2017 Şubat Anneleri

Kızlar bende bugün muayeneden geldim 39+1 rahim duvarında incelme var dedi iyi birşeymi :) nst de sancım çıktı ebe bu hafta gelirsin sen dedi dün gece baya sancım oldu valla bıraya baktım yazacaktım ama kimsecikler yoktu. Bi yandan doğurmak istiyom ama dün gece o sancıyı yaşadıktan sonra biraz tırstım

Benim uzun zamandir ince seni ne kadar goturur bilinmez tabi dogumun yakin :) ocak annesi olacaktim az kalsin ama subati devirdik ne zaman gelecek bu bebisler :işsiz:

Herkese merhaba,
Grupta doğuranlar arttıkça ortalık sakinleşti. Ben de daha rahat takip eder oldum. Önceden yetişemiyordum E tabi şimdi bir de beklemeye geçtik yapacak iş yok. Her hafta hazırlık yapıyorum. Ev temizliği, kişisel temizlik, mutfak alışverişi... Ama boşa 40+1'deyiz. Sancı mancı yok. Çakı gibiyim, bebeğim de kıpır kıpır. Göbeğim de tef gibi gerildi artık. Geçen hafta 3700'dü kilosu. Bugün muayenem vardı. Doktordan epey azar yiyerek açıklığımın sadece parmak ucu kadar olduğunu öğrendim. Sessiz sakin de bir insanım. Öyle azarlayınca bir gücüme gitti ki anlatamam. Hala kendime gelemedim. Çok sinirim bozuk. Son haftada özele geçesim geldi. Perşembe tekrar gideceğim. Ama doktor beyimiz tatilde olduğundan başka doktora git dedi. Başka da açıklama yok. Şunu ye bunu iç şunu yap. Şu güne kadar bekleyeceğiz vs. yok. Çok moralim bozuldu çok.
acilma olmadiysa senin sucun ne ki neden azarliyor..

Benim uzun zamandir ince seni ne kadar goturur bilinmez tabi dogumun yakin :) ocak annesi olacaktim az kalsin ama subati devirdik ne zaman gelecek bu bebisler :işsiz:
Benim sancılar da oluyor canım sende sancı varmı takvimin yanlış sanırım 38 hafta yazıyor:)

yaa heyecanlandiydik biz de. bnce biz dogumu bekleyenler arka arkaya dogurcaz hep bu sessizlik ona isaret olabilir:)) bn sanki yaklastigini hissediyorum dogumun dun geceden sonra özellikle su an da adet oldum olacam gibi sanki bebek de vuruo asagilara inşallah yerlesiodur..senin randevu ne zamandi? bn carsambayi iple çekiyorum..

Bende yaklastigini hissediyorum canim. Randevu vermedi bana canim cumaya kadar beklemedeyim cuma gunu suni sanci verecek doguramazsam:)

Kızlar bende bugün muayeneden geldim 39+1 rahim duvarında incelme var dedi iyi birşeymi :) nst de sancım çıktı ebe bu hafta gelirsin sen dedi dün gece baya sancım oldu valla bıraya baktım yazacaktım ama kimsecikler yoktu. Bi yandan doğurmak istiyom ama dün gece o sancıyı yaşadıktan sonra biraz tırstım
Benim doğum öncesi 2 hafta önce kontrol de nst de 0 sanciydi bi sonraki hafta 40 larda göründü bi sonraki kontrol gelmeden doğurdum :) bu arada gece kimsecikler olmaz bebislerimisle uğraşıyoz biz :lülülü::lülülü:

Benim sancılar da oluyor canım sende sancı varmı takvimin yanlış sanırım 38 hafta yazıyor:)
Yok canim takvim dogru ben aceleciyim :) erken dogum riskim oldugu icin 1 ay yattim 2 cm acilmayla. 31 35 arasi gelmesin diye dua ettik 36 dan sonra risk kalktigi icin eski hayatima dondum e tabi her gun ha bugun ha yarin gelecek kaygisi tasidim. 1 subati görürsek iyiydi 1 mart gelecek nerdeyse sanki kucagima alsam rahatlayacagim ona daha iyi bakacagim. Oyle hissediyorum :/

Slm arkadaşlar bende yenıyım aranızda ama benim doğum ıkı gün sonra çok kotu korku sardı spınal anastezı ıle yapacakmısım bır yandan ameliyathane korkusu bır yandan atlatabılecekmıyım korkusu
Canım bu benim ikinci doğumumdu ve spinal anestezi oldum ilki geneldi emin ol spinal çok rahattı ilkinde sağlık durumumdan dolayı olamamıştım hem herkesten önce kokusunu ilk sen alıyorsun

Benim doğum öncesi 2 hafta önce kontrol de nst de 0 sanciydi bi sonraki hafta 40 larda göründü bi sonraki kontrol gelmeden doğurdum :) bu arada gece kimsecikler olmaz bebislerimisle uğraşıyoz biz :lülülü::lülülü:
Bilmem ebe kağıda bakarak bu hafta gelirsin sen dedi inşallah dediği gibi olur :)

Yok canim takvim dogru ben aceleciyim :) erken dogum riskim oldugu icin 1 ay yattim 2 cm acilmayla. 31 35 arasi gelmesin diye dua ettik 36 dan sonra risk kalktigi icin eski hayatima dondum e tabi her gun ha bugun ha yarin gelecek kaygisi tasidim. 1 subati görürsek iyiydi 1 mart gelecek nerdeyse sanki kucagima alsam rahatlayacagim ona daha iyi bakacagim. Oyle hissediyorum :/
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım bende biran önce kucağıma almak isritorum ama dün gece sancım olunca tırstım:)))

Bayannlarr yardım edin bugün 3. Günüm sütüm yeni geldi ve gögüslerim deli gib i taş oldu akmıyor çok ağrım var ne yapayım akıl verin lütfen canım çok yanıyo

Ya bide ben 3 hafta önce ağdaya gitmiştim kızlar söylemesi ayıp tekrar çıkmaya başlamış kuaförü aradım çok yoğunum dedi yarın alabilriim anca dedi şuan dua ediyorum resmen yarına kadar doğmasın diye

Yetememe duyusuyla yoruldum artık oğlum da tam Yen'i bitirmiştim bu duygusu şimdi yine başladım basa sardım sütüm yetiyor mu gazı var mı iyi bir anne miyim iyi bir eş miyim iyi bir evlat mıyım gibi gibi sorularacevap bulmaktan yoruldum artık . Ne zaman rahat huzurlu bir gün geçireceğim . Bu isysn haşa şikayet de etmiyorum ama yoruldum bende güzel sağlıklı bir kadın olmak istiyorum artık
sıkma canını. insan once kendine yetecek ki baskalarina faydasi olsun. pozitif bakmaya calis. ne guzel ikinciyi dogurmussun saglikli. anneler guzeldir zaten oradan guzellikten yirttik hepimizde :) bebeginin tadini cikar bu gunler geri gelmeyecek.

Back
X