba günü randevum var insallah açılmıştır.. Özel bisi yapio musun açılma için?

Sağolasın canım hepimizinkini inşallah :KK66: ilk gün akşama doğru sarı bir süt geldi çok şükür canım artık mama vermeden kızımı doyurabiliyorum şimdi baya iyiyiz :KK66: elma suyu içiyorum bol bol o iyi gelirmiş. Bütün bekleyen anneler kavuşurlar inşallah

Evet canım aynı olduk. Normal Doğum yapsam belki bir saate doğacaktı ama çok korktum kuvözde kalmasından ben çekerim acıları kızım hemen doğsun da dedim ne yapalım kısmet :)

Evet ağrılarım oluyor ve en çok zorlayanı da öksürük :KK43: Doğumdan önce öksürüğe yakalanmıştım sanki dikişler açılacak sanıyorum öksürmesem de daha kötüyüm....

Sandığımdan daha çabuk iyileştim kendimi yormamalıyım ama içim gidiyor kızımla ilgilenmek ve kendi kendime yetebilmek için
hayırlı olsun canım giremedim sezeryan mi olsun benim kızım da mekonyum vardı ama doğum sırasında anlaşıldı ve su orda patlatıldı normal doğurdum şükür sorunum yok ama doğumda öğrenince ağlayarak yaptım ya yuttuysa ya birşey olursa diyesdiye simdi de kusması var kızımın bi kez sesi kisildi gaz sorunumuz var ve yetmiyorum diye defalarca ağladım

ay acilman cok güzel masallah canim. bnm acilmam var mi acaba carsamba günü randevum var insallah açılmıştır.. Özel bisi yapio musun açılma için?

Inan hic birsey yapmadim canim. Aksam dusumu bile ilik suyla almistim. Doktorda acilma icin bsy yapilnaz zaten dedi bana. Iliskiye yuruyuse falan gerek yok normal hayatina devam dedi

Kizlar bu arada sizlerden duydugum kadariyla acilmayi arttirmak icin socak dus, iliski falan konusu vardi ya onu doktoruma sordum. Oyle seylere gerek yok sen gunluk hayatina devam et dedi. Yuruyus bile soylemedi
oh ne rahat doktor kafasi:halay:bnmki iliski yürüyüş comelip kalkma adacayi ve hurma diyor. bi adacayini içmedm guvenemedim. digerlerini deniyorum ama düşününce biz ne kadar ugrassak da her şey olacagina variyor...yine de en azindan bana spor olur diyip yapiyorum tabi..dun bi kac kasilma oldu degisik karnimin ustunden baslayip asagi doğru ittirdi resmen ama iki kere falan oldu bosuna heyecanlandim:KK12: sanki hiç gelmeyecekmis gibi hissedip endiseleniyor insan ama simdi loveali de demis hic bi belirtim yoktu birden geldi nişan su diye.. hayirlisi olsun insallah hakkimizda​

Saol canım teşekkür ederim. Ama ikinci memeye geçince sanki birinci de son süt kalıyor öyle hissediyorum. Bu arada oğluşun nasıl oldu tam takip edemiyorum dha 8 günlüğüz

Canım oğlumun ultrasonu dün iyi çıktığı için ameliyat ertelendi. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz...

Kızlar kaka miktarı sık ama az sizce bu doymadığı anlamınamı gelir

Bir yerde kaka miktarının bozuk para büyüklüğünde olması bile yeterli olduğunu okumuştum...
Sütünün yettiğini düşünüyorum canım,sen emzirmeye devam et ;)

Açık renk kırmızı akıntıyla geldi tuvalette sonra tuvaletten çıkınca biraz daha geldi seninki de olabilir belki ama çatı muayenesi de olmuşsun bilemedim :işsiz::KK64:

Ondan emin olamiyirum canim. Cati muayenesinden sinrada geliyirmus ya. Cunku peceteye falan gelmedi sonrasinda

oh ne rahat doktor kafasi:halay:bnmki iliski yürüyüş comelip kalkma adacayi ve hurma diyor. bi adacayini içmedm guvenemedim. digerlerini deniyorum ama düşününce biz ne kadar ugrassak da her şey olacagina variyor...yine de en azindan bana spor olur diyip yapiyorum tabi..dun bi kac kasilma oldu degisik karnimin ustunden baslayip asagi doğru ittirdi resmen ama iki kere falan oldu bosuna heyecanlandim:KK12: sanki hiç gelmeyecekmis gibi hissedip endiseleniyor insan ama simdi loveali de demis hic bi belirtim yoktu birden geldi nişan su diye.. hayirlisi olsun insallah hakkimizda​

Benim doktor pek rahat canim :) gelecegi varsa zaten geluyor canim dedigin gibi. Hepmizin hakkinda hayirlisi olur insallah canim

Benim Dr da çok rahat bir Dr :) hiç stres yasattirmadi bana hamilelik boyunca :) evet canım belirti beklemeyin kiiii bende belki biliyosun 39+5 te doğum yaptım ve hiç belirtim yoktu akşam normal yattım midem yanarak yine bi offff yaaaaa diyerek kalktim :) şurup içtim tuvalette nişan geldi hatta eşim bile o kadar alışmış ki heralde daha gelmeyeceğine sakince uyandırdım nisan im geldi galiba diye o heee tamam tamam olacak bunlar deyip yarı uykulu devam etti :D ben ara Dr u arıyorum fln o hala yatiyodu :KK48::KK48: sonra ardından su gelince ve Dr gelin doğuma girceksin deyince kalktı beyimiz :KK3::KK3: sonra da bana diyo ki doğum sonrası bi doğum heyecanı yasatmadin diyo :confused::confused:

Benimde agri esigim cok dusuk canim ya :KK43: bugun o catal masada tututacak yer aradim ya yulari dogru kaydim canim cok candi
ya o doktorun eliyle mi yoksa bizim hassasiyetimizle mi ilgili anlamadim. bazi arkadaslar hic fark etmedim bile demis mesela ama bnm de çok açmıştı hatta aksama kadar adet agrisi gibi agrim oldu

Ondan emin olamiyirum canim. Cati muayenesinden sinrada geliyirmus ya. Cunku peceteye falan gelmedi sonrasinda
İşte o kafa karıştırıcı oldu ama benim yine bi peçete dolusu şeklinde gelmişti tuvalete oturunca biraz geldi sonra çıktım peceteye devam etti ardından hemen su geldi

Benim Dr da çok rahat bir Dr :) hiç stres yasattirmadi bana hamilelik boyunca :) evet canım belirti beklemeyin kiiii bende belki biliyosun 39+5 te doğum yaptım ve hiç belirtim yoktu akşam normal yattım midem yanarak yine bi offff yaaaaa diyerek kalktim :) şurup içtim tuvalette nişan geldi hatta eşim bile o kadar alışmış ki heralde daha gelmeyeceğine sakince uyandırdım nisan im geldi galiba diye o heee tamam tamam olacak bunlar deyip yarı uykulu devam etti :KK70: ben ara Dr u arıyorum fln o hala yatiyodu :KK48::KK48: sonra ardından su gelince ve Dr gelin doğuma girceksin deyince kalktı beyimiz :KK3::KK3: sonra da bana diyo ki doğum sonrası bi doğum heyecanı yasatmadin diyo :confused::confused:

Ama ben bilemedim ki simdio_O nisan mi bu:KK42:

ya o doktorun eliyle mi yoksa bizim hassasiyetimizle mi ilgili anlamadim. bazi arkadaslar hic fark etmedim bile demis mesela ama bnm de çok açmıştı hatta aksama kadar adet agrisi gibi agrim oldu

Bzim agri esigimiz dusuk galiba canim.. Cunku bemimde ilk 2 3 saat afedersin ilk defa iliskiye girmis gbi agridi

Back
X