Saol canımAllah yardımcın olsun Can'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canımAllah yardımcın olsun Can'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sizi
Mutlaka edicem hepimiz sağ salim alalım Can'ımsağlıcakla kavusun insallah birbirinize bize de dua et mutlaka olur mu? musait oldugunda da haberdar et biziii merak ederiz..
Almışsın hayırlısıyla kucağına Can'ım, meme yarası çoğunlukla herkesde oldu, kısa Zaman'da geçerCanım benim cok tesekkur ederim..Dogumum cok guzel gecti, epidural sezeryan oldum, hic aci hissetmedim ve sütüm de hemen geldi ama meme ucum yara oldu, kesik gibi ucu..kremler sürdüm
bn de bgn cok dolandim avmde karnim sertleşti hep...ne kadarlik oldu bebis doktor ne dedi kontrolde.. insallah baslar dogumun haberdar et bizi de
karnmda agri var ama sanci değilsanci bir iki tane oluo kasiklarima gecio sadece. üç aksamdir bisiler oluo ama hadi hayirlisi vücut kendini hazirlio herhalde. keske evde nst ultrason falan olsa
![]()
Tabiki paylaşırım Hayırlısıyla inşallah gelir kızımİnş hayırlısıyla kavuşursun devam ederse paylaşır Mısın? Avm çok yoruyor insanı bu arada
41+1 olduk bugün kendisi gelmezse salı doğumu başlatacak inşallah kendiliğinden gelir diye dua ediyorum burdan yazarım mutlaka inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
Anaaaa biz de aynı gün doğurmuşuzzz![]()
Ya benimki uyuyakaliyor 10 15 dkda yada bırakıyor . Emerken cok hizli emiyor aslinda ama doyuyordur umarim uyuyor iki saat ben uyandiriyorum emzirmeye genelde.
gitti demek sonunda hadi gözün aydin cnm rahatlamissindir..
22 yle fln kapattım bende 6-7 si gitmiş :) bakalım geri kalan ne olacakbu hafta gelsinler artik bekliyoruz bebisleriiii biz de kavusalim yavrularimiza. senin kilo alimin normalmis ya bnm 19 oldu 21 le falan kapatirim herhalde :))
Benimki biberon emmiyor sağıp biraksam mama kaşığı ile kanmiyor zaten anne kokusu ile uyiyir hep göğsümde o yuzden bırakamadım.bende yarın yada sali randevu alicam ama kız nolur bilmiyorum canım aklım onda
Bizim de maasallahi var kaka konusundaAynı benim kız gibi senin bebiş De kuzum
Hırslı hırslı emiyor sıpa. Göğsümde süt var doyuyordur diye umit ediyorum
Çok şık da kaka yapıyor. O yüzden gönlüm rahat .![]()
Yok cnm yeğenimin adı alya Sena. Çok güzel alya nisa da maşallah. Bizim Gülce Nehir olacak inş babamız ve abimiz Nehir istedilerBu arada bebişin adı alya sena mı olucak? Bizde alya nisaya karar verdik :)
Valla kuzum benim şu an 5. Gunum bende sezeryanim . Ve bugün dipbucak temizlik yaptım . 3 gündurde evde tek başınayim herhangi birşey yok bende . Sadece sırtım ağrıyor. Bende ilk korktum acaba açılır patlar mı falan diye ama Rabbim güç veriyor işte .
KV den kurtuldum ya onun şerefine![]()
aaa adacayi içen biri buldum burda sormustm ama cvp alamadm bnm doktor adacayi ic dedi abartmadan ama guvenememistim. sen nerden duydun adacayini bana arkadaş cikti bn de iceyim o zaman![]()
Valla kuzum benim şu an 5. Gunum bende sezeryanim . Ve bugün dipbucak temizlik yaptım . 3 gündurde evde tek başınayim herhangi birşey yok bende . Sadece sırtım ağrıyor. Bende ilk korktum acaba açılır patlar mı falan diye ama Rabbim güç veriyor işte .
KV den kurtuldum ya onun şerefine![]()
Rabbim yardımcınız olsun sağlıcakla bebişine kavuşursun kolaylıkla atlatırsınız inş.Mutlaka edicem hepimiz sağ salim alalım Can'ım
Anne sütü neden cam biberon da verilmiyor. Bunu bilmiyordumKızlar iki yaşına kadar yastık kullanmayacagiz kuzulari biliyorsunuz dimi. Bir de anne sutu cam biberon ile verilmez vede camda saklanamaz paylaşalım dedim