2017 Şubat Anneleri

ayy keşke bizim doktor da öyle deseydi. 36da bıraktırdı valla 2 ay olacak:KK8: çok özel olacak ama kızlar doğumdan sonra nasıl adapte olacağız ki. bebişler böyle gazlı ve ağlarken düşünemiyorum ama valla eşim gün sayıyor:KK45:
Benim eşim 3 aydan itibaren bana uzak son 3 aydır tamamen uzak doğumum zor olursa onun yüzündne canına okucam onun :)) bende düşünüyorum bebekle aynı odada nasıl olcak ağlıcka bilemedim bide o halde bebek ağladığında süt emzirsek günah oluyomu acaba

Gaz oldugu nasıl anlaşılır bebekte ağlanca meme veriyorum sonra susup bşraz zaman geçince yine aglıyor acaba gazımı var ben anlamıyorm @
Ben sirtindan bile hissedebiliyorum gazi olduğunda. Bi de ayaklarini karnina cekerek kasıyor genelde kendini gazi olunca tabii aglama da eslik ediyor ona.

Benim eşim 3 aydan itibaren bana uzak son 3 aydır tamamen uzak doğumum zor olursa onun yüzündne canına okucam onun :)) bende düşünüyorum bebekle aynı odada nasıl olcak ağlıcka bilemedim bide o halde bebek ağladığında süt emzirsek günah oluyomu acaba
Bende ayni seyi merak ediyorum inan ki arastirmak lazim. 17. Gun bugun şu kanama bi bitse de rahatlasam inan ki biktim ped kullanmaktan göğüslere ped asagiya ped heryer ped çocuk bezi oldu evde:deli:

Bende ayni seyi merak ediyorum inan ki arastirmak lazim. 17. Gun bugun şu kanama bi bitse de rahatlasam inan ki biktim ped kullanmaktan göğüslere ped asagiya ped heryer ped çocuk bezi oldu evde:deli:
Hahayyy aynı benim de pişik oldum çok rahatsız ediyo artık :KK12:adet olmayı unutmusuz aylardır ped kullanmak işkence gibi şuan :işsiz:

Canım mecbur kalındığında göğüs ucu yıkanarak ve bebeğin yüzüne çok bakmayarak emzirebiliyosun sonuçta buda olacak bişey böyle biliyorum ben

Aynen ya pisik olmadim daha ama günde defalarca değiştiriyorum az az kanama olsa da cok rahatsiz ediyor
Benim bide pişik oldu daha çok canım yandı hala tam geçmiş değil :( dikislerden ağır geldi nerdeyse onun acısı

Günaydın kızlar,
Oğlumu emzirdikten sonra altını alayım dedim uyandı hala uyumuyor. Keşke önce altını degistirseymisim. acken altını degistordigimde çok ağlıyor diye emzirdikten sonra yapayım dedim ama hata etmişim. Bundan sonra ağlasa da önce altını degistirecegim. Gözlerimden uyku akıyor ama bizim ufakligin gizler cin gibi hiç uyumaya niyeti yok. Neyse herkese iyi sabahlar.

Ben de hep o ikilemde kalıyorum uyurken altını kirletiyor ya uyanacak ya altı pis kalacak çok zor seçim :(

Ay afiyet olsun hiç yiyemedim kuymak...sen meyveye yönel kırmayacak kadar tadarsın olmadı.... Sana bişey sorsam sen ev de sancılanmıştın ya tarif edermisin Nasıl birşeydi

Evet canım evde sancılandım baya ilk başlarda adet sancısı gibiydi belden vuruyordu kasıklarım sıkı oluyordu sanki gevşemek istiyordum hep ama birden bıçak gibi saplanıyordu sonra gitgide arttı 5 cm açıklık varken karnım taş gibiydi ve heryerim sancılanıyordu sanki

guzelimm guzelimm aynı benim kv nin hal ve hareketleri :duduk: valla evine gitse de rahatlasam

Güzel paylaşım olmuş canım ama bizim sipayi biraksan 3 saat hatta 4 saat uyur . O zamanda sarılık muhabbeti dönüyor . Bazı uzmanlar iki saatte bir emzirmek gerektiğini ve bebek uyuyorda uyandırılması gerektiğini söylüyor . Temelli kafa karışıklığı :110:

Sevgili anneler size bir sorum olacak bugün oğluşumun göbek bağı düştü ama biraz parça var delik kısmında öyle mi oluyor yikadikca falan o gider mi

Canımben oglumda hiç öyle emzirmedim hemen abdest almak lazım bence ya

Back
X