- 22 Temmuz 2011
- 365
- 243
- 103
Bende hiçbir şey yok malesef kiSende durumlar nasıl dün akşam benden leke geldi bu şekilde 1 hafta bekleyenler varmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiçbir şey yok malesef kiSende durumlar nasıl dün akşam benden leke geldi bu şekilde 1 hafta bekleyenler varmış![]()
canim kendini uzup durma allah in izniyle saglicakla gelecek yuvasina yine opup koklayacaksin.keske sagligi olsun unutuluyor bu acilar rabbim baska acilarini gostermesin sen guzel guzel beslen sut yap hem hastaneye gotur hem deepfrize at bu arada emin ol cok ama cok iyi bakiyorlar bebislere ben kadin dogum hast anne otelinde kaldim 2 gun hemsirelerin nasil baktiklarina sahit oldum gercekten itinayla besliyorlar eve dondugunde daha tombik ve saglukli olacak bunlari dusun ve sukret dua et sabret allah in izniyle hersey guzel olacakOğlumun Dr uyla görüştüm dün gorusememistik iyiki dün gece getirmissin eğer bu gece de evde kalsaydı solunum cihazına bağlayabilirdim dediyavrumun kokusunu çok özledim çok içim yaniyo resmen bugün gördüm ama kuvezde sevdim nolur çok dua edin anneler oglusuma kavusiyim
![]()
Allah tez zamanda kavuştursun şifa versin psikolojini bozma sütünü etkiler çektiğin fotolara videolara bakıp sağ sütün bol gelsinOğlumun Dr uyla görüştüm dün gorusememistik iyiki dün gece getirmissin eğer bu gece de evde kalsaydı solunum cihazına bağlayabilirdim dediyavrumun kokusunu çok özledim çok içim yaniyo resmen bugün gördüm ama kuvezde sevdim nolur çok dua edin anneler oglusuma kavusiyim
![]()
Gözün aydin cnm tebrikler Allah anali babali buyutsun suni sanciyla mi dogurdun?Kizlarrdogurdum dogurdum bugun :)
Vallamııı helal kızz:)) hadi hayırlı olsun doğum hikayeni bekliyoruzzKizlarrdogurdum dogurdum bugun :)
Cnm 1.sorunun bebeklik sivilcesi dogum oncesi anneden aldigi hormonlarin etkisiyle olusuo ve kendiliginden gecio zmnla opulmemesine dikkat et..İvo dan sorular vol.5 :)
1- bebeğimin yüzünde 10larca sivilce var. Beyaz uçlu ergenlik sivilcesi gibi? Nedenini bilen var mı kızlar?
2-son bi kaç gündür kızımın ciddi uyku sorunu var. Yani mesela 10-12 saat aralıksız uyumuyo. Sonra bi uyyo 3-3buçuk saat. Yani sık uyuyup uyanması gerekirken böyle bi düzensizlik oldu. Benzer bi durum yaşayan var mı?
3- mamadan sonra tamamen anne sütüne geçenler kaç gün mama verdi ve sütleri ortalama kaç ml iken mamayı bıraktılar?
Hayırlı olsun canım beni de pazartesi doğuracak. Nasıl oldu anlat bakim seninde suni sancı yla olacaktı benimde öyle olacak en kısa zamanda bekliyorum haberiniKizlarrdogurdum dogurdum bugun :)
Hayırlı olsuncanım normal dogummu:)Kizlarrdogurdum dogurdum bugun :)
Onlara bakınca iyice kötü oluyorum iyice içim sızlıyor daha çok özlüyorumAllah tez zamanda kavuştursun şifa versin psikolojini bozma sütünü etkiler çektiğin fotolara videolara bakıp sağ sütün bol gelsin
Dr u çok iyi iyi bakiliyodur inş ama beslenmesini az veriyorum dedi şuan Dr çünkü çok zorlaniyo nefeste bide öyle yormak istemiyorum dedi tombik deyip duruyodum zayıflar mı acaba diyorum şimdi de gerçi sağlığı yerinde olsun diyorum öyle kötüyüm ki basım catliyo gözlerim balon gibi sersem gibiyim hep uyuyasim var oğlum yanıma gelene kadar uyanmayasim varcanim kendini uzup durma allah in izniyle saglicakla gelecek yuvasina yine opup koklayacaksin.keske sagligi olsun unutuluyor bu acilar rabbim baska acilarini gostermesin sen guzel guzel beslen sut yap hem hastaneye gotur hem deepfrize at bu arada emin ol cok ama cok iyi bakiyorlar bebislere ben kadin dogum hast anne otelinde kaldim 2 gun hemsirelerin nasil baktiklarina sahit oldum gercekten itinayla besliyorlar eve dondugunde daha tombik ve saglukli olacak bunlari dusun ve sukret dua et sabret allah in izniyle hersey guzel olacak
hayırlısı olsun canımKizlarrdogurdum dogurdum bugun :)
Sağol canım amin inş ilk burun hiriltisi başladı ama ona normal dedi serum fizyolojik kullandım sonra öksürük başladı 3 gün devam etti 3. Gün götürdüm yine herşeyi çok iyi çıktı ama artabilir dedi Dr ve o gece inlemeye başladı yavrum gündüzün de de hızlı nefes almaya başladı emmesi zayıfladı memeyi zorla verdim nefes alırken fln sesler çıkarmaya başladı acil e götürdüm ertesi günü beklemedim acil Dr u direk yatış dedi bu şekilde gonderemem dedi zaten gecesinde daha kötü olmuş galibaCanım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah iyileşk merak etme.. Ne şikayetle gittinz öksürjmü sadece![]()
Oğlumun Dr uyla görüştüm dün gorusememistik iyiki dün gece getirmissin eğer bu gece de evde kalsaydı solunum cihazına bağlayabilirdim dediyavrumun kokusunu çok özledim çok içim yaniyo resmen bugün gördüm ama kuvezde sevdim nolur çok dua edin anneler oglusuma kavusiyim
![]()
Kizlarrdogurdum dogurdum bugun :)
Sağol kuzum şimdi okudum seni de ameliyat kesinleşmiş bende seni çok iyi anlıyorum yazmışsın ben bakmaya kiyamazken diye aynen öyle bugün baktım eli sismisti yavrumun damar yolu bulamamışlar hareketliydi diye içim iyice sizladiÇok geçmiş olsun canım..
İnan duygularını çok iyi anlıyorum
Lütfen kendini üzme ki sütün gitmesin.
Bak ben 5.ci günden beri hastanelere gidip geliyorum. Çok üzüldüğüm için sütüm artmadı ve böyle de devam ediyor
Pazarteside çok riskli bir ameliyata girecek.
Düşündükçe içim sıkılıyor ama elimdrn gelen bir şey yok..
Rabbim sana ve bizim gibi olanlara bol sabır ve dayanma gücü versin..
Hayırlı olsun
Allah analı babalı büyütsün.
Sende doğurdun ohhh.allah analı babalı büyütsün caniiiiiimmmmmKizlarrdogurdum dogurdum bugun :)
Sıcak suda cozdurmen yapmıştır bence kendi kendine cozunseydi öyle olmayabilirdi. Afedersin inek sutu lazım olduğunda bende öyle yapıyorum sıcak suda cozduruyorm o zmn da içinde dedgin gibi şeyler oluyokızlar bebegım 15 gunluk ılk başlarda az emıodu sutlerı sağdım paketlerle buzluga koydm sımdı cok emmeye başladı ıkıngogsumu boşaltıo banamıaın demıo hala emeck bısı arıo buzlukta bır kıloya yakın sutum var bıtane cıkarayım gogsm dolsun dedım cıkardım sıcak suda cozdum bıberone koydm parca parca ıcnde beyazlıklar vardı ıcıme snmedı vermedm hıc buzluktan veren varmı
Sıcak suda cozdurmen yapmıştır bence kendi kendine cozunseydi öyle olmayabilirdi. Afedersin inek sutu lazım olduğunda bende öyle yapıyorum sıcak suda cozduruyorm o zmn da içinde dedgin gibi şeyler oluyokızlar bebegım 15 gunluk ılk başlarda az emıodu sutlerı sağdım paketlerle buzluga koydm sımdı cok emmeye başladı ıkıngogsumu boşaltıo banamıaın demıo hala emeck bısı arıo buzlukta bır kıloya yakın sutum var bıtane cıkarayım gogsm dolsun dedım cıkardım sıcak suda cozdum bıberone koydm parca parca ıcnde beyazlıklar vardı ıcıme snmedı vermedm hıc buzluktan veren varmı