- 20 Temmuz 2015
- 378
- 237
- 53
bizim doktora gore her gün ilişki olmaliymis![]()
Libidosuna sağlık sizin doktorun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim doktora gore her gün ilişki olmaliymis![]()
Yok ara ara değil benimki 3 gün oldu baya baya öksürüyor ayırt edilebiliyor yani şimdi gidiyoruz bakalım inş korktuğum gibi cigerlerde bronşit fln değildir çünkü yeğenim de yaşadık ondan dolayı çok korkuyorum![]()
Çok şükür iyi çıktı temiz çıktı ciğerleri senden geçmiş büyük ihtimalle dedi ama anne sütünün koruyuculuğu olduğu için hafif atlatmış dedi takip et suanlik iyi dedi şükürler olsun bu arada 9. Günümüz Dr muayene de göbeği de elinde kaldı :)Geçmiş olsun canim inşallah korktuğun gibi değildir. Allerjik de olabilir.
ben de sabah akşam 1 çay kaşığı kimyon yutuyorum yok yani faydası olsaydı gazı mazı olmazdı..Benimki yapabiliyor ama yapincaya kadar çok zorlanıyor ıkınıyor bi de buyukninsan gibi alttan ustten gaz cikariyor 16 gunluk bebe. Vermedim ilac kendim kimyon cayi yaptim ictim. Bi de rezene iciyordum biraktim acaba benim kullandiklarim mi bagirsaklarini hareketlendiriyor diye. Ayni bi degisen yok halinde.
Yok hava fln bişey demedi senden geçmiş dedi çok şükür ciğerleri temiz çıktı ilaca fln gerek görmedi takip et dedi 3 günden sonra pek artmaz ama yine de takip et dediGeçmiş olsun. Ne dedi doktor.
Evdeki hava ile mi alakalı ,?
ayy keşke bizim doktor da öyle deseydi. 36da bıraktırdı valla 2 ay olacakbizim doktora gore her gün ilişki olmaliymis![]()
canım bacaklarını çekiyor veya yay gibi geriyor bizimki ben öyle anlıyorum. ha bugün sürekli ağladı ben de onu çözemedim çünkü gazını çıkardı sabah.Gaz oldugu nasıl anlaşılır bebekte ağlanca meme veriyorum sonra susup bşraz zaman geçince yine aglıyor acaba gazımı var ben anlamıyorm @
Saol Can'ım, evet korktuğum gibi olmadı, çok heyecan vericiydi. Çok konuşan bir ekip vardı. Düşündüğüm bir çok şey aklıma bile gelmediCanım gözünaydın , sağlıkla analı babalı büyüsün minişin:) nasıl geçti herşey yolunda mıydı korktuğun gibi olmamıştır inşallah
sen hic bisi yapmadan 3.5 cm açılmış insansin sana fayda eder bence:))
Saolasın, çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.
Amin çok saol canımgozun aydin canim allah anali babali saglucakla buyutsun insallah
Denesem nolur acababizim doktora gore her gün ilişki olmaliymis![]()
ayy keşke bizim doktor da öyle deseydi. 36da bıraktırdı valla 2 ay olacakçok özel olacak ama kızlar doğumdan sonra nasıl adapte olacağız ki. bebişler böyle gazlı ve ağlarken düşünemiyorum ama valla eşim gün sayıyor
![]()
ya bnm vajinal muayeneden sonra cok agrim oluo. ilk cati muayenesi yaptiginda cok cnm yanmisti muayenede bütün gün de agrisi sürdü kasiklarimda. bgn de muayenede daha az acidi ama sonra geçti bi kac saat sonra karnimin alti kasikladim belim her yerim agrimaya basladi.. karnim da kasilio. ama sanci yok.. agri var..
Eğer gebeliginde doktor yasak koymadiysa ve devam ettiyseniz ilişkiye olabilir..Denesem nolur acaba![]()
bilmiyorum ki siddeti artiyor sanki.. nişan su falan yok.. karnim da kaskati oluyor ağrı oldukca..cok da umitlenmek istemiyorum...bakalim ne kadar devam edecek..Agriyi da takip et canim. Acaba doktor dogumu falan mi baslatti
Duş alırken bele su tutmak iyimi geliyordu doğum için:)Çok sıcak suyla yıkanmayın tehlikeli. Ben birden bayılıyordum elim ayağım tutmadı eşime seslendim yetişti, az kaldı düşüyordum