2017 Şubat Anneleri

Merhabalar Cumartesi gecesi 40+5te normal doğumla Oğlumu kucağıma aldım.doguranlar gule gule büyütsün doguramayanlarda insallah sağlıkla kucağına alsınlar:) arkadaslar benim sorum bebeklerinize emzik veriyor musunuz
Ben veriyorum..ilk oğlumda da vermiştim,bıraktı 1 yaşına gelmeden..emzik büyük rahatlık..bazen emzirmenin mümkün olmadğı zamanlarda rahatlatıyor

Güzel kızımı 17 şubat Cuma günü sabah 07.17 de epidural sezeryanla kucağıma aldım..İlk gördüğüm anda düşündüğüm tek şey bu şirin şey bana mı ait oldu...Doğum sırasında eşim de yanımda elimi tutuyordu, çok özel bir andı ..Kızımı giydirip yanima koydular, yanakları sıcacıktı öptüm arka arkaya ve gözümden yaşlar deli gibi akmaya başladı..Ağlayan bebeğim onu öperken susmuştu, kokumdan beni tanımış olmalı...3.390 gr doğdu..annelik çok güzel bir duyguymuş...annemin kıymetini bir kez daha anladim.. Benim dikislerim yapilirken eşim bebeğimizle beraber çıktı ve hıçkıra hıçkıra ağlayarak çıkmış hastane odama... Emzirmek de çok güzel bir duyguymuş, çok değişik bir bağ oluşuyor onu emzirmek için her kucağıma alışımda...nefes alışını bile izlemek büyük bir keyif..Allahım hiçbir anneyi evlatsız bırakmasın ve herkese de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin...

kizlar nisanim geldi cok sancim var 90 100 lere vuran acilmam 1 cm ama daha. yatisim yapildi dua edin nolur..
Rabbim yardım etsin bir avazda inşallah dua et hepinize hep iyi şeyler düşün darda olanlara dua et bir de şöyle de kendine en fazla 24 st sürecek( o kadar sürmez tabi de )sonra bitecek de dsysnsmafiginda oğlum da dedim hep ise yaradi bol oku kuzum ve sen sağlıklı olun inşallah

image.webp
Bu da hastane odamın kapı süsüydü kızlar..:anneadayı:

Benim eşim 3 aydan itibaren bana uzak son 3 aydır tamamen uzak doğumum zor olursa onun yüzündne canına okucam onun :)) bende düşünüyorum bebekle aynı odada nasıl olcak ağlıcka bilemedim bide o halde bebek ağladığında süt emzirsek günah oluyomu acaba
Günah mı bilmiyorum ama insanın içine sinmez ki:( abdestsiz emzirmek hiç istemiyorum öyle bir durum yaşamayız inşallah

Günah mı bilmiyorum ama insanın içine sinmez ki:KK43: abdestsiz emzirmek hiç istemiyorum öyle bir durum yaşamayız inşallah
Belki yanılıyorumdur ama uygun ya da günah boyutu olup olmadığını bilmiyorum ama hiç bu yüzden oğlumda böyle bir şey yaşamadık

Dogum sonrasi kanamam sadece 1 hafta oldu 4 gundur de kesildi 1 damla bile gelmiyor.. normal mi acaba? Spinal sezeryan olmustumm.
Cuma dr a gidicem bakalim

benim annem yedirmiyor canım tatlı olarak sütlaç ve hurma yediriyor kansizlik icin üzüm ve dalak süt için de bol yeşillik bol su ve tarçın çayı kabızlığa da ıspanak kayısı suyu
Yeşillik olarak ne tuketiyorsun canim?Roka gaz yapıyor ya.Maydanoz marul mu?

Şu anda uyudu sabah 5ten beri hep bi sıkıntılı. Memeden çektiğim an uyanacak biliyorum. Anlayamamak çok zor. Hıçkırıyo da emdikten sonra ama
Emdikten sonra hickirmasi neyin isateti canim, benimkide hickirirda hep :)
Canım gaz olduğunda sa bağırıyor ama sabah 10da doldurdu hep gaz da çıkardı baya. Ama sonra susmadı hep ağladı ayakta dolaşarak susturdum. Saat başı da emzirdim ama dediğin gibi açlık sanki bu:KK43: kıyamam ben ona. Çok sinirleniyor zaten çekince. Sütüm gayet iyiydi dün gece sağdım hatta tek göğsümden 60cc çıktı. Anlamadım ki bugün boş gibi..
Cok sık emince ve uzun süreli emerse süt az oluyor.

Yok hava fln bişey demedi senden geçmiş dedi çok şükür ciğerleri temiz çıktı ilaca fln gerek görmedi takip et dedi 3 günden sonra pek artmaz ama yine de takip et dedi
Gecmis olsun canim bende nezle olcak gibiyim bakalım insallah sorunsuz atlatiriz bizde.

Sevgili anneler size bir sorum olacak bugün oğluşumun göbek bağı düştü ama biraz parça var delik kısmında öyle mi oluyor yikadikca falan o gider mi
Yıkandıkca geçiyor canim.Aklinda bulunsun göbeğinden kan gelirse yada bez falan degistirirken bodysinde kan kalintisi görürsen k vitamini uygulaniyor çocuğa.Benimkine yapmışlardı.Uzamis sarilikla beraber olunca.
Merhabalar Cumartesi gecesi 40+5te normal doğumla Oğlumu kucağıma aldım.doguranlar gule gule büyütsün doguramayanlarda insallah sağlıkla kucağına alsınlar:) arkadaslar benim sorum bebeklerinize emzik veriyor musunuz
Ben veriyorum.Tabi uzun süre tutmuyor anlık.

Back
X