- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabiliraslinda icimden oynamak geldi aklima dogurmak gelmemisti bile
![]()
Yada pek rahata alıştırdık içeride nazlanıyorlarbizimkiler olgunlaşmayı bekliyorlar içerde :)) geç döllenme oldular herhalde ..
aynen öyle uzaktan bakıyor resmen nstye çok güzel diyo tamam onlar tecrübeli bir bakışta anlıyorlarda bikaç iç rahatlatıcı kelime duymak istiyor insan klasik şeyler dışında :))
Ay süpersin kahkaha attım vallaKizlar su an ne yaptigima inanamayacaksiniztv de kanal degistirirken ankara havasi buldum kalktim oynuyorum ya
![]()
İğneden önce o bölgeyi uyuşturuyorlar ki benim 5 sene öncesine ait bir kırığım olduğu için 4 kez denediler yinede kötü değildi normal iğne kadar acı oluyor bebek çıkarkenki hisse gelince hareket ettiğini hissediyorsun amaa asla acı yok el falanda hissedilmiyor için rahat olsun ben hemşireyim emin ol hem gördüğüm hemde danışmam sonucunda karar verdim ameliyat sonrasıda ilk emxirme için falan acayip rahat oluyorCanım ıgne acıtıyormu ve çocuk dogarken hıssedıyormussun ıcındekı ellerı dogrumu
Kızlar bizim babaannemiz geldi ama oğluş yok henüz .. hatta kadın kaybolmasın bu altını al diyerek elime tam altını koyuverdi![]()
Geliyim canim yarsima tecrube olur :) erkek gec gelir derler kuzum da 41 olduk ya![]()
Kız ben gündüzleri açıp açıp oynuyorum valla. Hareketler vs iyi geliyor . Kim bilir çocuk neler hissesiyor![]()
İdrar olduğuna emin misin benim akıntım öyle su gibi... İdrr kaçırmayı ben doğumdan sonra yaşadım normal doğumdan sonra zorlamışım kasları gebelikte yok şuanKızlar yaaa idrar kaçırma sorunu için kimse bişey demiyor .. doğuran hanımlar sizde cevap verebilirsin . Bir tek altına kaçıran hamile benmiyimgeçen hafta 1-2 damla ile başladı . Şimdi bariz portakal büyüklüğünde ıslanıyorum ani kalkma oturma yada tuvalete giderken
![]()
Bana da 2kutu verdi hergün vurulucamBen 10 tane b12 ignesi yaptirdim 2 haftada enerjim iyi ama soguk diye cikmadim bende usendim acikcasi
Kızlar yaaa idrar kaçırma sorunu için kimse bişey demiyor .. doğuran hanımlar sizde cevap verebilirsiniz . Bir tek altına kaçıran hamile benmiyimgeçen hafta 1-2 damla ile başladı . Şimdi bariz portakal büyüklüğünde ıslanıyorum ani kalkma oturma yada tuvalete giderken
![]()
İnşallah canım tek isteğim şuan sağlıklı bi şekilde normal doğum olur inşallahCanim insallah normal dogururuz. Bak ben hala beklemedeyim.
Hayirlisyla kucagima alayim da canim dedigin gbi hersey unutulur.Annemin bir akrabası 43. Haftayı teyet geçti
Normal yani essek sipalari hem içeride yoruyorlar yetmiyor birde dışarıda
Ama değiyor . İnan ki doğurduktan sonra bu beklemeleri unutuyorsun bile .
Az daha sabret sabirsizlikta geciktiriyor duymussundur kesi.![]()
Benim sinirdaydi verdi kullandim. Iyi geliyor ama canim. Enerjik hissedoyorsun:)Bana da 2kutu verdi hergün vurulucamhamileliğin başından beri düşüyo
Geçen hafta alt muayene ile test yapıldı su değilmiş . Zaten sıvı kıvamlı idrar sanırım .. umarım su olayını karıştırmam . Tek korkum o ...İdrar olduğuna emin misin benim akıntım öyle su gibi... İdrr kaçırmayı ben doğumdan sonra yaşadım normal doğumdan sonra zorlamışım kasları gebelikte yok şuan
Ne kadar zamandır geliyor nişan . ??Bende olmuyor canim. Bende bnm nisan diye adlandirdigim akinti geliyor o sekilde olunca
Su derken vajinal akıntı cnmGeçen hafta alt muayene ile test yapıldı su değilmiş . Zaten sıvı kıvamlı idrar sanırım .. umarım su olayını karıştırmam . Tek korkum o ...
Canim öncelikle hayirli uğurlu olsun bebisin allah anali babali büyütmek nasip etsin.Benimde ilk 2 hafta kayinvalidemin yüzünden aşırı stresten sütüm kesildi.Çok sıkılmıştım önce onu evden gönderdim.Sonra sütü arttirmak için arayisa girdim.Kuru dut,helva,lactamil emziren anneler için karışık cay,naturpy milk tea cay ve bol su ile çok şükür bebeğime yetecek kadar sütüm olmaya gogsum dolmaya basladi cook şükür. Bende her mama verdigimde ağlıyordum bunalima girmistim artik."sen mama verirsen süt gelmez tabi"ac bu çocuk acc"cümlelerini duydukca cocuguma yetmiyormuşum dusuncesi beni mahvederdi.Simdi şükür diyorum.Arkadaşlar kaç gündür takip edemedim doğum yapanları tebrik ediyorum. bekleyenleride tez zamanda kurtarsın Rabbim.5 gün önce doğum yaptım epidural sezeryanla.Sütüm hiç yok mama veriyoruz aşırı üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum. Süt olması için ne yapmalıyım. Şimdiden tşk.