2017 Şubat Anneleri

bn de bgn cok dolandim avmde karnim sertleşti hep...ne kadarlik oldu bebis doktor ne dedi kontrolde.. insallah baslar dogumun haberdar et bizi de

41+1 olduk bugün kendisi gelmezse salı doğumu başlatacak inşallah kendiliğinden gelir diye dua ediyorum burdan yazarım mutlaka inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

karnmda agri var ama sanci değilo_Osanci bir iki tane oluo kasiklarima gecio sadece. üç aksamdir bisiler oluo ama hadi hayirlisi vücut kendini hazirlio herhalde. keske evde nst ultrason falan olsa:halay:

Ahh keske olsa ya :) benimde sabah kasilmalarim vardi karnimda. Biraz kan geldi yine. Ama bebis gelmedi. :anneadayı:

Ya benimki uyuyakaliyor 10 15 dkda yada bırakıyor . Emerken cok hizli emiyor aslinda ama doyuyordur umarim uyuyor iki saat ben uyandiriyorum emzirmeye genelde.

Aynı benim kız gibi senin bebiş De kuzum :dondurma:

Hırslı hırslı emiyor sıpa. Göğsümde süt var doyuyordur diye umit ediyorum :110:

Çok şık da kaka yapıyor. O yüzden gönlüm rahat . :anne:

Kızlar benim bebeğimin yüzü çok zayıf ya gerçi bayağı degisiyorlar diyorlar ama bakalım yanakları dolsun tombikkk olsun istiyorum

Aynı benim kız gibi senin bebiş De kuzum :dondurma:

Hırslı hırslı emiyor sıpa. Göğsümde süt var doyuyordur diye umit ediyorum :110:

Çok şık da kaka yapıyor. O yüzden gönlüm rahat . :anne:
Bizim de maasallahi var kaka konusunda :KK46:ccikana bakinca tamam diyorumm bi de uyku sorunumuz cok yok bazen zorluyor sadece.

Kızlar iki yaşına kadar yastık kullanmayacagiz kuzulari biliyorsunuz dimi. Bir de anne sutu cam biberon ile verilmez vede camda saklanamaz paylaşalım dedim

Valla kuzum benim şu an 5. Gunum bende sezeryanim . Ve bugün dipbucak temizlik yaptım . 3 gündurde evde tek başınayim herhangi birşey yok bende . Sadece sırtım ağrıyor. Bende ilk korktum acaba açılır patlar mı falan diye ama Rabbim güç veriyor işte . :dua:
KV den kurtuldum ya onun şerefine :KK48:

aaa adacayi içen biri buldum burda sormustm ama cvp alamadm bnm doktor adacayi ic dedi abartmadan ama guvenememistim. sen nerden duydun adacayini bana arkadaş cikti bn de iceyim o zaman:halay:

Bir bardak içiyorum sadece sağlıkçı arkadaşım demişti birde senden duydum o Zaman evde vardı değerlendireyim dedim :):)

Valla kuzum benim şu an 5. Gunum bende sezeryanim . Ve bugün dipbucak temizlik yaptım . 3 gündurde evde tek başınayim herhangi birşey yok bende . Sadece sırtım ağrıyor. Bende ilk korktum acaba açılır patlar mı falan diye ama Rabbim güç veriyor işte . :dua:
KV den kurtuldum ya onun şerefine :KK48:

Ohhmaşallh cnm nazar değdirme kendine ne güzel kalmışsın prensesinle başbaşa

Mutlaka edicem hepimiz sağ salim alalım Can'ım
Rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla bebişine kavuşursun kolaylıkla atlatırsınız inş.

Arkadaşlar sancılardan önce Bebek'te anormal bir hareketlilik varmıydı benim kinin ayak yada dizi delecek ve küt küt ses çıkıyor kalktım yine aynı

Back
X