2017 Şubat Anneleri

Aynen canım maalesef kv habire yedirmeye çalışıyor aç olayım olmamayım fark etmiyor ye de ye diyor :KK12:

Bir de bizim burda kuymak diye bir gelenek var hergün dayıyorlar içinde de un ve tereyağı var kilolarım gitmeyecek onun yüzünden. Un ne süt yapacak acaba :işsiz:
Kuymak gerçekten çok süt yapıyor canım ama:))

bn de 10 gun hesaplayinca 41+3 e kadar beklemis oluyorum cnm bakalim insallah dogar o zamana ama senin acilman da oldugu icin cuma olabilir dogum:)) bnm acilmam olsa suni sanciya hayir demem diye düşünüyorum.. hakkimizda hayirlisi olsun..

Suni sanci fazladan aci cektiriyormus canim o yuzden gozum korktu acikcasi. Cuma banada dogurtacakalr beni gbi geliyor ama bakalim hayirlisi canim :) ben sansimi deneyecegim beklesek mi diye doktora ama bakalim :)

Bugun bol bol hurma yemeyi planliyorum ne yalan soyleyim bi de gece yatmadan sicacik dus alicam :) ozledim sicak suyu :)

Suni sanci fazladan aci cektiriyormus canim o yuzden gozum korktu acikcasi. Cuma banada dogurtacakalr beni gbi geliyor ama bakalim hayirlisi canim :) ben sansimi deneyecegim beklesek mi diye doktora ama bakalim :)
hepsinin zorlugu var cnm ya en hayırlısı neyse öyle gelsinler.. o günkü muayeneye göre karar verirsiniz artik.. bizi de haberdar et mutlaka..

H HedefVeBasari @gmzl kizlar naptiniz gittiniz mi kontrole? bnm sancilar 20 de.. acilma yok ama yumusamaya baslamis dedi. 1 hafta-10 gün beklemeye karar verdik dogmazsa muayeneye bakip duruma gore suni sancı ya da sezaryen...

Gece sancım bile olmadı valla artık umudu kestim ben :)
bizde şimdi doktordan geldik ilk defa alttan muayene etti. Sen çok rahat dogurursun catin çok iyi dedi. Haftaya gelir dedi cuma tekrar cagirdi suyuna bakayım dedi. Hareketlerine dikkat et dedi yolladi

Canım
bebekler zaman zaman öksürebiliyor. Özellikle bunun bilincine varınca kasıtlı olarak da yapabiliyorlar. Bu konuda endişe etmeden doktora göstermeni tavsiye ederim bebeğini. Ayrıca kendin de bir görün. Önemli olan erkenden müdahale edilmesi.
Yok ara ara değil benimki 3 gün oldu baya baya öksürüyor ayırt edilebiliyor yani şimdi gidiyoruz bakalım inş korktuğum gibi cigerlerde bronşit fln değildir çünkü yeğenim de yaşadık ondan dolayı çok korkuyorum :(

bizde şimdi doktordan geldik ilk defa alttan muayene etti. Sen çok rahat dogurursun catin çok iyi dedi. Haftaya gelir dedi cuma tekrar cagirdi suyuna bakayım dedi. Hareketlerine dikkat et dedi yolladi
bni de bi hafta sonraya cagirdi o kadar bekleyemem dedim tamam ne zaman gelmek istersen gel o vakit dedi. bnm cati da uygun ama acilma falan yok. senin acilman var mi neye dayanarak haftaya gelir dedi??

Günde 1 defa mama veriyorum,sabahlari kahvalti yapmadığım zaman gece boyunca emince sabah uyaninca emince süt azaliyor o zaman mama veriyorum.Mama ile meme bir arada olan bebeklerde kaka miktarinda azlık olabiliyormus ama yinede acaba doymuyor mu diyorum.Bugün daha iyi anladım huyunu bebeğimin memede duruyor yatiriyorum uyaniyor aglamaya basliyor o zaman doymamis oluyor.Sizletin tecrubeleri nasıl kizlar?Bende bebegimin poposuna pisik kremi surerken gaz cikariyor her defasinda altini actigimdada çiş yapiyor.
Doyup doymadigini kakadan anlayamazsin canim. Çişi daha çok baz alıyorlar bildiğim kadarıyla. Çünkü sütün çok büyük kısmı su. Günde 4 9 arası yapması gerekiyormuş.
Bizimki de altını açtığımda ara sıra çiş yapiyor. ben açar açmaz kaptiyorum pipisini en azından fiskirmiyor.
Kızlar suyum geldi sabah 8 den bu yana az az ..yatış yapıldı . Sancı pek Yok . Açıklık aynı.. haber veririm ..dua edin lütfen . Dualarımda sizinle ..
Canım gözün aydin bir avazda kurtarsin Allah.

Back
X