2017 Şubat Anneleri

Suyum ebe kontrolünde geldi benim suyum heldi heyecanim da olmadi. Kontrole gittim hoop doguma aldilar beni. Yatis islemlerini kendim yaparken normal dogum deyince sekreter kiz bi güldü bakti da :KK48: inşaallah kolay doğum nasip olsun tek nefeste gelsin kuzucuk. :dua:
Amin canim insallah. Kafam cok karisti. :işsiz:o_OBurada okuduklarima gore benim nisanim geliyor. Ama doktora gore cati muayenesinden oluyor. Ustelik c.tesi gununden beri de 3.5 cm acilmam var.

Teşekkür ederim canım haklısın ama bıde korkum annem ta yurtdışından geliyor hanı korkum dogumda bısey olcakds ondan mı geliyor diyorum ha bıde ameliyathane korkusu psnık atak var bende dayanabılır mıyım hıc bılmıyorum

Rabbım hepımızı bı sesle kurtarsın sag salım sevdıklerımıze yavrularımıza bagıslasın annelik o kadar zorki daha doğrusu kadınlık

Canim doktorumu aradim az once. O nisan degildir nisan adet kanamasi gibi gelir dedi. Gel falan demedi bende beklemedeyim
yaa heyecanlandiydik biz de. bnce biz dogumu bekleyenler arka arkaya dogurcaz hep bu sessizlik ona isaret olabilir:)) bn sanki yaklastigini hissediyorum dogumun dun geceden sonra özellikle su an da adet oldum olacam gibi sanki bebek de vuruo asagilara inşallah yerlesiodur..senin randevu ne zamandi? bn carsambayi iple çekiyorum..

Hepınız sanırım normal doğum keşke benimde normal doğum olsa ama öyle bır sansım yok ne yazıkki
yani gonlumuzden gecen o ama son dakikaya kadar bilemeyiz..senin neden sezaryen? sezaryen de kötü degil ki burda sezaryen olan bi cok arkadaş var hatta cok rahat gecirenler var hic üzme kendini..

Kızlar 39+3 de kontrolden döndük ... Hale'n sancılar nst de çıksada açılmamız bir parmak ucu :anneadayı: Şuan için Doğum normal görünüyor .. cuma günü doluncada Hale'n gelmezse 1 haftamız daha varmış. Boş yürüyüş ve merdiven in çık dedi :işsiz:

Canım benim ıkı kızım var ılkı normal dogumdu ıkıncı kordon dolanması nedenıyle genel anaztesıydı sımdıkı dogumum spınal ve korkum ameliyathane kapısına gelirken bıle kalbım ucacakk gıbı oluyor bana göre en güzeli normal doğum spınal de ıgne sonda ve gozlerın acık oluyor kaldırabılırmıuım bılmıyorum panik atagım çok kotu sekılde fırladı

Herkese merhaba,
Grupta doğuranlar arttıkça ortalık sakinleşti. Ben de daha rahat takip eder oldum. Önceden yetişemiyordum E tabi şimdi bir de beklemeye geçtik yapacak iş yok. Her hafta hazırlık yapıyorum. Ev temizliği, kişisel temizlik, mutfak alışverişi... Ama boşa 40+1'deyiz. Sancı mancı yok. Çakı gibiyim, bebeğim de kıpır kıpır. Göbeğim de tef gibi gerildi artık. Geçen hafta 3700'dü kilosu. Bugün muayenem vardı. Doktordan epey azar yiyerek açıklığımın sadece parmak ucu kadar olduğunu öğrendim. Sessiz sakin de bir insanım. Öyle azarlayınca bir gücüme gitti ki anlatamam. Hala kendime gelemedim. Çok sinirim bozuk. Son haftada özele geçesim geldi. Perşembe tekrar gideceğim. Ama doktor beyimiz tatilde olduğundan başka doktora git dedi. Başka da açıklama yok. Şunu ye bunu iç şunu yap. Şu güne kadar bekleyeceğiz vs. yok. Çok moralim bozuldu çok.

Insallah saglikla kavusun..Benm gece dogumum oldugu icin 24 saati tamamlamak icin 2 gece yattm ne emzik ne biberon lazm olmadi ztn cocuk drlari gelip biberon emzik kullanmayn cok lazm olursa bebek icin plastik kasik kullanin dedi durdu..Hastanede lazm olmayan evde oyle bi lazm oluo ki su an ikisini de kullaniyorum her bebek bir deildir ama hastanede anne kdr bebekte yorgun dusuo..Benim iyiki varmis dedigim sey pijamalidan ziyade gecelik takimi oldu gercekten rahatlik dikisler ve wc acisindan..
Cok saol cnm insallah bebisn misil misil uyur gazsiz gazsiz;)ben gecelik almamistm herkes pijama dediginden ama bnmde sezaryan oluck.malesef ya hastanedeim yada ewde yatiorum kndi isime kosamiorm

Valla kuzum benim şu an 5. Gunum bende sezeryanim . Ve bugün dipbucak temizlik yaptım . 3 gündurde evde tek başınayim herhangi birşey yok bende . S:halay:adece sırtım ağrıyor. Bende ilk korktum acaba açılır patlar mı falan diye ama Rabbim güç veriyor işte . :dua:
KV den kurtuldum ya onun şerefine :KK48:
Valla kuzum benim şu an 5. Gunum bende sezeryanim . Ve bugün dipbucak temizlik yaptım . 3 gündurde evde tek başınayim herhangi birşey yok bende . Sadece sırtım ağrıyor. Bende ilk korktum acaba açılır patlar mı falan diye ama Rabbim güç veriyor işte . :dua:
KV den kurtuldum ya onun şerefine :KK48:
:halay::rapci::spor::KK31::KK71::KK73::KK28::KK9::KK6::rolleyes:oleyyyyy darisi bana insallahEn Büyük KK

Herkese merhaba,
Grupta doğuranlar arttıkça ortalık sakinleşti. Ben de daha rahat takip eder oldum. Önceden yetişemiyordum E tabi şimdi bir de beklemeye geçtik yapacak iş yok. Her hafta hazırlık yapıyorum. Ev temizliği, kişisel temizlik, mutfak alışverişi... Ama boşa 40+1'deyiz. Sancı mancı yok. Çakı gibiyim, bebeğim de kıpır kıpır. Göbeğim de tef gibi gerildi artık. Geçen hafta 3700'dü kilosu. Bugün muayenem vardı. Doktordan epey azar yiyerek açıklığımın sadece parmak ucu kadar olduğunu öğrendim. Sessiz sakin de bir insanım. Öyle azarlayınca bir gücüme gitti ki anlatamam. Hala kendime gelemedim. Çok sinirim bozuk. Son haftada özele geçesim geldi. Perşembe tekrar gideceğim. Ama doktor beyimiz tatilde olduğundan başka doktora git dedi. Başka da açıklama yok. Şunu ye bunu iç şunu yap. Şu güne kadar bekleyeceğiz vs. yok. Çok moralim bozuldu çok.
Bence hiç moralini bozma benimde 9 ay gittiğim doktor gece doğuma gelmedi ordaki nöbetçi kadın dogumcu dogumuma girdi ve iyiki o girdi çok rahatlattı ve memnun kaldım bazen daha iyi olabiliyor kendini sartlama illa o olsun diye

Kızlar bende bugün muayeneden geldim 39+1 rahim duvarında incelme var dedi iyi birşeymi :) nst de sancım çıktı ebe bu hafta gelirsin sen dedi dün gece baya sancım oldu valla bıraya baktım yazacaktım ama kimsecikler yoktu. Bi yandan doğurmak istiyom ama dün gece o sancıyı yaşadıktan sonra biraz tırstım

Back
X