2017 Şubat Anneleri

Kafanı karıştırma o Zaman cnm sen sor benim ki de hep gelmez bu diyor sezeryan ihtiyacı olur mu diyorum şuan onu getirme aklına diyor ilki normal olunca eee bu Bebek ne Zaman doğacak diyorum ne acelecisini diyor :KK43: suyu kalp atışları normal olunca ağzından zorla laf alıyoruz
:)) hakkımızda hayırlısı bakalım yarın içimi rahatlatcak mı doktor :dua: sabırsızlanıyoruz ister istemez yahu hiç anlamıyorlar bizi :))

Sancın düşük çıkıyordu dimi ? Benim 100 hep ortalama 20 dk da 5 kez . Ama açıklık Yok. Yani bir parmak ucu ... şükür Kanala girmiş ama .. Şen'de nasıl durumlar ?

Cumartesi gunki nst de bir kere 40 i bulmus canim brnim sancim. Aciklikta 3.5 cm demisti. Kanala basini dayamisti sanirim benim bebek. O gun cati muayenesinden hemen soyledi bunlari canim acifigi icin cogunu hatirlamiyorum maalesef :(

Canım ben iş yapmıyorumama evde birkaç gündür oğlumu mecbur parka götürüyorum ondan sanırım hatta şuan kafamı el mi anlamadım ama tam bikini bölgesinde hareketli birşeyi oluştu yakında en azından markete falan yürü istersen sen daha avantajlısın açılmanda olduğu için

Hava soguk diye evde yuruyorum canim. Usuturum diye korkuyorum simdide. Senin benek kanala iyice oturdu o zaman canim. Bemimde bugun vajina bolgemde bsy cikacak gbi bi agri vardi gecti simdi

:)) hakkımızda hayırlısı bakalım yarın içimi rahatlatcak mı doktor :dua: sabırsızlanıyoruz ister istemez yahu hiç anlamıyorlar bizi :))
Aynen birde onlara gününü tamamlayan Bebek normal geliyor biz aslında aceleciyiz kendi adıma konuşayım ilki benim 38 de gelince biz öyle beklentide olduk . Topikte de başta bebişler aceleci geldi galiba

Suyu kalp atisi falan iyiyse doktorlar pek bsy demiyor canim. Bende ben sorarsam konusuyor nisan geliyor dedim nisan degildir o dedi ya :KK51:

Hava soguk diye evde yuruyorum canim. Usuturum diye korkuyorum simdide. Senin benek kanala iyice oturdu o zaman canim. Bemimde bugun vajina bolgemde bsy cikacak gbi bi agri vardi gecti simdi
Haklısın İstanbul da hava güzel olunca her yerde aynı gibi düşündüm :( üşütme tabi Allah korusun.. İnş oturmuştur kuzum eğer ellerini soktuysa vay halimize ;);) işte ansızın gelecek senin oğlan da Elif'in k gibi galiba

Aynen birde onlara gününü tamamlayan Bebek normal geliyor biz aslında aceleciyiz kendi adıma konuşayım ilki benim 38 de gelince biz öyle beklentide olduk . Topikte de başta bebişler aceleci geldi galiba
Evet bencede biz acele ediyoruz . Ama bari son günü gelsin :halay: günü geçmesin

Haklısın İstanbul da hava güzel olunca her yerde aynı gibi düşündüm :KK43: üşütme tabi Allah korusun.. İnş oturmuştur kuzum eğer ellerini soktuysa vay halimize :KK66::KK66: işte ansızın gelecek senin oğlan da Elif'in k gibi galiba

Insallah oturmustur canim senin bebekte bi avazda hepimiz kurtuluruz insallah. Soguk canim buralar daha. Sanirim ya surpriz uapacak ya da normal beklerken bana sezeryan surprizi yapacak bemim oglan

Cumartesi gunki nst de bir kere 40 i bulmus canim brnim sancim. Aciklikta 3.5 cm demisti. Kanala basini dayamisti sanirim benim bebek. O gun cati muayenesinden hemen soyledi bunlari canim acifigi icin cogunu hatirlamiyorum maalesef :KK43:
Şükür ki açılman var. En kötü suni verirler . Açılması olmayan bize ne yaparlar :KK76:

Bu arada evet en başta sıra senin . Ama çokta bekleme Artık...

bizimkiler olgunlaşmayı bekliyorlar içerde :)) geç döllenme oldular herhalde ..

Suyu kalp atisi falan iyiyse doktorlar pek bsy demiyor canim. Bende ben sorarsam konusuyor nisan geliyor dedim nisan degildir o dedi ya :KK51:
aynen öyle uzaktan bakıyor resmen nstye çok güzel diyo tamam onlar tecrübeli bir bakışta anlıyorlarda bikaç iç rahatlatıcı kelime duymak istiyor insan klasik şeyler dışında :))

Şükür ki açılman var. En kötü suni verirler . Açılması olmayan bize ne yaparlar :KK76:

Bu arada evet en başta sıra senin . Ama çokta bekleme Artık...

Suni sancidan da tirsmiyor degilim bu arada. Ama hayirlisi canim hepimiz hakkinda Allah gonlumuze gore verip kolay gecitten gecirtsin hepimizi. Benim oglan agir abi olacak herhalde assolist :halay:

bizimkiler olgunlaşmayı bekliyorlar içerde :)) geç döllenme oldular herhalde ..

aynen öyle uzaktan bakıyor resmen nstye çok güzel diyo tamam onlar tecrübeli bir bakışta anlıyorlarda bikaç iç rahatlatıcı kelime duymak istiyor insan klasik şeyler dışında :))

Aynen oyle canim. Bi de bizimle ilgilensin kinussun diye ozele gidiyoruz ya

Amooo gelinde yardım edin bacım yakınız birbirimize :KK48:

Şaka bir yana erkek bebiş geç gelir zaten kuzum kafaya çok takma doğduklarında daha bir meşakkatli bir yola giriyorsun tadını çıkar bol bol :KK14:

Geliyim canim yarsima tecrube olur :) erkek gec gelir derler kuzum da 41 olduk ya :olamaz:

Back
X