2017 Şubat Anneleri

Doğum yapanlat gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bi sorum olucak normal doğum yapanlar 40ı bekledi mi çogunluk olarak 37-38de sancısı suyu gelip doğuran daha mı az

Yok kuzum bende hiç sancı yoktu perşembe kontrol um vardı ondan önceki hafta 0 di nst de sancı perşembe günü de 40 larda ancak çıktı duzensizdi o da pazar günü akşam midem fln fena yandı yine 12 gibi yattım hafiften bacaklarima bi ağrı girdi ama önemsenecek kadar değildi kimseye de demedim ama bi tuhaflastim mide yanması bulantı fln annem anlamış sonra dedi yüzünün rengi değişmişti diye neyse yattım 2 buçuk gibi mide yanmasiyla uyandım nişan geldi ardından suyum geldi yanı hala sancim yoktu hastaneye gittiğimde de yoktu sancim
Ozaman suni sancımı verdiler canım benim. Hayırlısı olsun hakkımızda çok büyük bi stres ya şu doğumu beklemek

Valla bende öyle Açılman varmı hiç bende 37.haftada hiç açılma yoktu bakalım yarın ne dicek
Cuma muayene oldum yoktu açılma daha, tetikler deniyordu hep ama hiç birşeyde olmadı.. Ben de çarşamba gitcem bişey çıkmazsa bakalım ..

Selam kızlar, bende yarın kızıma kavuşuyorum inşAllah :KK46:fikrim değişmezse spinal sezeryan olucam. :işsiz: Dualarınızı esirgemeyin, az anne kaldık doğuramıyan, bende sizlere dua edeceğim. Heyecan hat safhada, konuşuyorum onunla az kaldı kavuşucaz diye, hemen tekmeyle cevap veriyor :KK16: Oğlumda benim göğüslerimde fena yara olmuştu. 1 haftada uuzun sürmüştü geçmesi yanlış hatırlamıyorsam karbonat sürmüştüm, bide krem sonra geçmişti. Ama felaket bir acıydı. Umarım bu sefer olmaz.

Canım sağlıkla kavuşun inşallah:) haberdar et ilk fırsatta. Çok güzel geçeceğine İnan, spinal çok rahat gerçekten, kızına odaklan heyecan yapma herşey güzel olacak;)

benim de ucu değil tam ama tamamını veremiyorum kahverengi kısmın. minicik ağzı var nasıl alsın ki hepsini:KK45:
Yanında yardımcı biri olunca oluyodu ben yengemin tutardım başında aldirirdik ama tek olmuyo ki :işsiz:onun için sordum aldiranlar nasıl yapıyorlar :KK64:

Yanında yardımcı biri olunca oluyodu ben yengemin tutardım başında aldirirdik ama tek olmuyo ki :işsiz:onun için sordum aldiranlar nasıl yapıyorlar :KK64:
Benim en koyu olan yeri alıyor ucunun etrafindaki ilk halkayi yani. Hepten geniş aldiramasam da henüz yara yok goguslerimde. Ben kremi de oncesinde surmeye başlamıştım ondan da olabilir. Ama son bi kac gundur krem surmek bile aklıma gelmiyor. Bakalim nasil devam edecek umarim böyle gider. Lansinoh iyi gelmedi diyen arkadaslari okudum ama ben memnunum sanirim kisiye göre değişiyor.

Cuma muayene oldum yoktu açılma daha, tetikler deniyordu hep ama hiç birşeyde olmadı.. Ben de çarşamba gitcem bişey çıkmazsa bakalım ..
Olsun 2 hafta 2cm açıklıkla dolaşıp açılması olmayanlar da oluyo belki bizim sancıyla bi anda açılı verir canjm

:KK57:Kizlar ya. Az once tuvalette ic camasirimda cok acik pembe renkli cok kiyu kivamli bir akinti vardi. Sanirim bu nisan dedikleri sey. bir de bebegim asiri hareketli karnimi delip cikacak sanki dogum belirtisi mi acaba:KK17:

22 yle fln kapattım bende 6-7 si gitmiş :) bakalım geri kalan ne olacak :KK51:
Bnde 17 falan ama şuan ilk hamile kaldığım kg den 7 kg kaldı

Kızlar benim bebeğimin yüzü çok zayıf ya gerçi bayağı degisiyorlar diyorlar ama bakalım yanakları dolsun tombikkk olsun istiyorum

Aynen benimde minicik hatta ilk basta cok üzüldüm ama akışına bıraktım

Benimki biberon emmiyor sağıp biraksam mama kaşığı ile kanmiyor zaten anne kokusu ile uyiyir hep göğsümde o yuzden bırakamadım.

Kaşıkla boğazına kaçıyor ben cok korkuyorm

:KK57:Kizlar ya. Az once tuvalette ic camasirimda cok acik pembe renkli cok kiyu kivamli bir akinti vardi. Sanirim bu nisan dedikleri sey. bir de bebegim asiri hareketli karnimi delip cikacak sanki dogum belirtisi mi acaba:KK17:

sanki nişan gibi gerçekten tarif ettiğin.. hadi hayırlısı bakalım :dua:

Back
X