- 26 Haziran 2016
- 1.432
- 847
- 73
- 32
:)) ay ne sinir bi durummuş şu son günler belirsizlikler yaaaaa benim oğlan martı bekliyo bu gidişte kedilerle bir doğuracam yaaaaSu an nisan sonrasi dogurmama rekoru bende sanirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) ay ne sinir bi durummuş şu son günler belirsizlikler yaaaaa benim oğlan martı bekliyo bu gidişte kedilerle bir doğuracam yaaaaSu an nisan sonrasi dogurmama rekoru bende sanirim![]()
Ben veriyorum..ilk oğlumda da vermiştim,bıraktı 1 yaşına gelmeden..emzik büyük rahatlık..bazen emzirmenin mümkün olmadğı zamanlarda rahatlatıyorMerhabalar Cumartesi gecesi 40+5te normal doğumla Oğlumu kucağıma aldım.doguranlar gule gule büyütsün doguramayanlarda insallah sağlıkla kucağına alsınlar:) arkadaslar benim sorum bebeklerinize emzik veriyor musunuz
HahahahahaaaaaaGeçmişe bakmiyom artıkhem ben öyle bişey demediydim
![]()
Benim ki de öyle yapıyor emziriyorum yarım saatte bir ağlıyor bazen gaz değil benimki gazını yapıyor
:)) ay ne sinir bi durummuş şu son günler belirsizlikler yaaaaa benim oğlan martı bekliyo bu gidişte kedilerle bir doğuracam yaaaa
Rabbim yardım etsin bir avazda inşallah dua et hepinize hep iyi şeyler düşün darda olanlara dua et bir de şöyle de kendine en fazla 24 st sürecek( o kadar sürmez tabi de )sonra bitecek de dsysnsmafiginda oğlum da dedim hep ise yaradi bol oku kuzum ve sen sağlıklı olun inşallahkizlar nisanim geldi cok sancim var 90 100 lere vuran acilmam 1 cm ama daha. yatisim yapildi dua edin nolur..
kizlar nisanim geldi cok sancim var 90 100 lere vuran acilmam 1 cm ama daha. yatisim yapildi dua edin nolur..
Bi kişiyi daha kaybettik :)) renklergüzeldir de doğuruyo.. kız adımız doğuramayanlara çıkacak abovvvvv :)))Dur kiz sende sirami calma bak![]()
Sende sürpriz yapıcan bu gidişle benden önce olursa ayağını sürüBi kişiyi daha kaybettik :)) renklergüzeldir de doğuruyo.. kız adımız doğuramayanlara çıkacak abovvvvv :)))
Günah mı bilmiyorum ama insanın içine sinmez kiBenim eşim 3 aydan itibaren bana uzak son 3 aydır tamamen uzak doğumum zor olursa onun yüzündne canına okucam onun :)) bende düşünüyorum bebekle aynı odada nasıl olcak ağlıcka bilemedim bide o halde bebek ağladığında süt emzirsek günah oluyomu acaba
Belki yanılıyorumdur ama uygun ya da günah boyutu olup olmadığını bilmiyorum ama hiç bu yüzden oğlumda böyle bir şey yaşamadıkGünah mı bilmiyorum ama insanın içine sinmez kiabdestsiz emzirmek hiç istemiyorum öyle bir durum yaşamayız inşallah
Yeşillik olarak ne tuketiyorsun canim?Roka gaz yapıyor ya.Maydanoz marul mu?benim annem yedirmiyor canım tatlı olarak sütlaç ve hurma yediriyor kansizlik icin üzüm ve dalak süt için de bol yeşillik bol su ve tarçın çayı kabızlığa da ıspanak kayısı suyu
Canim memede uyuyup yatirdiginda ağlıyorsa ve uyanıyorsa her defasinda ve aranmaya devam ediyorsa doymamistir. Tecrübeyle sabit :)Kızlar bebeği memeden aldığım an uyanıyor tüm gün bağırıyor. Sütüm geliyor aslında ama açlık mıdır bu??
Emdikten sonra hickirmasi neyin isateti canim, benimkide hickirirda hep :)Şu anda uyudu sabah 5ten beri hep bi sıkıntılı. Memeden çektiğim an uyanacak biliyorum. Anlayamamak çok zor. Hıçkırıyo da emdikten sonra ama
Cok sık emince ve uzun süreli emerse süt az oluyor.Canım gaz olduğunda sa bağırıyor ama sabah 10da doldurdu hep gaz da çıkardı baya. Ama sonra susmadı hep ağladı ayakta dolaşarak susturdum. Saat başı da emzirdim ama dediğin gibi açlık sanki bukıyamam ben ona. Çok sinirleniyor zaten çekince. Sütüm gayet iyiydi dün gece sağdım hatta tek göğsümden 60cc çıktı. Anlamadım ki bugün boş gibi..
Gecmis olsun canim bende nezle olcak gibiyim bakalım insallah sorunsuz atlatiriz bizde.Yok hava fln bişey demedi senden geçmiş dedi çok şükür ciğerleri temiz çıktı ilaca fln gerek görmedi takip et dedi 3 günden sonra pek artmaz ama yine de takip et dedi
Yıkandıkca geçiyor canim.Aklinda bulunsun göbeğinden kan gelirse yada bez falan degistirirken bodysinde kan kalintisi görürsen k vitamini uygulaniyor çocuğa.Benimkine yapmışlardı.Uzamis sarilikla beraber olunca.Sevgili anneler size bir sorum olacak bugün oğluşumun göbek bağı düştü ama biraz parça var delik kısmında öyle mi oluyor yikadikca falan o gider mi
Ben veriyorum.Tabi uzun süre tutmuyor anlık.Merhabalar Cumartesi gecesi 40+5te normal doğumla Oğlumu kucağıma aldım.doguranlar gule gule büyütsün doguramayanlarda insallah sağlıkla kucağına alsınlar:) arkadaslar benim sorum bebeklerinize emzik veriyor musunuz