2017 Şubat Anneleri

Kızlar bebeği memeden aldığım an uyanıyor tüm gün bağırıyor. Sütüm geliyor aslında ama açlık mıdır bu??
altı temiz ve gazi yoksa açtır canım benim kızım acken altı kirli yada gazi varsa çok ağlıyor bazen karnı resmen gurulduyor

Gittim canim tık yok hala .. Nst ye iki defa girdim uyuyodu ilkinde sanci 5lerde10larda hersey normal 3 gunde bir kontrol dedi. Maximum 10 gunumuz var .. Ekstra birsey yapmama gerek var mi dedim pek sicak bakmadi normal hayata devam dedi..
bana bi hafta sonra gel dedi işte ama bn meraklanirim dedim cumartesi erken olur gibi geldi pazartesiye aldim randevu

altı temiz ve gazi yoksa açtır canım benim kızım acken altı kirli yada gazi varsa çok ağlıyor bazen karnı resmen gurulduyor
Canım gaz olduğunda sa bağırıyor ama sabah 10da doldurdu hep gaz da çıkardı baya. Ama sonra susmadı hep ağladı ayakta dolaşarak susturdum. Saat başı da emzirdim ama dediğin gibi açlık sanki bu:( kıyamam ben ona. Çok sinirleniyor zaten çekince. Sütüm gayet iyiydi dün gece sağdım hatta tek göğsümden 60cc çıktı. Anlamadım ki bugün boş gibi..

bizde şimdi doktordan geldik ilk defa alttan muayene etti. Sen çok rahat dogurursun catin çok iyi dedi. Haftaya gelir dedi cuma tekrar cagirdi suyuna bakayım dedi. Hareketlerine dikkat et dedi yolladi
Valla benimde çatılarda sorun yok pazartesi gittiğimde rahimde incelme var yakındır gelmesi dedi bakalım beyfendinin keyfini bekliyoruz artık :) çatı muayenesi oldun ya lekelenmen gelebilir koyu kahve falan. Kaçıncı haftan

Hanımlar merhaba bebeğim 20 günlük . Aşırı derecede gazı var. Kakasi bile kopuklu çıkıyor. Gazdan dolayı. Bende milupanin rezene çayında günde 30 40 cc veriyorum . Bi sorun olmaz dimi.

Dinlenemiyorum dinlenemiyorum cok yorucu bu süreç allahım üstümde bir kırıklık var hasta olacağım gibi ama bebek bazen yarım saat bazen bir saat bazen 2 saat sonra kafasına göre uyanıyor göğüslerim acıyor

Hanımlar merhaba bebeğim 20 günlük . Aşırı derecede gazı var. Kakasi bile kopuklu çıkıyor. Gazdan dolayı. Bende milupanin rezene çayında günde 30 40 cc veriyorum . Bi sorun olmaz dimi.
ben de rezene demleyip 3 çay kaşığı veriyorum. bilemedim ki fazla değil mi? peki etkisi oluyor mu bebiş rahatladı mı? bizde de çok gaz var.

Dinlenemiyorum dinlenemiyorum cok yorucu bu süreç allahım üstümde bir kırıklık var hasta olacağım gibi ama bebek bazen yarım saat bazen bir saat bazen 2 saat sonra kafasına göre uyanıyor göğüslerim acıyor
biz de öyleyiz geçecek canım az sabır. 3 aya rahatlayacağız inşallah. ben uzaktan üni okuyorum bugün onu dondurmak için işlem yapmam gerekti inan ki 40 dk sonra aradılar evden bas bas bağırıyor durmuyor çabuk gel diye. o kadar yorucu ki. çıktığında bile aklının evde olması hiç dinlememek. ama geçecek inşallah hepsi.

ben de rezene demleyip 3 çay kaşığı veriyorum. bilemedim ki fazla değil mi? peki etkisi oluyor mu bebiş rahatladı mı? bizde de çok gaz var.
3 çay kaşığı çok az değil mj. Humana nin rezene çayında 100 cc ye kadar verebilirsiniz diyordu. Esim milupa almış humana yi sipariş ettim gelir bıkac güne.
Sukur bizde baya ise yaradı en azından gaz ı çıkarabiliyor ..He birde akşam saat 10 da bio gaia diye damla var gaz giderici onu da veriyorum.belki de ikisinin etkisiyle rahatljyor.

Canım gaz olduğunda sa bağırıyor ama sabah 10da doldurdu hep gaz da çıkardı baya. Ama sonra susmadı hep ağladı ayakta dolaşarak susturdum. Saat başı da emzirdim ama dediğin gibi açlık sanki bu:KK43: kıyamam ben ona. Çok sinirleniyor zaten çekince. Sütüm gayet iyiydi dün gece sağdım hatta tek göğsümden 60cc çıktı. Anlamadım ki bugün boş gibi..
benim de öyle canım bazen dolu bazen yok gibi oluyor kızım da sinirleniyor ikisini veriyorum o yüzden uyuyakaliyor 5 dakika sonra ac kalkıyor suyu az içme diye annem hep kızıyor o yüzden

3 çay kaşığı çok az değil mj. Humana nin rezene çayında 100 cc ye kadar verebilirsiniz diyordu. Esim milupa almış humana yi sipariş ettim gelir bıkac güne.
Sukur bizde baya ise yaradı en azından gaz ı çıkarabiliyor ..He birde akşam saat 10 da bio gaia diye damla var gaz giderici onu da veriyorum.belki de ikisinin etkisiyle rahatljyor.
ciddi misin 100 cc mi? biogaia biz de kullanıyoruz hem de dr bir haftalık bile olmamıştı yazdığında bağırsaklar çok fena hareketli hemen başla demişti. hemen aldırayım ben de inşallah faydası olur. acı elma yağı diyor herkes onu da ben mi beceremedim nedir hiç faydası olmadı. sıcak su torbası koyuyoruz ayaklarına. bir de sürekli bacaklarına masaj yapıyorum bisiklet gibi o çok etkili oldu rahat çıkarıyor yaparken. ama çook yorucu..

ciddi misin 100 cc mi? biogaia biz de kullanıyoruz hem de dr bir haftalık bile olmamıştı yazdığında bağırsaklar çok fena hareketli hemen başla demişti. hemen aldırayım ben de inşallah faydası olur. acı elma yağı diyor herkes onu da ben mi beceremedim nedir hiç faydası olmadı. sıcak su torbası koyuyoruz ayaklarına. bir de sürekli bacaklarına masaj yapıyorum bisiklet gibi o çok etkili oldu rahat çıkarıyor yaparken. ama çook yorucu..
Benimki yapabiliyor ama yapincaya kadar çok zorlanıyor ıkınıyor bi de buyukninsan gibi alttan ustten gaz cikariyor 16 gunluk bebe. Vermedim ilac kendim kimyon cayi yaptim ictim. Bi de rezene iciyordum biraktim acaba benim kullandiklarim mi bagirsaklarini hareketlendiriyor diye. Ayni bi degisen yok halinde.

Benim kizim da geceleri hep 2 saat uyuR uyaniR emeR islerini halleder tekrar uyurdu genelde rahattim geceleri dun gece 45 dk 1 saatte bir uyandi emdi gaz cikar bez degisTir tekrar yatir ile geçti gece uyutmadi kimseyi 1 de banyo yaptırıp yatirdim bilmem rahatladi artik bilmem iyice yoruldu uyuyor simdi ikinci 2 saatlik doneme gecti emip uyuyup.

Canım zaten en son 41+3 desi haftaya cuma 41+2 oluyor bence ona dayanarak dedi.acilma var mı dedim yok ama normal doğum bekle çok kolay olur sana dedi. İlişki önerdi birde yürüme

Bana ilişki ve yürüme dedi sende yap bence. Gerçi nerde yuruyecwksem
Yok canım zaten artik bebisler pek kilo almıyor. Gelisimleri tamam olduğu için öyle aşırı büyüme olmuyor korkma bu konudan.
bizim doktora gore her gün ilişki olmaliymis:halay:

Benimki yapabiliyor ama yapincaya kadar çok zorlanıyor ıkınıyor bi de buyukninsan gibi alttan ustten gaz cikariyor 16 gunluk bebe. Vermedim ilac kendim kimyon cayi yaptim ictim. Bi de rezene iciyordum biraktim acaba benim kullandiklarim mi bagirsaklarini hareketlendiriyor diye. Ayni bi degisen yok halinde.

Gaz oldugu nasıl anlaşılır bebekte ağlanca meme veriyorum sonra susup bşraz zaman geçince yine aglıyor acaba gazımı var ben anlamıyorm @

Back
X