2017 Şubat Anneleri

Allah razi olsun canim. Bende acaba su gelince beklesem mi diyirum ama hastane evime 1 saat uzaklikta o yuzden tereddut ediyorum. Cumaya kadar dogurmazsam her halukarda suni sanci ile baslatacaklar ama :KK43:
su gelince bekleme cnm doktor en az bi cay bardagi kadar suyun gelirse gel dedi. ama sanci olursa duzenine suresine bakicaz nisan olunca da bekleyebiliriz

Allah razi olsun canim. Bende acaba su gelince beklesem mi diyirum ama hastane evime 1 saat uzaklikta o yuzden tereddut ediyorum. Cumaya kadar dogurmazsam her halukarda suni sanci ile baslatacaklar ama :KK43:
Canım dedim ya ben nisan gelince Dr bekle dedi sancıni evde takip et dedi su geldi diye arayınca gel doğuma girceksin hazırlıklı gel çok telaş yapma dedi ama su gelmesi tehlikeli olabiliyor o yüzden bekleme öyle bişey olursa benim hastane 5-10 dydi Rabbim kolaylık versin inş kendi sancin gjir de suni ye gerek kalmaz suni de olursa inş hemen açılman olur

Canım dedim ya ben nisan gelince Dr bekle dedi sancıni evde takip et dedi su geldi diye arayınca gel doğuma girceksin hazırlıklı gel çok telaş yapma dedi ama su gelmesi tehlikeli olabiliyor o yüzden bekleme öyle bişey olursa benim hastane 5-10 dydi Rabbim kolaylık versin inş kendi sancin gjir de suni ye gerek kalmaz suni de olursa inş hemen açılman olur

Amin canim insallah. Ben su gelince gideyim o halde. Sancimda kendiliginden gekir insallah

Kızlar benim ilk dogumda önceden hiç belirti yoktu sadece o gün yürüdüm farklı bir ağrı vardı ama az sonra suyum gelmişti gittim 1 cm açıklık vardı haliyle uzun sürmüştü hastahane süreci ve de dr um çatı muayenesi bile yapmamıştı şimdiki dr um da alttan muayene yapmayacağım ikinci dogum dedi ben de öyle tahmin ediyordum .bekliyoruz bakalım hayirli zamanda çok kolay olsun doğumlar inşallah. .

Kızlar benim ilk dogumda önceden hiç belirti yoktu sadece o gün yürüdüm farklı bir ağrı vardı ama az sonra suyum gelmişti gittim 1 cm açıklık vardı haliyle uzun sürmüştü hastahane süreci ve de dr um çatı muayenesi bile yapmamıştı şimdiki dr um da alttan muayene yapmayacağım ikinci dogum dedi ben de öyle tahmin ediyordum .bekliyoruz bakalım hayirli zamanda çok kolay olsun doğumlar inşallah. .
farkli bir agri dedigin nasildi cnm uzerinden zaman da gecmis ama hafizani zorlayalim biraz :)

oh ne rahat doktor kafasi:halay:bnmki iliski yürüyüş comelip kalkma adacayi ve hurma diyor. bi adacayini içmedm guvenemedim. digerlerini deniyorum ama düşününce biz ne kadar ugrassak da her şey olacagina variyor...yine de en azindan bana spor olur diyip yapiyorum tabi..dun bi kac kasilma oldu degisik karnimin ustunden baslayip asagi doğru ittirdi resmen ama iki kere falan oldu bosuna heyecanlandim:KK12: sanki hiç gelmeyecekmis gibi hissedip endiseleniyor insan ama simdi loveali de demis hic bi belirtim yoktu birden geldi nişan su diye.. hayirlisi olsun insallah hakkimizda​
Benim ne nişan ne de su geldi geçen hafta yürüyüş yaparken iğne batması gibi vajinada sızı oluştu yürüyüşümü tamamladım geldim sancı başladı düzenli periyotlarla artarak sonra 5 dk ya inince hastaneye gittik ve orda artmaya başladı sancılar yani herkesin farklı farklı oluyor

Back
X