2017 Şubat Anneleri

Sen ne yaptin canim dogurdun mu ?? İnsallah gecer..meme ucu yarasi icin lansinoh kullandim ama cok faydasi olmadi sanki, annenin kendi sütü geciriyormus ama sütüm de henuz az geliyor, sutumu arttirmak icin anne caylari iciyorum rezeneli muskatli kimyonlu arifoğlunun.. Baska önerin var mi ?

Humana Still Tea Emziren anne çayı süper. Ben hala içiyorum bebeğim 7 aylık oldu.

Kızlar dün çok iyiydi her şey gece çok kötü gazı başladı:KK43: bugün de hala çok kötüyüz ağlıyor uyanıyor sürekli. 20 günden sonra başlar diyorlardı benim aşırı gözüm korktu. Gece gündüz nasıl geçer böyle dayanamıyorum ağlamasına... bu arada banyodan korkmayın biz her akşam yıkıyoruz her birinde şampuan kullanmıyoruz ama. Banyoyu çok seviyor. Bir de gece uykusu rahat oluyor. Saat 9da odamıza geçiyoruz ve asla ışık açmıyorum aradan loş geliyor. Altını vs alsam bilr konuşmuyorum. Bwn çok faydasını gördüm bunların şimdiden

Ben gaz için sab simplex kullanmıştım oğluma. 4. ayına kadar inanılmaz gaz sancıları çekti ama ilaç da iyi geldi.

Arkadaşlar kaç gündür takip edemedim doğum yapanları tebrik ediyorum. bekleyenleride tez zamanda kurtarsın Rabbim.5 gün önce doğum yaptım epidural sezeryanla.Sütüm hiç yok mama veriyoruz aşırı üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum. Süt olması için ne yapmalıyım. Şimdiden tşk.

Süt için moral çok önemli.
Hiç canını sıkma. Hoşaf iç, Humana Stel Tea Emziren anne çayı var ondan iç. Ve 2-3 saatte bir de mutlaka pompa ile 2 gögsünü de sağ.
Ben de doğum sonrası enfeksiyon nedeni ile yoğun bakımda yattım. sütüm kaçmıştı böye böyle geri geldi.
Bi de sağmadan önce bazen ılık duş al, kanallar yumuşasın öyle sağ, daha az canın yanar.
Ama hepsi bir yana en önemlisi moral

Ay hadi inşallah :)

Aynen :KK70: acaba eşi falan içerde mi kaldı dedim. Doğum sabaha karşı oldu ya doktor uykuya mı daldı dedim :KK70:

Canım sağlık ocağındaki ebe emzirme durumuna göre kanama değişir demişti belki ondandır seninki de

Emzirme de ben aldım 58 ile gebe kalmıştım 40 çıkınca 55 idim. Sonrasında dikkat edersen almazsın birde ilerleyen Zaman'larda Bebek sık emip göğsü boşalttıkça açlık krizleri oluyor bana öyle olmuştu
Süt olsun diye yedikçe maalesef aldım sonra vermek güç oluyor bunda tecrübeliyim inş neyin süt yapacağını biliyorum :)

Misoothh Misoothh R renklerguzeldir Annelik_heyecani Annelik_heyecani A Alyasena kizlar siz tek dra mi gorunuyorsunuz? Yarin dr birsey demezse baska bir dr daha mi gitsem acaba hic karistirmasam mi?
Canım dr dan memnun değil misin? Ne takıldı kafana ben tek dra gidiyorum haftalık çağırmaya başladı 40 dan sonra da birkaç güne düşecek... Ama artık çok beklememi söylüyorlar aileden Bebek sıkıntıya düşerse diye tedirginim

Hem doğuma 1-2 ay kala ateş basmıştı beni . hem de doğumdan sonra 2-3 ay boyunca sürekli ateş basıyor insanı. Valla ayaklarınızı ve sırtınızı üşütmemeye özen gösterin arkadaşlar. Çünkü sütünüz üşürse bebeğiniz de hasta olur allah korusun
(tecrübeli Anne :))

Ter icinde kala kala yatiyorum ustumu bile acmiyorum usutmeyim diye ya :)

Ben 40+3 oldm bugun canim :) takvim kactiii :) yarin doktorumu arayacagim muayene falan ederseniz geleyim diyecegim :) belki alir beni doguma falan :) bende sirayi acarim size :)
Hayırlı haberler ver inş bende doğal sancı diye bekliyorum ama bu gidişle diğer alternatifler olacak gibi gündüz hiç hamile değil gibiyim gece de dökülüyorum..

Hayırlı haberler ver inş bende doğal sancı diye bekliyorum ama bu gidişle diğer alternatifler olacak gibi gündüz hiç hamile değil gibiyim gece de dökülüyorum..

Bende dogal sancla dogum yapmak istiyorum canim ama cuma gunune kadar zaten gelmezse cuma gunu suni sanci verilecek bana. Bende hic sanci falan olmuyor ya :KK42:

Emzirme de ben aldım 58 ile gebe kalmıştım 40 çıkınca 55 idim. Sonrasında dikkat edersen almazsın birde ilerleyen Zaman'larda Bebek sık emip göğsü boşalttıkça açlık krizleri oluyor bana öyle olmuştu
Süt olsun diye yedikçe maalesef aldım sonra vermek güç oluyor bunda tecrübeliyim inş neyin süt yapacağını biliyorum :)

Canım dr dan memnun değil misin? Ne takıldı kafana ben tek dra gidiyorum haftalık çağırmaya başladı 40 dan sonra da birkaç güne düşecek... Ama artık çok beklememi söylüyorlar aileden Bebek sıkıntıya düşerse diye tedirginim
memnun olmamaktan değilde başka bir göz daha görse mi diye düşünüyorum sadece . çok net konuşmuyor benim dr ama yarın sıkıştırmayı düşünüyorum iyice

Bende dogal sancla dogum yapmak istiyorum canim ama cuma gunune kadar zaten gelmezse cuma gunu suni sanci verilecek bana. Bende hic sanci falan olmuyor ya :KK42:
Sancın düşük çıkıyordu dimi ? Benim 100 hep ortalama 20 dk da 5 kez . Ama açıklık Yok. Yani bir parmak ucu ... şükür Kanala girmiş ama .. Şen'de nasıl durumlar ?

Canım ben iş yapmıyorumama evde birkaç gündür oğlumu mecbur parka götürüyorum ondan sanırım hatta şuan kafamı el mi anlamadım ama tam bikini bölgesinde hareketli birşeyi oluştu yakında en azından markete falan yürü istersen sen daha avantajlısın açılmanda olduğu için

memnun olmamaktan değilde başka bir göz daha görse mi diye düşünüyorum sadece . çok net konuşmuyor benim dr ama yarın sıkıştırmayı düşünüyorum iyice
Kafanı karıştırma o Zaman cnm sen sor benim ki de hep gelmez bu diyor sezeryan ihtiyacı olur mu diyorum şuan onu getirme aklına diyor ilki normal olunca eee bu Bebek ne Zaman doğacak diyorum ne acelecisini diyor :KK43: suyu kalp atışları normal olunca ağzından zorla laf alıyoruz

Back
X